Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee

Dariau grietiniecius ax.gif gavosi thumbup.gif mums visiems labai patiko, as tapau Glacee fane wub.gif
Atsakyti
Sveika Glacee - o pyragėliams su įdaru (Kūčioms) mielinė tešla pas tave ar labai minkšta būna ?
Dėkuj
Atsakyti
Eni
bigsmile.gif Super! Tai yra tai, ką aš visą laiką kartoju - tik pabandyti ir tada viskas aiškėja smile.gif - kad tikrai nėra neįmanomų dalykųsmile.gif Džiaugiuosi, kad lapeliai patiko, kad šokoladinė diena pavyko:) O pasirinkimui palengvinti..... hm... nebent dar vieną tortuką įmesiu lotuliukas.gif Net nežinau, ką patarti smile.gif Vyną saugok lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

@asta
yahoo.gif smagu, kad vištiena patiko - išties paprasta ir skanu:) ir išvis wub.gif o konservavimo tai tikrai bus:)

PaMeL
:)gastrorgazmas gerai laikosi kambario t-roje:) bet šiaip laikyti jį reikia šaldytuve smile.gif bent jau kiek įmanoma, nors prieš patiekiant tai gerai jį palaikyti kokį pusvalandį be šaldytuvo

bea
thumbup.gif koks gražuolis rasuotas tau gavosi!!!!!!!!! Labai džiaugiuosi, kad patiko:)

Moonlit
Kaip malonu, kad tau sambukas patiko smile.gif Dėl spalvos - tai pas tave jis neišplaktas iki galo smile.gif suprantu, kad gaila būna mikserio.... sad.gif man irgi.... aš dviem plakiau:) ir gana retai darau, nors labai mėgstu

Nolina
blush2.gif net susigėdau.... malonu, kad grietiniečiai patiko:)

editam
smile.gif aš visuomet stengiuosi daryti tešlą minkštesnę, tokią ant ribos, kad galima būtų dirbti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 09 gruodžio 2006 - 21:59
O gal turi Kalėdinio Dresdeno vyniotinio receptuką? Kasmet atsiūsdavo man iš Vokietijos, bet šiais metais sugalvojau išsikepti pati..... labai skanus. Ir sako, jį reikia palaikyti 1-2 savaites, būna dar skanesnis. Tai kaip tik ant Kalėdų ir būtų....


Atsakyti
Va, vakar nusivyliau sad.gif Dariau koldunus pagal ta tesla - tai tragedija... Ju iskociojimas ir mesytes sudeliojimas uztruko 2.5 val... Nesupratau, ka daria une taip...
Sudejau tris stiklines miltu, tesla atrode minkstoka, bet pamaniau, kad isbrings. Palikau apie 45 min. Kai atidariau dangti, radau is vis suskystejusia tesla... Tai vel dejau miltu, kociojant vel dadejau ir vis tiek kociojosi tragiskai sunkiai...
Prisiminiau, kad ir kepant Sonatinos bandeles man prireike zymiai daugia umiltu... Gal cia miltai kalti? Naudojau Kauno Grudu auksciausios rusies (geltonas pakelis). Glacee, kokius Tu miltus naudoji?
Siaip koldainai skanus, bet ju darymo procesas nepatiko smile.gif Gerai, kad ju nemazai gaunasi, uzsisaldziau smile.gif
Atsakyti
o as kepiau varškės pyraga su rasa, labai skanus thumbup.gif
tik vat tas apatinis sluoksnis pas mane praktiskai karamelizavosi sad.gif kieta ir labai saldu
kas atsitiko?
na tiesa cukru dejau is akies blush2.gif bet rodos dar maziau nei pagal recepta...
ar cia taip turi buti ar kazka dariau ne taip? g.gif
Atsakyti
sveikos -
o aš kepiau šokoladinį keksą su cukiniją - na labai šventinis ir iškilmingas skonis - mano brangiausiajam, kadangi mėgsta šokoladą- super, na o man truputį jau perdaug šokoladinis ir saldus - bet šiaip tikrai labai geras receptas - dėkuj glacee 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 12 09, 00:42)
Gastroorgazminiai brownies Cappuccino

Įkaitinti orkaitę iki 180 C., paruošti formą 20 x 30 cm.
Ištirpinti šokoladą, sviestą, kartu įmaišyti ir kavą. Truputį ataušinti, įmaišyti cukrų ir vanilinį cukrų. Įmušti po vieną kiaušinius, įberti miltus ir riešutus. Išmaišyti, kepti 22-25 min. Penkias minutes aušinti formoje, po to - ant grotelių.




įmaišyti kavą, tai čia su visais tirščiais ?
Atsakyti
Glacee - gal žinai kokį receptą su lukštentom saulėgražom?
turiu visą poką ,o kur panaudot -nesugalvoju .
Ačiū iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2006 12 11, 01:32)
įmaišyti kavą, tai čia su visais tirščiais ?

Aš tai supratau, kad čia reikia tirpios kavos.
Atsakyti
Glacee, nu kokia nuostabi tą Sandralita. Visko yra ir silikoninės formos, ir pjaustymo irankiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2006 12 10, 17:33)
Va, vakar nusivyliau sad.gif Dariau koldunus pagal ta tesla - tai tragedija... Ju iskociojimas ir mesytes sudeliojimas uztruko 2.5 val... Nesupratau, ka daria une taip...
Sudejau tris stiklines miltu, tesla atrode minkstoka, bet pamaniau, kad isbrings. Palikau apie 45 min. Kai atidariau dangti, radau is vis suskystejusia tesla... Tai vel dejau miltu, kociojant vel dadejau ir vis tiek kociojosi tragiskai sunkiai...
Prisiminiau, kad ir kepant Sonatinos bandeles man prireike zymiai daugia umiltu... Gal cia miltai kalti? Naudojau Kauno Grudu auksciausios rusies (geltonas pakelis). Glacee, kokius Tu miltus naudoji?
Siaip koldainai skanus, bet ju darymo procesas nepatiko smile.gif Gerai, kad ju nemazai gaunasi, uzsisaldziau smile.gif

Brangioji, koldūnai niekad nebuvo greitai pagaminamas patiekalas. Kad procesas vyktų greičiau reikia būti labai įgudusiai. Aš aplamai skaitau tai savaitgalio patiekalas padedant visai šeimai.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 12 11, 11:13)
Brangioji, koldūnai niekad nebuvo greitai pagaminamas patiekalas. Kad procesas vyktų greičiau reikia būti labai įgudusiai. Aš aplamai skaitau tai savaitgalio patiekalas padedant visai šeimai.


Sutinku, kad koldunu gamyba uztrunka, ale ne 2.5 valandos du padekliukai koldunu smile.gif Siaip tikrai su kita tesla man greiciau kociodavosi, tai manau, kad cia miltai kazkokie ne tokie blush2.gif
Atsakyti