MantvilėYpatingų receptų su saulėgražomis nežinau, bet labai mėgstu jais apibarstyti įvairias salotas. Tokios mano mėgstamiausios : pomidorai, žali, smulkiai supjaustyti žiediniai kopūstai, raudonieji svogūnai. Aliejus, c.sultys, druska, žiupsnelis cukraus.
Manau, galima kažką sugalvoti su keksais, ypač avižiniais. Turėtų tikti
tavitaip, Sangaida - jėga
mane iš ten tik ekskavatoriumi išstumti galima
O prieskoniuose jau apsilankei?
buzhiukasžinok, cukatų parduotuvėse nemačiau. Bet darau pati - a'la cukatai. Tiesiog išplaunu labai gerai apelsinus ir citrinas, plonai nulupu žievelę ir supjaustau ją labai plonais gabaliukais. Sudedu į iškaitintą verdančiu vandeniu stiklainį ir užpilu cukrumi. Dedu į šaldytuvą ir po kokios savaitės pas mane gražios, permatomos juostelės. Jeigu reikia greitai, tai paimu ananasų gabaliukus ir užpilu juos citrinų sultymis, apibarstau tarkuota žievele. Palaikau pusvalandį. Mniam
tavilabai malonu, kad patiko vištiena
man irgi tas charakteringas citrinų skonis - jėga
Dar turiu vištų su citrinomis-apelsinais
tik pagaminti ir aprašyti
gutyte kaip malonu, kaip malonu
česnakiukas - labai skanus
MoonlitJūs kaip susitarėte
labai malonu - išėjo lyg mes visos kartu svečiuose pabuvojome
ačiū, kad išbandei
kriziukasmanau, kad taip... be aliejaus nebandžiau, nors jį jau sumažinau smarkiai - buvo beveik stiklinė pradiniame variante
dorisnebijau, bet ir nelabai darau. Nebent majonezas, bet ir tai retai
O kitur naudoju plaktus ant vandens vonelės. Ten jie pasiekia t-rą 80 C, o gal ir daugiau. Po 80 C jau nebematavau