Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee

PaMel
Labai smagu, kad pyragas patiko smile.gif Kitą kartą bus viskas gerai smile.gif

Betse
Ačiū 4u.gif

padruske
smile.gif taip, iš tikrųjų stebuklus daro smile.gif radau tortą čia Ar tai tas, kurio ieškai? smile.gif Mergina, kuri davė receptą, patikimas šaltinis. Jos receptai geri smile.gif

Jorja
Gali kuo puikiausiai keisti actą. Tik pažiūrėk pagal stiprumą, kad proporcijos būtų maždaug tokios pat smile.gif
O ar žydiški kopūstai? Nežinau. Pas mus namuose visą laiką jie buvo daromi, atrodo, mamos draugė jai receptą kažkada davė, o po to pradėjau daryti su burokėliais - per TV prieš dešimt metų išgirdau receptą. Ir su paprikomis dariau - čia jau receptas iš knygos "Домашнее консервирование". Jeigu nori, galiu receptuką įdėti smile.gif

Atsakyti
Glacee, minėjai, kad mėgsti maišyti prieskonius pati. Sakyk, o kaip su meduoliniais prieskoniais, kokį mišinį ir kokiu santykiu darai? Pernai man labai pasisekė, nusipirkau jau paruošto, o šiemet baigiu visas parduotuves aukštyn kojom apversti ir schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 11:29)
Glacee, minėjai, kad mėgsti maišyti prieskonius pati. Sakyk, o kaip su meduoliniais prieskoniais, kokį mišinį ir kokiu santykiu darai? Pernai man labai pasisekė, nusipirkau jau paruošto, o šiemet baigiu visas parduotuves aukštyn kojom apversti ir  schmoll.gif


Gali bandyti prieskonius karštam vynui. Ten beveik visi tie patys ingriedientai. Dar pridėjus truputi imbiero gausi beveik tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 09:29)
Glacee, minėjai, kad mėgsti maišyti prieskonius pati. Sakyk, o kaip su meduoliniais prieskoniais, kokį mišinį ir kokiu santykiu darai? Pernai man labai pasisekė, nusipirkau jau paruošto, o šiemet baigiu visas parduotuves aukštyn kojom apversti ir  schmoll.gif



Radau neblogą variantą "KOTANYI" firmos obuolių pyrago prieskoniai. Sudėtis : cinamonas, cukrus, citrinų milteliai. gvazdikėliai, imbieras. Pati dadėjau muskato riešuto ir kardamono. thumbup.gif Šiaip galima ir pačiam viską susimaišyti, tik labai nepaslenku gvazdikėlių malti lotuliukas.gif , visų kitų lyg ir turiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos ačiū 4u.gif
O nei viena į prieskonių mišinį nededat maltų pipirų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 11:42)
Merginos ačiū 4u.gif
O nei viena į prieskonių mišinį nededat maltų pipirų? ax.gif


Mačiau, kad jie turėtų įeiti, bet nerizikuoju sugadinti, gal vaikams nepatiks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 13:42)
Merginos ačiū 4u.gif
O nei viena į prieskonių mišinį nededat maltų pipirų? ax.gif


Aš dedu smile.gif Ir juodųjų ir kvepiančiųjų. Man labai patinka smile.gif Aišku, tik nedidelę dalį, bet vistiek jaučiasi smile.gif Visko po truputį - gvazdikėlių, cinamono, muškato riešuto, kardamono, kaip minėjau juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų.
Atsakyti
Glacee, gal gali pasidalinti įdėjom apie valgių puošimą ar vėliau atidėsi.
Atsakyti
Glacee,
minėjai, kad baltymus plaki vandens vonelėje. O tai jie "neiškepa", nepasidaro kaip košė-kiaušinienė? Kokie jie būna po vonelės?
Aš vienintelį patiekalą darau su termiškai neapdorotais kiaušinių baltymais - TIRAMISU. Kažkaip būtų ramiau, jei tie baltymai gautų šiek tiek karščio tongue.gif .
Atsakyti
Aš į Pensininką dedu beveik pusę šaukštelio pipirų. Paragavus iškeptą blyną - aštru, bet kaip susitepa tai labai skanu. thumbup.gif
Atsakyti
tu isivaizduoji, kaip as tau esu dekinga? turbut ne. mane tiotuska kankino 8 metus ir nedave recepto. tik ji daugiau kremo daro ir biski kitaip pjausto paploti. neiseina jai taip graziai sudeliot. tik i viena kruva suverzdavo.
laaaabai didelis aciu. laukiu, kada grisiu l lt ir isiintsaliuosiu rusu kalba.reiks registruotis i jusu buri.
Atsakyti
tavi
bigsmile.gif oi... nežinau net.. aš kažkaip puošti nelabai moku, ne, kitaip... nes jei reikės, tai mokėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labiau neskyriu tam dėmesio, nes mėgstu tokį naminį variantą. Nėra gi prasmės, imho, daryti namuose restorano, jei į jį galima tiesiog nueiti smile.gif Daug niekad nepuošiu (nebent klientai nori smile.gif)
Čia aš savo tėveliui septyniasdešimtmetį dariau - kaip matai niekas ypatingai nepuošta
user posted image
Jeigu kas konkrečiai domina - labai prašau smile.gif

Antrininkė
Procedūra atrodo šitaip:
truputį pašildau vandenį, taip, kad šilta rankai būtų, nekaršta. Tada supilu baltymus ir būtinai cukraus truputį (arba tiek, kiek priklauso pagal receptą smile.gif ) ir tada pradedu plakti. Vanduo turi labai-labai lengvai virti. smile.gif

gude
drinks_cheers.gif ir man labai patinka pipirai meduolyje smile.gif kažko pipiringo priduoda smile.gif)))) bet iš tikrųjų tai labai verta pabandyti tuos pipirus smile.gif

padruske
taigi mano nuopelno nėra smile.gif tik suradau ir tiek smile.gif bet malonu, kad tiko smile.gif O tokio dalyko kaip užspausti receptą ir neduoti... nesuprantu... smile.gif vis tiek gi atsiras tas receptas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 14 gruodžio 2006 - 22:26