PaMel
Labai smagu, kad pyragas patiko Kitą kartą bus viskas gerai
Betse
Ačiū
padruske
taip, iš tikrųjų stebuklus daro radau tortą čia Ar tai tas, kurio ieškai? Mergina, kuri davė receptą, patikimas šaltinis. Jos receptai geri
Jorja
Gali kuo puikiausiai keisti actą. Tik pažiūrėk pagal stiprumą, kad proporcijos būtų maždaug tokios pat
O ar žydiški kopūstai? Nežinau. Pas mus namuose visą laiką jie buvo daromi, atrodo, mamos draugė jai receptą kažkada davė, o po to pradėjau daryti su burokėliais - per TV prieš dešimt metų išgirdau receptą. Ir su paprikomis dariau - čia jau receptas iš knygos "Домашнее консервирование". Jeigu nori, galiu receptuką įdėti
Glacee, minėjai, kad mėgsti maišyti prieskonius pati. Sakyk, o kaip su meduoliniais prieskoniais, kokį mišinį ir kokiu santykiu darai? Pernai man labai pasisekė, nusipirkau jau paruošto, o šiemet baigiu visas parduotuves aukštyn kojom apversti ir
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 11:29)
Glacee, minėjai, kad mėgsti maišyti prieskonius pati. Sakyk, o kaip su meduoliniais prieskoniais, kokį mišinį ir kokiu santykiu darai? Pernai man labai pasisekė, nusipirkau jau paruošto, o šiemet baigiu visas parduotuves aukštyn kojom apversti ir
Gali bandyti prieskonius karštam vynui. Ten beveik visi tie patys ingriedientai. Dar pridėjus truputi imbiero gausi beveik tą patį.
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 09:29)
Glacee, minėjai, kad mėgsti maišyti prieskonius pati. Sakyk, o kaip su meduoliniais prieskoniais, kokį mišinį ir kokiu santykiu darai? Pernai man labai pasisekė, nusipirkau jau paruošto, o šiemet baigiu visas parduotuves aukštyn kojom apversti ir
Radau neblogą variantą "KOTANYI" firmos obuolių pyrago prieskoniai. Sudėtis : cinamonas, cukrus, citrinų milteliai. gvazdikėliai, imbieras. Pati dadėjau muskato riešuto ir kardamono. Šiaip galima ir pačiam viską susimaišyti, tik labai nepaslenku gvazdikėlių malti , visų kitų lyg ir turiu
Merginos ačiū
O nei viena į prieskonių mišinį nededat maltų pipirų?
O nei viena į prieskonių mišinį nededat maltų pipirų?
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 11:42)
Mačiau, kad jie turėtų įeiti, bet nerizikuoju sugadinti, gal vaikams nepatiks.
QUOTE(Teressa @ 2006 12 14, 13:42)
Aš dedu Ir juodųjų ir kvepiančiųjų. Man labai patinka Aišku, tik nedidelę dalį, bet vistiek jaučiasi Visko po truputį - gvazdikėlių, cinamono, muškato riešuto, kardamono, kaip minėjau juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų.
Glacee, gal gali pasidalinti įdėjom apie valgių puošimą ar vėliau atidėsi.
Glacee,
minėjai, kad baltymus plaki vandens vonelėje. O tai jie "neiškepa", nepasidaro kaip košė-kiaušinienė? Kokie jie būna po vonelės?
Aš vienintelį patiekalą darau su termiškai neapdorotais kiaušinių baltymais - TIRAMISU. Kažkaip būtų ramiau, jei tie baltymai gautų šiek tiek karščio .
minėjai, kad baltymus plaki vandens vonelėje. O tai jie "neiškepa", nepasidaro kaip košė-kiaušinienė? Kokie jie būna po vonelės?
Aš vienintelį patiekalą darau su termiškai neapdorotais kiaušinių baltymais - TIRAMISU. Kažkaip būtų ramiau, jei tie baltymai gautų šiek tiek karščio .
Aš į Pensininką dedu beveik pusę šaukštelio pipirų. Paragavus iškeptą blyną - aštru, bet kaip susitepa tai labai skanu.
tu isivaizduoji, kaip as tau esu dekinga? turbut ne. mane tiotuska kankino 8 metus ir nedave recepto. tik ji daugiau kremo daro ir biski kitaip pjausto paploti. neiseina jai taip graziai sudeliot. tik i viena kruva suverzdavo.
laaaabai didelis aciu. laukiu, kada grisiu l lt ir isiintsaliuosiu rusu kalba.reiks registruotis i jusu buri.
laaaabai didelis aciu. laukiu, kada grisiu l lt ir isiintsaliuosiu rusu kalba.reiks registruotis i jusu buri.
tavi
oi... nežinau net.. aš kažkaip puošti nelabai moku, ne, kitaip... nes jei reikės, tai mokėsiu labiau neskyriu tam dėmesio, nes mėgstu tokį naminį variantą. Nėra gi prasmės, imho, daryti namuose restorano, jei į jį galima tiesiog nueiti Daug niekad nepuošiu (nebent klientai nori )
Čia aš savo tėveliui septyniasdešimtmetį dariau - kaip matai niekas ypatingai nepuošta
Jeigu kas konkrečiai domina - labai prašau
Antrininkė
Procedūra atrodo šitaip:
truputį pašildau vandenį, taip, kad šilta rankai būtų, nekaršta. Tada supilu baltymus ir būtinai cukraus truputį (arba tiek, kiek priklauso pagal receptą ) ir tada pradedu plakti. Vanduo turi labai-labai lengvai virti.
gude
ir man labai patinka pipirai meduolyje kažko pipiringo priduoda )))) bet iš tikrųjų tai labai verta pabandyti tuos pipirus
padruske
taigi mano nuopelno nėra tik suradau ir tiek bet malonu, kad tiko O tokio dalyko kaip užspausti receptą ir neduoti... nesuprantu... vis tiek gi atsiras tas receptas
oi... nežinau net.. aš kažkaip puošti nelabai moku, ne, kitaip... nes jei reikės, tai mokėsiu labiau neskyriu tam dėmesio, nes mėgstu tokį naminį variantą. Nėra gi prasmės, imho, daryti namuose restorano, jei į jį galima tiesiog nueiti Daug niekad nepuošiu (nebent klientai nori )
Čia aš savo tėveliui septyniasdešimtmetį dariau - kaip matai niekas ypatingai nepuošta
Jeigu kas konkrečiai domina - labai prašau
Antrininkė
Procedūra atrodo šitaip:
truputį pašildau vandenį, taip, kad šilta rankai būtų, nekaršta. Tada supilu baltymus ir būtinai cukraus truputį (arba tiek, kiek priklauso pagal receptą ) ir tada pradedu plakti. Vanduo turi labai-labai lengvai virti.
gude
ir man labai patinka pipirai meduolyje kažko pipiringo priduoda )))) bet iš tikrųjų tai labai verta pabandyti tuos pipirus
padruske
taigi mano nuopelno nėra tik suradau ir tiek bet malonu, kad tiko O tokio dalyko kaip užspausti receptą ir neduoti... nesuprantu... vis tiek gi atsiras tas receptas