Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee

Karpatė apgaulingai lengvas patiekalas (kalorijų tai daug kreme
lotuliukas.gif ) Liko nemažai kremo tai kaip skanu su trintom braškėm ir ledais wub.gif
Tiesa, vištą farširuotą aš kepu, o ne verdu.
Atsakyti
Ačiū Glacee ax.gif
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani wub.gif Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus wub.gif thumbup.gif Aš už jį tiek komplimentų išgirdau rolleyes.gif Taigi dalį ir tau perduodu wub.gif Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų rolleyes.gif Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis g.gif Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau doh.gif Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą rolleyes.gif Daugiau nežinau kur juos panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhiukas @ 2007 01 02, 11:59)
Ačiū Glacee  ax.gif 
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani  wub.gif  Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus  wub.gif  thumbup.gif  Aš už jį tiek komplimentų išgirdau  rolleyes.gif  Taigi dalį ir tau perduodu  wub.gif  Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų  rolleyes.gif Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis  g.gif Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau  doh.gif  Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą  rolleyes.gif Daugiau nežinau kur juos panaudot  biggrin.gif

Pas Sonatina yra vienas vyniotinis kur galima sunaudoti baltymus.
Atsakyti
tavi
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo smile.gif))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis smile.gif
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį smile.gif man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti smile.gif

buzhiukas

man be galo yra malonu smile.gif wub.gif šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams smile.gif o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 02 sausio 2007 - 13:10
Išbandžiau kalakutą obuolių kailinukuose - labai labai skanu. kartu su kumpeliu pamarinavau ir krūtinėlę, tai net krūtinėlė nebuvo sausa smile.gif Vaišinom draugus, tai vyrai draugiškai nusprendė, kad reikėtų daugiau "tų kailinukų" iškept vietoj padažo thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos, su Naujais Metais visas smile.gif smile.gif smile.gif

Glacee,
prašau atleisti, kad taip spardžiausi dėl to kalakuto obuoliuose smile.gif Jau koks geras dalykas, tai negalejau patiket savo akimis ir dantimis biggrin.gif Visi valge apsilapsėdami, surijom dvi didžiasias šlaunis žaibais. O pomidorai medaus padaže prie kalakuto irgi tiko nuostabiai.
Ačiū ačiū ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 12:34)

buzhiukas

man be galo yra malonu smile.gif  wub.gif šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams smile.gif o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius smile.gif


Būtinai reiks pabandyti bigsmile.gif Mišelės receptais aš labai žaviuosi, ir išbandžiusi esu keletą, tik kuking.net aš juos seku 4u.gif Kad nenusivilsiu tai net neabejoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 14:34)
tavi
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo smile.gif))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis smile.gif
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį smile.gif man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti smile.gif

buzhiukas

man be galo yra malonu smile.gif  wub.gif šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams smile.gif o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius smile.gif

Permečiau akimis receptus iš duotos tavo nuorodos. Tikrai fantastika.
Papildyta:
O su kalakutu kailiuose aš pralėkiau. Mano klaida: mažai citrinos ir medus buvo grikių (šis medus turi per daug ryškų skonį).
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 01:49)
Tu apie tortengussą kalbi? Geras daiktas, net kiviai juo užpilti stingsta:) tik sluoksnis plonas būna, jei reikia storesnio, tai žėlė geriau naudoti:) Taip tikiuosi, kad draugai nepamirš įspūdžiais pasidalinti:)


as net nezinau, kaip ta zele vadinas... man tik klausimas iskilo, kodel storesni sluoksni geriau is paprastos zele daryt g.gif jei del skonio, tai ta as ta spec. zele viriau abrikosu kompoto pagrindu (instrukcijoj parasyta, kad galima tik ant vandens, bet pagalvojau, kad cia tik glazuravimui tokia virt, nes skonio nebus), tai gavos kaip ir normali zele ir skonis geras rolleyes.gif siaip draugai sake, kad tortas labai skanus. kadangi jie graikai ir dar siokie tokie gurmanai, tai man cia kaip akmuo nuo sirdies nukrito... nes labai striokinaus nezinodama koks to tortuko skonis karsta.gif
Atsakyti
lanaa, laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 01 02, 15:03)
lanaa, laukiam foto  bigsmile.gif


nu zinok baigau tuos savo tortus tik 2val. nakties lipdyt, tai jau ne iki "paveikslavimo" buvo doh.gif blush2.gif per tuos tortus kita diena ir naujaka pramiegojau laugh.gif

tiesa, per kaledas kepiau kalakuto kumpi po obuoliu kailinukais, nu man labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 02 sausio 2007 - 14:10
bis.gif bis.gif bis.gif čia nuo kalakuto smile.gif))))

Portuke
Papasakosiu tokį dalyką - man irgi buvo mažai kailinukų... ir padariau jų tiek, kad maža nepasirodė. Ir ką manai????? taigi visiškai nesinorėjo tiek jų daug... valiau kumpį nuo jų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip man malonu, kad šitas receptas tiko smile.gif

Smauglius
Ką gi su tavim padaryti? Na gi aišku, kad atleisiu smile.gif Aš labai-labai džiaugiuosi kad viskas patiko smile.gif Gal dabar bus drąsiau ir kitus eksperimentus šeimynai pateikti? smile.gif

buzhiukas
ak štai kaip smile.gif aš tai į kukingą neeinu - jis man perdidelis, neužtenka kantrybės skaityti... Mišelė ir "ugnelėje" receptus duoda, goodcook'e jau ne be...

tavi
kaip mes su tavim sinchroniškai skraidėme smile.gif)))) aš pachlavą grikių medumi apipyliau, tai šviesus medus daug geriau smile.gif Šiaip grikių medus gana agresyvus, bet man kalakutui tiko smile.gif

lanaa
super, kaip gerai smile.gif ir kad draugams tortas patiko ... (o sakyk, jei nepatiktų tai pasakytų tiesiai ar ne? smile.gif )
Mano nuomone, tortengusas (jei apie jį eina kalba smile.gif ) yra gan brangus ir retas malonumas (nepamenu, kada p-vėje mačiau), juk pakelio reikia stiklinei skysčio, o tai mažoka smile.gif
QUOTE
nu zinok baigau tuos savo tortus tik 2val. nakties lipdyt, tai jau ne iki "paveikslavimo" buvo  per tuos tortus kita diena ir naujaka pramiegojau
toks jau tas tortininkių likimas .... ką bepadarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 02 sausio 2007 - 15:09