tavi 
oi... nežinau net.. aš kažkaip puošti nelabai moku, ne, kitaip... nes jei reikės, tai mokėsiu

labiau neskyriu tam dėmesio, nes mėgstu tokį naminį variantą. Nėra gi prasmės, imho, daryti namuose restorano, jei į jį galima tiesiog nueiti

Daug niekad nepuošiu
(nebent klientai nori
)Čia aš savo tėveliui septyniasdešimtmetį dariau - kaip matai niekas ypatingai nepuošta

Jeigu kas konkrečiai domina - labai prašau
AntrininkėProcedūra atrodo šitaip:
truputį pašildau vandenį, taip, kad šilta rankai būtų, nekaršta. Tada supilu baltymus ir būtinai cukraus truputį (arba tiek, kiek priklauso pagal receptą

) ir tada pradedu plakti. Vanduo turi labai-labai lengvai virti.
gude 
ir man labai patinka pipirai meduolyje

kažko pipiringo priduoda

)))) bet iš tikrųjų tai labai verta pabandyti tuos pipirus
padrusketaigi mano nuopelno nėra

tik suradau ir tiek

bet malonu, kad tiko

O tokio dalyko kaip užspausti receptą ir neduoti... nesuprantu...

vis tiek gi atsiras tas receptas