Jau tas kalakutas kailinukuose man labai tiks. Visada kepdavau tokius kumpelius, bet marinuodavau paprastai, o dabar jau vis kitoniškai gausis. O bulves kartu kepei?
QUOTE(Glacee @ 2006 12 20, 10:59)
Marmurinį kočėlą irgi labai rekomenduoju - patogu ir labai greitai išeina kočioti Gal kiek trapią tešlą sudėtingiau, nes ji yra labai minkšta, bet meduolinės, mielinės, koldūninės tešlos - super
Aha,žiūrėjau ir aš tą marmurinį kočėlą kažkada seniai Filipsiuke bet kad svoooris jo pabijojau,kad po darbo su juo rankų nejausiu,nes vos pakeliu tai apsistojau ties medinuku
Teressa
kriziukas
kepiau be folijos. Nors jos turėjau po ranka tam atvejui, jei pradėtų degti. Aš visuomet stengiuosi iškloti formą/skardą folija ar popieriumi kad po mažiau reiktų plauti
Kumpeliai būna visokie ir su kaulu ir be. Pirkau su kaulu, Halės turguje, kg kaina - 8,49.
laurindre
tikrai kitoks toks truputį vaisinis o bulves kepiau kartu
@asta
nieko-nieko, prie jo greitai įprantama ))) aš tai išvis nejaučio jokio jo svorio - treniruota (mašina be vairo stiprintuvo, o kiemo plotis - jei dvi mašinos stovi, tai trečiai veidrodėlius reikia uždengti , kitaip nepravažiuos. O apsisukti tai reikia ))))
kriziukas
kepiau be folijos. Nors jos turėjau po ranka tam atvejui, jei pradėtų degti. Aš visuomet stengiuosi iškloti formą/skardą folija ar popieriumi kad po mažiau reiktų plauti
Kumpeliai būna visokie ir su kaulu ir be. Pirkau su kaulu, Halės turguje, kg kaina - 8,49.
laurindre
tikrai kitoks toks truputį vaisinis o bulves kepiau kartu
@asta
nieko-nieko, prie jo greitai įprantama ))) aš tai išvis nejaučio jokio jo svorio - treniruota (mašina be vairo stiprintuvo, o kiemo plotis - jei dvi mašinos stovi, tai trečiai veidrodėlius reikia uždengti , kitaip nepravažiuos. O apsisukti tai reikia ))))
Glacee, labai aciu tau uz atsakymus, nu bet as per nakti dar nauju klausimu apie ta torta prigalvoti spejau (turbut gausiu prielipos apdovanojima ) Sakyk, kaip ten su tuo sviestu kur i krema dedasi? Ten jis netirpintas, ane? O su mikseriu galima ismaisyti, ar butinai rankiniu budu?
Glacee, norėjau tavo patarimo Kepiau savaitgalį meduolius šv. Kalėdoms. Ir jie tokie laaaaaabai kieti išėjo. Kur juos būtų galima sunaudoti, gal į kokį tinginį
Buvo šovus mintis sumerkti juos į karštą šokoladą, kad suminkštėtų, bet kažin ar ta mintis tokia jau vykus O meduolių tai prikepiau dvigubą porciją
Buvo šovus mintis sumerkti juos į karštą šokoladą, kad suminkštėtų, bet kažin ar ta mintis tokia jau vykus O meduolių tai prikepiau dvigubą porciją
rasa316
Ir nieko tu ne prielipa Geriau viską išsiasiškinti dabar, nei atsistoti virš puodo ir galvoti, ką aš čia ne taip padariau
Sviesto nereikia plakti, jis tiesiog tirpinasi karštame kurde. Kurdas bus poskystis, taip turi būti. Sumaišius su plakta grietinėle bus normalios konsistencijos kremas.
sharkis
nebus nuostabu..... žinok, neturiu tokio receptuko ir kažkaip nepamenu, kad patikimą receptą matyčiau internete... aš pati tai nemėgstu sausainių ir jų nekepu.... nebent dar namuose knygas pavartysiu
Teressa
atliekami meduoliukai, meduoliukai.... taigi galima labai daug kur juos sunaudoti: kaip tu ir sakei - į tinginį , galima padaryti pyragaičius "bulvytes", galima susluoksniuoti su grietinės kremu ir gausis tortas. Gali sutrupinti ir panaudoti kaip pagrindą kokiam nors tortui su putėsiais arba suflė Galima sudėti į šaldiklį ir tegul palaukia tokių dienų, kai neturėsi laiko kepti, o iš karto ištrauksi ir bus gerai Į karštą šokoladą??? Hm... gal nelabai, vis tiek kieti liks. O tu juos atvirai laikei?
Ir nieko tu ne prielipa Geriau viską išsiasiškinti dabar, nei atsistoti virš puodo ir galvoti, ką aš čia ne taip padariau
Sviesto nereikia plakti, jis tiesiog tirpinasi karštame kurde. Kurdas bus poskystis, taip turi būti. Sumaišius su plakta grietinėle bus normalios konsistencijos kremas.
sharkis
nebus nuostabu..... žinok, neturiu tokio receptuko ir kažkaip nepamenu, kad patikimą receptą matyčiau internete... aš pati tai nemėgstu sausainių ir jų nekepu.... nebent dar namuose knygas pavartysiu
Teressa
atliekami meduoliukai, meduoliukai.... taigi galima labai daug kur juos sunaudoti: kaip tu ir sakei - į tinginį , galima padaryti pyragaičius "bulvytes", galima susluoksniuoti su grietinės kremu ir gausis tortas. Gali sutrupinti ir panaudoti kaip pagrindą kokiam nors tortui su putėsiais arba suflė Galima sudėti į šaldiklį ir tegul palaukia tokių dienų, kai neturėsi laiko kepti, o iš karto ištrauksi ir bus gerai Į karštą šokoladą??? Hm... gal nelabai, vis tiek kieti liks. O tu juos atvirai laikei?
Ne, iš skardos meduolius visada sudedu į sandarias dėžutes. Bet šitie nuo stovėjimo dar kietesni darosi O jei bulvytes daryti, kokį kremą patartum naudoti? Aš jas nuo mažens taip mėgstu, net seilė dabar nutyso kai pagalvojau
sharkis, atsiųsiu tau į až tą receptą. bet tik rytoj
sharkis, atsiųsiu tau į až tą receptą. bet tik rytoj
Aciu Glacee uz atsakymus Net nsove i galva mintis, kad tas kurdas karstas bus. Bet turbut pries dedant grietinele atausinti ji, ar taip?
ir man idomu kiek skaiciuoja si vienam zmogui ne tik karsto bet ir saltu patiekalu
Mėsos šaltų užkandžių jei neklystu 1 žmogui skaičiuojama 100-200 gramų. Jei klystu Glacee mane pataisys