noriu pasitikslinti apie vista su 40cesnaku . pries dedant i skarda reik vista tik? pasudyt ir apkepinti ? ir ka su citrina daryt nedaina man ja supjaustyt ir tiesiog uzdet ant vistos ?
QUOTE(Glacee @ 2006 12 01, 23:04)
starbee
smagu, kad pomidorai patiko Man labai malonu
Varškės pyragas su rasa
[
Beze
3 baltymai
0,5 st. cukraus
1 v.š. krakmolo
smagu, kad pomidorai patiko Man labai malonu
Varškės pyragas su rasa
[
Beze
3 baltymai
0,5 st. cukraus
1 v.š. krakmolo
ar kiausiniu baltymus reik isplakt iki standziu putu ar nea
QUOTE(PaMeL @ 2006 12 13, 14:51)
ar kiausiniu baltymus reik isplakt iki standziu putu ar nea
Beze- kiaušinių baltymai išplakami, kad stovėtų.
Papildyta:
QUOTE(mamushka @ 2006 12 13, 12:19)
noriu pasitikslinti apie vista su 40cesnaku . pries dedant i skarda reik vista tik? pasudyt ir apkepinti ? ir ka su citrina daryt nedaina man ja supjaustyt ir tiesiog uzdet ant vistos ?
Apkepta višta pabarstoma prieskoniais kurie nurodyti. Tiesą sakant aš prieš apkepdama pabarsčiau, bet tada prieskoniai truputi padega. Citrinos riekutes gali sumesti į tarpus tarp vištos gabaliukų.
kazi ar reik lauk kol galutinai jis atausta.ba man jis toks skystokas atrodo,bijau ir jauti jauciu palauksiu kol bus visiskai saltas.o rasoso laseliu neatsirado ,
QUOTE(PaMeL @ 2006 12 13, 19:13)
kazi ar reik lauk kol galutinai jis atausta.ba man jis toks skystokas atrodo,bijau ir jauti jauciu palauksiu kol bus visiskai saltas.o rasoso laseliu neatsirado ,
Taigi įbesk pagaliuką ar degtuką ir žiūrėk ar šlapias.
QUOTE(tavi @ 2006 12 13, 16:35)
Taigi įbesk pagaliuką ar degtuką ir žiūrėk ar šlapias.
nu ir ka daryt jei slapias
tavi
ačiū už pagalbą
PaMel
Truputį nesupratau - ar tu lauki, kol varškės masė atauš prieš dedant baltymus ar jau iškepei ir lauki, kol visas pyragas atauš?
ačiū už pagalbą
PaMel
Truputį nesupratau - ar tu lauki, kol varškės masė atauš prieš dedant baltymus ar jau iškepei ir lauki, kol visas pyragas atauš?
QUOTE(Glacee @ 2006 12 13, 16:43)
[Truputį nesupratau - ar tu lauki, kol varškės masė atauš prieš dedant baltymus ar jau iškepei ir lauki, kol visas pyragas atauš?
nugis jau iskepiau
PaMel
Varškės masė ir neturi būti sausa. Beauštant ji dar sustingsta - kaip ir varškės apkepas ))) Ir rasa būtinai pasirodys
Varškės masė ir neturi būti sausa. Beauštant ji dar sustingsta - kaip ir varškės apkepas ))) Ir rasa būtinai pasirodys
QUOTE(Glacee @ 2006 12 13, 17:52)
PaMel
Varškės masė ir neturi būti sausa. Beauštant ji dar sustingsta - kaip ir varškės apkepas ))) Ir rasa būtinai pasirodys
Varškės masė ir neturi būti sausa. Beauštant ji dar sustingsta - kaip ir varškės apkepas ))) Ir rasa būtinai pasirodys
nugis labai labai labai abai skanu
tik man sukrito jis biskiuka nuo traukiojimo
ale kita kart jau zinosiu
glacee, labai didelis didelis aciu uz adresiuka. tavo drauges tiesiog burtininkesturiu dar viena prasyma. negaliu rasyti rusiskomis raidemis, bet labai noriu surasti viena torta. gal tavo drauges zinos. jeigu neklystu, tai jis turi vadintis aizberg ar kazkaip panasiai.
Glacee, noriu paklausti, ar kopustu marinavimui tiks balto vyno actas? Nes salyje, kurioje esu, parduotuvese 9% acto nerandu. Yra paprastas actas bet procentu neraso. Taigi, namuose turiu balto vyno acta, ar man vaziuoti pirkti paprasta acta? Aciu
Ir dar, ar sitas, marinuotu kopustu receptas yra zydiskas? Ana dien pas zydus deli parduotuveje nusipirkau marinuotu kopustu , tai buvo tokie skanus ir ingridientai tokie, kaip pas tave recepte, tik vietoj morku pas juos, saldus raudoni ir zali pipirai.
Ir dar, ar sitas, marinuotu kopustu receptas yra zydiskas? Ana dien pas zydus deli parduotuveje nusipirkau marinuotu kopustu , tai buvo tokie skanus ir ingridientai tokie, kaip pas tave recepte, tik vietoj morku pas juos, saldus raudoni ir zali pipirai.