Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee

QUOTE(tavi @ 2006 12 11, 12:13)
Glacee, nu kokia nuostabi tą Sangaida. Visko yra ir silikoninės formos, ir pjaustymo irankiai thumbup.gif
Papildyta:

Brangioji, koldūnai niekad nebuvo greitai pagaminamas patiekalas. Kad procesas vyktų greičiau reikia būti labai įgudusiai. Aš aplamai skaitau tai savaitgalio patiekalas padedant visai šeimai.

Papildyta:
QUOTE(Vicci @ 2006 12 11, 02:32)
įmaišyti kavą, tai čia su visais tirščiais ?

Arba tirpi arba nukošta stipri kava.
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2006 12 10, 10:54)
O gal turi Kalėdinio Dresdeno vyniotinio receptuką?  Kasmet atsiūsdavo man iš Vokietijos, bet šiais metais sugalvojau išsikepti pati..... labai skanus. Ir sako, jį reikia palaikyti 1-2 savaites, būna dar skanesnis. Tai kaip tik ant Kalėdų ir būtų....

Vienoj knygoj radau Kaledinio Drezdeno vyniotinio receptą. Pati nesu jo kepusi. Įdėsiu receptą į Kalėdinių kepinių skyrelį jei domina 4u.gif Suintrigavai, turbūt ir pati bandysiu kepti biggrin.gif

Glacee, noriu tavęs paklausti, gal žinai, kur galima nusipirkti apelsinų ir citrinų žievelių cukatų, arba kaip pasidaryti jų pačiai?
Atsakyti
Dariau vištą su 40 skiltelių česnako. Man patiko. Nuo citrinos buvo toks pikantiškas rūgštumas.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 12 11, 15:44)
Dariau vištą su 40 skiltelių česnako. Man patiko. Nuo citrinos buvo toks pikantiškas rūgštumas.

Aš irgi vakar dariau drinks_cheers.gif . Tikrai labai puikus receptas. Skonis gal man kiek neįprastas, bet skanu thumbup.gif Maniau, kad nuo česnako bus aitru, bet anaiptol ax.gif . Net keista, kad iškepęs česnakas toks švelnus pasidaro. ačiū Glacee už receptą 4u.gif
Atsakyti
Jei neklystu, vakar pas daugelį pietums buvo vištiena su česnako skiltelėmis bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 12 02, 00:04)

Varškės sluoksnis
600 g varškės
3 tryniai
1 st cukraus
1 pakelis vanilinio pudingo (paprastai imu Dr.Oetkerio, 40 g)
0,5 st. aliejaus
2 stiklin4s pieno
vanilinis cukrus

o tas aliejus būtinas? unsure.gif
Atsakyti
Glacee, turiu klausimą ax.gif

ar nebijai naudot žalio kiaušinio termiškai neapdorojamuose patiekaluose?

kuo jį galima būtų keisti, kad stipriai receptas nenukentėtų?

4u.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif toks postas dingo...... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
tuoj kartoju... smile.gif

gude
kad nekepu štoleno... arba kepti? užkretei smile.gif)))) Kažkur GoodCooke mačiau receptus, ir atrodo davė žmogus, tikrai žinantis, ką daro... jei nori, tai paieškosiu smile.gif gal ir pati susigundysiu smile.gif

Katu
verysad.gif kaip gaila...user posted image tikrai nenorėjau būti tragedijos priežastimi... man visuomet gerai išeina, lengvai ir paprastai... aš naudoju 550D miltus, tai nepriklauso nuo gamintojo, ką randu parduotuvėje, tą ir imu.

kosulys
Oi, kaip smagu, kad varškės pyragas patiko smile.gif Dėl apačios, tai pagal aprašymą galiu pasakyti, kad buvo ji buvo kepta peršaltoje orkaitėje. Sviestas ištirpoir susilydė su cukrumi. Kitąkart didesnėje t-roje reiktų kepti smile.gif

editam
sveikinu vyrą prisijungus prie klubo smile.gif Tai tikrai keksas tiems, kas mėgsta šokoladą . Malonu, kad patiko bigsmile.gif

