Dariau grietiniecius gavosi mums visiems labai patiko, as tapau Glacee fane
Sveika Glacee - o pyragėliams su įdaru (Kūčioms) mielinė tešla pas tave ar labai minkšta būna ?
Dėkuj
Dėkuj
Eni
Super! Tai yra tai, ką aš visą laiką kartoju - tik pabandyti ir tada viskas aiškėja - kad tikrai nėra neįmanomų dalykų Džiaugiuosi, kad lapeliai patiko, kad šokoladinė diena pavyko:) O pasirinkimui palengvinti..... hm... nebent dar vieną tortuką įmesiu Net nežinau, ką patarti Vyną saugok
@asta
smagu, kad vištiena patiko - išties paprasta ir skanu:) ir išvis o konservavimo tai tikrai bus:)
PaMeL
:)gastrorgazmas gerai laikosi kambario t-roje:) bet šiaip laikyti jį reikia šaldytuve bent jau kiek įmanoma, nors prieš patiekiant tai gerai jį palaikyti kokį pusvalandį be šaldytuvo
bea
koks gražuolis rasuotas tau gavosi!!!!!!!!! Labai džiaugiuosi, kad patiko:)
Moonlit
Kaip malonu, kad tau sambukas patiko Dėl spalvos - tai pas tave jis neišplaktas iki galo suprantu, kad gaila būna mikserio.... man irgi.... aš dviem plakiau:) ir gana retai darau, nors labai mėgstu
Nolina
net susigėdau.... malonu, kad grietiniečiai patiko:)
editam
aš visuomet stengiuosi daryti tešlą minkštesnę, tokią ant ribos, kad galima būtų dirbti:)
Super! Tai yra tai, ką aš visą laiką kartoju - tik pabandyti ir tada viskas aiškėja - kad tikrai nėra neįmanomų dalykų Džiaugiuosi, kad lapeliai patiko, kad šokoladinė diena pavyko:) O pasirinkimui palengvinti..... hm... nebent dar vieną tortuką įmesiu Net nežinau, ką patarti Vyną saugok
@asta
smagu, kad vištiena patiko - išties paprasta ir skanu:) ir išvis o konservavimo tai tikrai bus:)
PaMeL
:)gastrorgazmas gerai laikosi kambario t-roje:) bet šiaip laikyti jį reikia šaldytuve bent jau kiek įmanoma, nors prieš patiekiant tai gerai jį palaikyti kokį pusvalandį be šaldytuvo
bea
koks gražuolis rasuotas tau gavosi!!!!!!!!! Labai džiaugiuosi, kad patiko:)
Moonlit
Kaip malonu, kad tau sambukas patiko Dėl spalvos - tai pas tave jis neišplaktas iki galo suprantu, kad gaila būna mikserio.... man irgi.... aš dviem plakiau:) ir gana retai darau, nors labai mėgstu
Nolina
net susigėdau.... malonu, kad grietiniečiai patiko:)
editam
aš visuomet stengiuosi daryti tešlą minkštesnę, tokią ant ribos, kad galima būtų dirbti:)
O gal turi Kalėdinio Dresdeno vyniotinio receptuką? Kasmet atsiūsdavo man iš Vokietijos, bet šiais metais sugalvojau išsikepti pati..... labai skanus. Ir sako, jį reikia palaikyti 1-2 savaites, būna dar skanesnis. Tai kaip tik ant Kalėdų ir būtų....
Va, vakar nusivyliau Dariau koldunus pagal ta tesla - tai tragedija... Ju iskociojimas ir mesytes sudeliojimas uztruko 2.5 val... Nesupratau, ka daria une taip...
Sudejau tris stiklines miltu, tesla atrode minkstoka, bet pamaniau, kad isbrings. Palikau apie 45 min. Kai atidariau dangti, radau is vis suskystejusia tesla... Tai vel dejau miltu, kociojant vel dadejau ir vis tiek kociojosi tragiskai sunkiai...
Prisiminiau, kad ir kepant Sonatinos bandeles man prireike zymiai daugia umiltu... Gal cia miltai kalti? Naudojau Kauno Grudu auksciausios rusies (geltonas pakelis). Glacee, kokius Tu miltus naudoji?
Siaip koldainai skanus, bet ju darymo procesas nepatiko Gerai, kad ju nemazai gaunasi, uzsisaldziau
Sudejau tris stiklines miltu, tesla atrode minkstoka, bet pamaniau, kad isbrings. Palikau apie 45 min. Kai atidariau dangti, radau is vis suskystejusia tesla... Tai vel dejau miltu, kociojant vel dadejau ir vis tiek kociojosi tragiskai sunkiai...
Prisiminiau, kad ir kepant Sonatinos bandeles man prireike zymiai daugia umiltu... Gal cia miltai kalti? Naudojau Kauno Grudu auksciausios rusies (geltonas pakelis). Glacee, kokius Tu miltus naudoji?
