Glacee pastangos tikrai pasiteisina, ypač kai rezultatas atitinka ir netgi pranoksta lūkesčius O iš tavo receptų drąsiai gaminu Pasitikiu
Aišku laiko reikia nemažai, bet patinka man gaminti, ypač saldumynus Labai patiko karštas šokoladas, tai kai neturiu laiko išsikept ką nors - būna karštas šokoladas Pastaruoju metu perkam labai daug šokolado
o kaip tą glazūrą ant gastroorgazminio torto taip gražiai aplieti?
P.S. šalta kalakutiena laaabai skani, o citriną tai pjausčiau gan stambiai, gal tiesiog per ilgai laikiau, kitą kartą pasitaisysiu
P.S. šalta kalakutiena laaabai skani, o citriną tai pjausčiau gan stambiai, gal tiesiog per ilgai laikiau, kitą kartą pasitaisysiu
Aš baisiai persiprašau už savo įkyrumą ale įlindau į Sonatinos skyreli prašydama kokio nors interesting kalakuto marinato,tai niekas nieko nepasiūlė.... O vat čia yra su obuolių tyre, labai įdomu, tik bijau kaip čia kažkas rašė kad rūgštu bus, o mano šeimyna jautriai sureaguoti gali , tai gal galėčiau dar kartą visų puikių merginų paklaust kokio nors kalakuto marinavimo receptėlio, kad būtų gana švelnus ir tiesiog paprasčiausiai skanus. Aš pati kažkada įtryniau česnaku, druska ir aliejum, palaikiau pora parų, bet buvo kieta ir be cviako....
QUOTE(Smauglius @ 2006 12 28, 16:47)
, tik bijau kaip čia kažkas rašė kad rūgštu bus, o mano šeimyna jautriai sureaguoti gali
Nugi dėk ne rūgščius obuoliukus,citrinų mažiau,gali medaus lašelį daugiau įdėt man buvo labai skanu ir ne per rūgštu
visų pirma tai norėčiau pasveikinti visas su šventėmis (kad ir truputėlį pavėluotai... )!
o visų antra tai labai noriu padėkoti Glacee už nuorodą į vieną itališką forumą (www.cookaround.com ), tikrai daug gerų dalykų jame yra!
dar norėčiau paklausti: kur tu Vilniuje perki kakavos sviestą? nes aš kažkaip nerandu...
o visų antra tai labai noriu padėkoti Glacee už nuorodą į vieną itališką forumą (www.cookaround.com ), tikrai daug gerų dalykų jame yra!
dar norėčiau paklausti: kur tu Vilniuje perki kakavos sviestą? nes aš kažkaip nerandu...
QUOTE(dianute @ 2006 12 28, 19:29)
visų pirma tai norėčiau pasveikinti visas su šventėmis (kad ir truputėlį pavėluotai... )!
o visų antra tai labai noriu padėkoti Glacee už nuorodą į vieną itališką forumą (www.cookaround.com ), tikrai daug gerų dalykų jame yra!
dar norėčiau paklausti: kur tu Vilniuje perki kakavos sviestą? nes aš kažkaip nerandu...
o visų antra tai labai noriu padėkoti Glacee už nuorodą į vieną itališką forumą (www.cookaround.com ), tikrai daug gerų dalykų jame yra!
dar norėčiau paklausti: kur tu Vilniuje perki kakavos sviestą? nes aš kažkaip nerandu...
Jeigu gerai supratau, ko ieškai, tai tokio sviestyo būna ir Maximose ir "Leader price' parduotuvėse.
laurindre
tai kitąkart bulves galima iškepti tokiame laivelyje ar tai iš folijos, ar tai iš kepimo popieriaus Bus ir kartu ir atskirai
kriziukas
su glazūra labai paprasta - tiesiog keliais judesiais reikia išlyginti ją ant torto (nes per daug "makaluojant", glazūra gali pasidaryti siurkšti, nebe tokia blizganti O nelygumus aš maskuoju paprastai - įpilu truputį glazūros į tutelę ir piešiu ant viršaus
Jei toks kalakutas rūgštokas, tai gal citrinos mažiau dėk, bet truputuko reikia Smagu, kad šaltas patiko
Sfinxute
Picai pagrindą darau visą laiką vieną ir tą patį - ir paprastoms ir calzone tipo, jei tik storapadės nekepu. Receptuką įmesiu , gal rytoj. Nes šiaip planavau arba picą rytoj kepti arba lazaniją tai gal picą
Smauglius
O tu nori ar visą kalakutą kepti ar gabaliukais?
