Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee

noriu pasitikslinti apie vista su 40cesnaku . pries dedant i skarda reik vista tik? pasudyt ir apkepinti ? ir ka su citrina daryt nedaina man blush2.gif ja supjaustyt ir tiesiog uzdet ant vistos ?
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 12 01, 23:04)
starbee
smagu, kad pomidorai patiko smile.gif Man labai malonu 4u.gif

Varškės pyragas su rasa
[
Beze
3 baltymai
0,5 st. cukraus
1 v.š. krakmolo


ar kiausiniu baltymus reik isplakt iki standziu putu ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 12 13, 14:51)
ar kiausiniu baltymus reik isplakt iki standziu putu ar nea g.gif

Beze- kiaušinių baltymai išplakami, kad stovėtų.
Papildyta:
QUOTE(mamushka @ 2006 12 13, 12:19)
noriu pasitikslinti apie vista su 40cesnaku . pries dedant i skarda reik vista tik? pasudyt ir apkepinti ? ir ka su citrina daryt nedaina man  blush2.gif  ja supjaustyt ir tiesiog uzdet ant vistos ?

Apkepta višta pabarstoma prieskoniais kurie nurodyti. Tiesą sakant aš prieš apkepdama pabarsčiau, bet tada prieskoniai truputi padega. Citrinos riekutes gali sumesti į tarpus tarp vištos gabaliukų.
Atsakyti
kazi ar reik lauk kol galutinai jis atausta.ba man jis toks skystokas atrodo,bijau ir jauti jauciu palauksiu kol bus visiskai saltas.o rasoso laseliu neatsirado verysad.gif ,
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 12 13, 19:13)
kazi ar reik lauk kol galutinai jis atausta.ba man jis toks skystokas atrodo,bijau ir jauti jauciu palauksiu kol bus visiskai saltas.o rasoso laseliu neatsirado verysad.gif ,

Taigi įbesk pagaliuką ar degtuką ir žiūrėk ar šlapias.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 12 13, 16:35)
Taigi įbesk pagaliuką ar degtuką ir žiūrėk ar šlapias.

nu ir ka daryt jei slapias g.gif g.gif
Atsakyti
tavi
ačiū už pagalbą oro_buckis.gif smile.gif

PaMel
Truputį nesupratau - ar tu lauki, kol varškės masė atauš prieš dedant baltymus ar jau iškepei ir lauki, kol visas pyragas atauš? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 13 gruodžio 2006 - 17:44
QUOTE(Glacee @ 2006 12 13, 16:43)
[Truputį nesupratau - ar tu lauki, kol varškės masė atauš prieš dedant baltymus ar jau iškepei ir lauki, kol visas pyragas atauš? smile.gif

nugis jau iskepiau 4u.gif
Atsakyti
PaMel
Varškės masė ir neturi būti sausa. Beauštant ji dar sustingsta - kaip ir varškės apkepas smile.gif))) Ir rasa būtinai pasirodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 12 13, 17:52)
PaMel
Varškės masė ir neturi būti sausa. Beauštant ji dar sustingsta - kaip ir varškės apkepas smile.gif))) Ir rasa būtinai pasirodys smile.gif

nugis labai labai labai abai skanu 4u.gif
tik man sukrito jis biskiuka nuo traukiojimo blush2.gif
ale kita kart jau zinosiu wub.gif
Atsakyti
glacee, labai didelis didelis aciu uz adresiuka. tavo drauges tiesiog burtininkesturiu dar viena prasyma. negaliu rasyti rusiskomis raidemis, bet labai noriu surasti viena torta. gal tavo drauges zinos. jeigu neklystu, tai jis turi vadintis aizberg ar kazkaip panasiai.
Atsakyti
Glacee, noriu paklausti, ar kopustu marinavimui tiks balto vyno actas? Nes salyje, kurioje esu, parduotuvese 9% acto nerandu. Yra paprastas actas bet procentu neraso. Taigi, namuose turiu balto vyno acta, ar man vaziuoti pirkti paprasta acta? Aciu 4u.gif
Ir dar, ar sitas, marinuotu kopustu receptas yra zydiskas? Ana dien pas zydus deli parduotuveje nusipirkau marinuotu kopustu , tai buvo tokie skanus ir ingridientai tokie, kaip pas tave recepte, tik vietoj morku pas juos, saldus raudoni ir zali pipirai.
Atsakyti