Siaip koldainai skanus, bet ju darymo procesas nepatiko Gerai, kad ju nemazai gaunasi, uzsisaldziau
o as kepiau varškės pyraga su rasa, labai skanus
tik vat tas apatinis sluoksnis pas mane praktiskai karamelizavosi kieta ir labai saldu
kas atsitiko?
na tiesa cukru dejau is akies bet rodos dar maziau nei pagal recepta...
ar cia taip turi buti ar kazka dariau ne taip?
tik vat tas apatinis sluoksnis pas mane praktiskai karamelizavosi kieta ir labai saldu
kas atsitiko?
na tiesa cukru dejau is akies bet rodos dar maziau nei pagal recepta...
ar cia taip turi buti ar kazka dariau ne taip?
sveikos -
o aš kepiau šokoladinį keksą su cukiniją - na labai šventinis ir iškilmingas skonis - mano brangiausiajam, kadangi mėgsta šokoladą- super, na o man truputį jau perdaug šokoladinis ir saldus - bet šiaip tikrai labai geras receptas - dėkuj glacee
o aš kepiau šokoladinį keksą su cukiniją - na labai šventinis ir iškilmingas skonis - mano brangiausiajam, kadangi mėgsta šokoladą- super, na o man truputį jau perdaug šokoladinis ir saldus - bet šiaip tikrai labai geras receptas - dėkuj glacee
QUOTE(Glacee @ 2006 12 09, 00:42)
Gastroorgazminiai brownies Cappuccino
Įkaitinti orkaitę iki 180 C., paruošti formą 20 x 30 cm.
Ištirpinti šokoladą, sviestą, kartu įmaišyti ir kavą. Truputį ataušinti, įmaišyti cukrų ir vanilinį cukrų. Įmušti po vieną kiaušinius, įberti miltus ir riešutus. Išmaišyti, kepti 22-25 min. Penkias minutes aušinti formoje, po to - ant grotelių.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C., paruošti formą 20 x 30 cm.
Ištirpinti šokoladą, sviestą, kartu įmaišyti ir kavą. Truputį ataušinti, įmaišyti cukrų ir vanilinį cukrų. Įmušti po vieną kiaušinius, įberti miltus ir riešutus. Išmaišyti, kepti 22-25 min. Penkias minutes aušinti formoje, po to - ant grotelių.
įmaišyti kavą, tai čia su visais tirščiais ?
Glacee - gal žinai kokį receptą su lukštentom saulėgražom?
turiu visą poką ,o kur panaudot -nesugalvoju .
Ačiū iš anksto
turiu visą poką ,o kur panaudot -nesugalvoju .
Ačiū iš anksto
QUOTE(Vicci @ 2006 12 11, 01:32)
įmaišyti kavą, tai čia su visais tirščiais ?
Aš tai supratau, kad čia reikia tirpios kavos.
Glacee, nu kokia nuostabi tą Sandralita. Visko yra ir silikoninės formos, ir pjaustymo irankiai
Papildyta:
Brangioji, koldūnai niekad nebuvo greitai pagaminamas patiekalas. Kad procesas vyktų greičiau reikia būti labai įgudusiai. Aš aplamai skaitau tai savaitgalio patiekalas padedant visai šeimai.
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2006 12 10, 17:33)
Va, vakar nusivyliau Dariau koldunus pagal ta tesla - tai tragedija... Ju iskociojimas ir mesytes sudeliojimas uztruko 2.5 val... Nesupratau, ka daria une taip...
Sudejau tris stiklines miltu, tesla atrode minkstoka, bet pamaniau, kad isbrings. Palikau apie 45 min. Kai atidariau dangti, radau is vis suskystejusia tesla... Tai vel dejau miltu, kociojant vel dadejau ir vis tiek kociojosi tragiskai sunkiai...
Prisiminiau, kad ir kepant Sonatinos bandeles man prireike zymiai daugia umiltu... Gal cia miltai kalti? Naudojau Kauno Grudu auksciausios rusies (geltonas pakelis). Glacee, kokius Tu miltus naudoji?
Siaip koldainai skanus, bet ju darymo procesas nepatiko Gerai, kad ju nemazai gaunasi, uzsisaldziau
Sudejau tris stiklines miltu, tesla atrode minkstoka, bet pamaniau, kad isbrings. Palikau apie 45 min. Kai atidariau dangti, radau is vis suskystejusia tesla... Tai vel dejau miltu, kociojant vel dadejau ir vis tiek kociojosi tragiskai sunkiai...
Prisiminiau, kad ir kepant Sonatinos bandeles man prireike zymiai daugia umiltu... Gal cia miltai kalti? Naudojau Kauno Grudu auksciausios rusies (geltonas pakelis). Glacee, kokius Tu miltus naudoji?
Siaip koldainai skanus, bet ju darymo procesas nepatiko Gerai, kad ju nemazai gaunasi, uzsisaldziau
Brangioji, koldūnai niekad nebuvo greitai pagaminamas patiekalas. Kad procesas vyktų greičiau reikia būti labai įgudusiai. Aš aplamai skaitau tai savaitgalio patiekalas padedant visai šeimai.
QUOTE(tavi @ 2006 12 11, 11:13)
Brangioji, koldūnai niekad nebuvo greitai pagaminamas patiekalas. Kad procesas vyktų greičiau reikia būti labai įgudusiai. Aš aplamai skaitau tai savaitgalio patiekalas padedant visai šeimai.
Sutinku, kad koldunu gamyba uztrunka, ale ne 2.5 valandos du padekliukai koldunu Siaip tikrai su kita tesla man greiciau kociodavosi, tai manau, kad cia miltai kazkokie ne tokie