@asta
Labai teisingai viską parašei - tiesiog pritaikyti savo skoniui receptas - ne dogma, kurios reikia laikytis tvirtai virtuvė - tai vieta kūrybai
dianute
kakavos sviestą perku Vilniuje, Klaipėdos g-vėje, konditerinėje parduotuvėje. Taip pat mačiau šokolado parduotuvėje, tik dabar nepamenu, kurioje. Dar anksčiau buvo Tilto g-vėje Naujosios Rūtos firminė parduotuvė, ten irgi buvo
gutytė
ne, tai apie kitokį sviestą eina kalba apie tą, kuris yra šokolado sudedamoji dalis jis baltos spalvos ir toks kietas. Tarp kitko, mes dabar kakavą ir pieną su kakavos sviestu geriame abidvi su Anka - gydomės nuo bronchitų - labai gerai padeda
tai kitąkart bulves galima iškepti tokiame laivelyje ar tai iš folijos, ar tai iš kepimo popieriaus Bus ir kartu ir atskirai
kriziukas
su glazūra labai paprasta - tiesiog keliais judesiais reikia išlyginti ją ant torto (nes per daug "makaluojant", glazūra gali pasidaryti siurkšti, nebe tokia blizganti O nelygumus aš maskuoju paprastai - įpilu truputį glazūros į tutelę ir piešiu ant viršaus
Jei toks kalakutas rūgštokas, tai gal citrinos mažiau dėk, bet truputuko reikia Smagu, kad šaltas patiko
Sfinxute
Picai pagrindą darau visą laiką vieną ir tą patį - ir paprastoms ir calzone tipo, jei tik storapadės nekepu. Receptuką įmesiu , gal rytoj. Nes šiaip planavau arba picą rytoj kepti arba lazaniją tai gal picą
Smauglius
O tu nori ar visą kalakutą kepti ar gabaliukais?
@asta
Labai teisingai viską parašei - tiesiog pritaikyti savo skoniui receptas - ne dogma, kurios reikia laikytis tvirtai virtuvė - tai vieta kūrybai
dianute
kakavos sviestą perku Vilniuje, Klaipėdos g-vėje, konditerinėje parduotuvėje. Taip pat mačiau šokolado parduotuvėje, tik dabar nepamenu, kurioje. Dar anksčiau buvo Tilto g-vėje Naujosios Rūtos firminė parduotuvė, ten irgi buvo
gutytė
ne, tai apie kitokį sviestą eina kalba apie tą, kuris yra šokolado sudedamoji dalis jis baltos spalvos ir toks kietas. Tarp kitko, mes dabar kakavą ir pieną su kakavos sviestu geriame abidvi su Anka - gydomės nuo bronchitų - labai gerai padeda
Vsas su praėjusiom ir artėjančiom šentėm!
Ir aš kepiau kalakuto kumpelius su kailinukais. Tiesa, marinate laikiau 1.5 paros. Mėsytė gavosi labai minkšta, sultinga, o skonis tiesiog nepakartojamas. Glacee, labai ačiū
QUOTE(kriziukas @ 2006 12 27, 11:23)
aš kepiau kalakuto kumpelį su obuoliais, na man kažko gavosi per rūgštu, nežinau, ką ne taip padariau, nors viską tiksliai pagal receptą dėjau gal sakau, blogai, kad per ilgai laikiau, ne per naktį, o visą parą su trupučiu, bet juk marinatas pakenkti negali
Ir aš kepiau kalakuto kumpelius su kailinukais. Tiesa, marinate laikiau 1.5 paros. Mėsytė gavosi labai minkšta, sultinga, o skonis tiesiog nepakartojamas. Glacee, labai ačiū
Moonlit
Ir tave su šventėmis Labai džiaugiuosi, kad kalakutas patiko man irgi jis labai patinka
Smauglius
Busiu įkyri ))) taip tiesa pasakius, tai vis siūlau šitą, obuoliuose tik sumažink citrinos, padaugink medaus - kaip ir sakė @asta. Jeigu jau mano tėtis, konservatorius baisiausias gyrė....
Dar gali pabandyt tokį marinadą - majonezas, pomidorų padažas, česnakas, truputukas kokio nors alkoholio ir šlakelis apelsinų sulčių ir apelsinų žievelių geltonojo sluoksnio, čili pipirai (milteliuose), druska
Ir tave su šventėmis Labai džiaugiuosi, kad kalakutas patiko man irgi jis labai patinka
Smauglius
Busiu įkyri ))) taip tiesa pasakius, tai vis siūlau šitą, obuoliuose tik sumažink citrinos, padaugink medaus - kaip ir sakė @asta. Jeigu jau mano tėtis, konservatorius baisiausias gyrė....
Dar gali pabandyt tokį marinadą - majonezas, pomidorų padažas, česnakas, truputukas kokio nors alkoholio ir šlakelis apelsinų sulčių ir apelsinų žievelių geltonojo sluoksnio, čili pipirai (milteliuose), druska
Labas Glacee
Naujiems metams noriu paruosti vištienos vyniotinį sulčių pakelyje, ir noriu paklausti: kai jau vištiena pasimarinuoja druskoj-česnakuose-pipiruose, prieš sudedant į pakelį ją reikia nuplaut, ar dėti su visu marinatu? Iš anksto ačiū
Naujiems metams noriu paruosti vištienos vyniotinį sulčių pakelyje, ir noriu paklausti: kai jau vištiena pasimarinuoja druskoj-česnakuose-pipiruose, prieš sudedant į pakelį ją reikia nuplaut, ar dėti su visu marinatu? Iš anksto ačiū
Ir dar vienas klausiamas rusiškam forume, kurio adresa esi čia davus, radau farširuotos vištytės receptą (kaip supratau, tai tavo receptas ), ir taip panižo rankas pabandyti... Bet net nežinau nuo kurios vištos vietos pradėti lupti odą, kaip paskui sutvirtinti skyles - užsiūti, ar mediniais pagaliukais... gal galėtum šiek tiek smulkiau aprašyti visą procesą žaliems Labai noriu išmokt