Vicci, Teressa, tavi
kava naudojama espresso. Tai yra labai smulkiai malta kava - kaip pudra, suma sumarum ten gaunasi vienas v.š. kavos tirščių - jų tikrai nesijaučia brownies. Jeigu tokios kavos nėra, tai geriau naudoti tirpią kavą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 11 gruodžio 2006 - 18:52
Mantvilė
Ypatingų receptų su saulėgražomis nežinau, bet labai mėgstu jais apibarstyti įvairias salotas. Tokios mano mėgstamiausios : pomidorai, žali, smulkiai supjaustyti žiediniai kopūstai, raudonieji svogūnai. Aliejus, c.sultys, druska, žiupsnelis cukraus. smile.gif Manau, galima kažką sugalvoti su keksais, ypač avižiniais. Turėtų tikti smile.gif

tavi
taip, Sangaida - jėgauser posted image mane iš ten tik ekskavatoriumi išstumti galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O prieskoniuose jau apsilankei?smile.gif

buzhiukas
žinok, cukatų parduotuvėse nemačiau. Bet darau pati - a'la cukatai. Tiesiog išplaunu labai gerai apelsinus ir citrinas, plonai nulupu žievelę ir supjaustau ją labai plonais gabaliukais. Sudedu į iškaitintą verdančiu vandeniu stiklainį ir užpilu cukrumi. Dedu į šaldytuvą ir po kokios savaitės pas mane gražios, permatomos juostelės. Jeigu reikia greitai, tai paimu ananasų gabaliukus ir užpilu juos citrinų sultymis, apibarstau tarkuota žievele. Palaikau pusvalandį. Mniam user posted image

tavi
labai malonu, kad patiko vištiena smile.gif man irgi tas charakteringas citrinų skonis - jėga smile.gif Dar turiu vištų su citrinomis-apelsinais smile.gif tik pagaminti ir aprašyti user posted image

gutyte
wub.gif kaip malonu, kaip malonu user posted image česnakiukas - labai skanus smile.gif

Moonlit
Jūs kaip susitarėte smile.gif labai malonu - išėjo lyg mes visos kartu svečiuose pabuvojome user posted image ačiū, kad išbandei smile.gif

kriziukas
manau, kad taip... be aliejaus nebandžiau, nors jį jau sumažinau smarkiai - buvo beveik stiklinė pradiniame variante user posted image

doris
nebijau, bet ir nelabai darau. Nebent majonezas, bet ir tai retai smile.gif O kitur naudoju plaktus ant vandens vonelės. Ten jie pasiekia t-rą 80 C, o gal ir daugiau. Po 80 C jau nebematavauuser posted image

Atsakyti
I prieskonius bijau kol kas eiti. Nelabai turiu pinig7, o ten tikrai nesusilaikysiu ir prisipirksiu doh.gif Sangaidoj net mano vyras buvo suzavetas lotuliukas.gif
Atsakyti
Glacee vištiena su česnakais thumbup.gif user posted image user posted image
Atsakyti
tavi
nebijok eiti user posted image ten nebaisu. Tarp kitko ir nelabai brangu, Santa Marijos prieskoniai yra brangesni. Aš visuomet ten perku džiovintas daržoves. O jau pomidorų dribsniai kas per daiktas klasiškas - super smile.gif Labai man patinka, kad stovi indeliai ir gali ten viską pauostyti. Tik štai cinamono lazdelės labai trumpos sad.gif Vienintelis dalykas, ką nupirkau ir ką išmečiau - dūmo milteliai, labai nepatiko schmoll.gif
O Sangaidoje ir mano vyras kaifuoja smile.gif)))) mes abudu truputį toj srity doh.gif tad ir vienodai žavimės, tik aš prie konditerijos ir lėkščių, o jis prie peilių lotuliukas.gif ir kitokių marmitų smile.gif))))

Eni
Kaip malonu! Kaip jūs čia visos taip susitarėte? smile.gif Vištiena user posted image Smagu smile.gif
Atsakyti