rasa316Ir nieko tu ne prielipa

Geriau viską išsiasiškinti dabar, nei atsistoti virš puodo ir galvoti, ką aš čia ne taip padariau
Sviesto nereikia plakti, jis tiesiog tirpinasi karštame kurde. Kurdas bus poskystis, taip turi būti. Sumaišius su plakta grietinėle bus normalios konsistencijos kremas.
sharkis

nebus nuostabu..... žinok, neturiu tokio receptuko ir kažkaip nepamenu, kad patikimą receptą matyčiau internete... aš pati tai nemėgstu sausainių

ir jų nekepu.... nebent dar namuose knygas pavartysiu
Teressaatliekami meduoliukai, meduoliukai....

taigi galima labai daug kur juos sunaudoti: kaip tu ir sakei - į tinginį

, galima padaryti pyragaičius "bulvytes", galima susluoksniuoti su grietinės kremu ir gausis tortas. Gali sutrupinti ir panaudoti kaip pagrindą kokiam nors tortui su putėsiais arba suflė

Galima sudėti į šaldiklį ir tegul palaukia tokių dienų, kai neturėsi laiko kepti, o iš karto ištrauksi ir bus gerai

Į karštą šokoladą??? Hm... gal nelabai, vis tiek kieti liks. O tu juos atvirai laikei?