Karpatė apgaulingai lengvas patiekalas (kalorijų tai daug kreme
) Liko nemažai kremo tai kaip skanu su trintom braškėm ir ledais
Tiesa, vištą farširuotą aš kepu, o ne verdu.
Ačiū Glacee
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus Aš už jį tiek komplimentų išgirdau Taigi dalį ir tau perduodu Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą Daugiau nežinau kur juos panaudot
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus Aš už jį tiek komplimentų išgirdau Taigi dalį ir tau perduodu Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą Daugiau nežinau kur juos panaudot
QUOTE(buzhiukas @ 2007 01 02, 11:59)
Ačiū Glacee
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus Aš už jį tiek komplimentų išgirdau Taigi dalį ir tau perduodu Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą Daugiau nežinau kur juos panaudot
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus Aš už jį tiek komplimentų išgirdau Taigi dalį ir tau perduodu Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą Daugiau nežinau kur juos panaudot
Pas Sonatina yra vienas vyniotinis kur galima sunaudoti baltymus.
tavi
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo ))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti
buzhiukas
man be galo yra malonu šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo ))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti
buzhiukas
man be galo yra malonu šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius
Laba diena, merginos, su Naujais Metais visas
Glacee,
prašau atleisti, kad taip spardžiausi dėl to kalakuto obuoliuose Jau koks geras dalykas, tai negalejau patiket savo akimis ir dantimis Visi valge apsilapsėdami, surijom dvi didžiasias šlaunis žaibais. O pomidorai medaus padaže prie kalakuto irgi tiko nuostabiai.
Ačiū ačiū ačiū
Glacee,
prašau atleisti, kad taip spardžiausi dėl to kalakuto obuoliuose Jau koks geras dalykas, tai negalejau patiket savo akimis ir dantimis Visi valge apsilapsėdami, surijom dvi didžiasias šlaunis žaibais. O pomidorai medaus padaže prie kalakuto irgi tiko nuostabiai.
Ačiū ačiū ačiū
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 12:34)
buzhiukas
man be galo yra malonu šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius
Būtinai reiks pabandyti Mišelės receptais aš labai žaviuosi, ir išbandžiusi esu keletą, tik kuking.net aš juos seku Kad nenusivilsiu tai net neabejoju
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 14:34)
tavi
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo ))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti
buzhiukas
man be galo yra malonu šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo ))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti
buzhiukas
man be galo yra malonu šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius
Permečiau akimis receptus iš duotos tavo nuorodos. Tikrai fantastika.
Papildyta:
O su kalakutu kailiuose aš pralėkiau. Mano klaida: mažai citrinos ir medus buvo grikių (šis medus turi per daug ryškų skonį).
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 01:49)
Tu apie tortengussą kalbi? Geras daiktas, net kiviai juo užpilti stingsta:) tik sluoksnis plonas būna, jei reikia storesnio, tai žėlė geriau naudoti:) Taip tikiuosi, kad draugai nepamirš įspūdžiais pasidalinti:)
as net nezinau, kaip ta zele vadinas... man tik klausimas iskilo, kodel storesni sluoksni geriau is paprastos zele daryt jei del skonio, tai ta as ta spec. zele viriau abrikosu kompoto pagrindu (instrukcijoj parasyta, kad galima tik ant vandens, bet pagalvojau, kad cia tik glazuravimui tokia virt, nes skonio nebus), tai gavos kaip ir normali zele ir skonis geras siaip draugai sake, kad tortas labai skanus. kadangi jie graikai ir dar siokie tokie gurmanai, tai man cia kaip akmuo nuo sirdies nukrito... nes labai striokinaus nezinodama koks to tortuko skonis
lanaa, laukiam foto
QUOTE(voveriena @ 2007 01 02, 15:03)
lanaa, laukiam foto
nu zinok baigau tuos savo tortus tik 2val. nakties lipdyt, tai jau ne iki "paveikslavimo" buvo per tuos tortus kita diena ir naujaka pramiegojau
tiesa, per kaledas kepiau kalakuto kumpi po obuoliu kailinukais, nu man labai skanu
čia nuo kalakuto ))))
Portuke
Papasakosiu tokį dalyką - man irgi buvo mažai kailinukų... ir padariau jų tiek, kad maža nepasirodė. Ir ką manai????? taigi visiškai nesinorėjo tiek jų daug... valiau kumpį nuo jų
Kaip man malonu, kad šitas receptas tiko
Smauglius
Ką gi su tavim padaryti? Na gi aišku, kad atleisiu Aš labai-labai džiaugiuosi kad viskas patiko Gal dabar bus drąsiau ir kitus eksperimentus šeimynai pateikti?
buzhiukas
ak štai kaip aš tai į kukingą neeinu - jis man perdidelis, neužtenka kantrybės skaityti... Mišelė ir "ugnelėje" receptus duoda, goodcook'e jau ne be...
tavi
kaip mes su tavim sinchroniškai skraidėme )))) aš pachlavą grikių medumi apipyliau, tai šviesus medus daug geriau Šiaip grikių medus gana agresyvus, bet man kalakutui tiko
lanaa
super, kaip gerai ir kad draugams tortas patiko ... (o sakyk, jei nepatiktų tai pasakytų tiesiai ar ne? )
Mano nuomone, tortengusas (jei apie jį eina kalba ) yra gan brangus ir retas malonumas (nepamenu, kada p-vėje mačiau), juk pakelio reikia stiklinei skysčio, o tai mažoka
Portuke
Papasakosiu tokį dalyką - man irgi buvo mažai kailinukų... ir padariau jų tiek, kad maža nepasirodė. Ir ką manai????? taigi visiškai nesinorėjo tiek jų daug... valiau kumpį nuo jų
Kaip man malonu, kad šitas receptas tiko
Smauglius
Ką gi su tavim padaryti? Na gi aišku, kad atleisiu Aš labai-labai džiaugiuosi kad viskas patiko Gal dabar bus drąsiau ir kitus eksperimentus šeimynai pateikti?
buzhiukas
ak štai kaip aš tai į kukingą neeinu - jis man perdidelis, neužtenka kantrybės skaityti... Mišelė ir "ugnelėje" receptus duoda, goodcook'e jau ne be...
tavi
kaip mes su tavim sinchroniškai skraidėme )))) aš pachlavą grikių medumi apipyliau, tai šviesus medus daug geriau Šiaip grikių medus gana agresyvus, bet man kalakutui tiko
lanaa
super, kaip gerai ir kad draugams tortas patiko ... (o sakyk, jei nepatiktų tai pasakytų tiesiai ar ne? )
Mano nuomone, tortengusas (jei apie jį eina kalba ) yra gan brangus ir retas malonumas (nepamenu, kada p-vėje mačiau), juk pakelio reikia stiklinei skysčio, o tai mažoka
QUOTE
nu zinok baigau tuos savo tortus tik 2val. nakties lipdyt, tai jau ne iki "paveikslavimo" buvo per tuos tortus kita diena ir naujaka pramiegojau
toks jau tas tortininkių likimas .... ką bepadarysi