špokulianet nepažinau iš karto
užvakar kitu vardu buvai
dėl medaus torto, tai gal gali įdėti į tą porciją torto, kurią aš nurodžiau, du nubrauktus arbatinius šaukštelius kepimo miltelių. To pakaks
O dėl snaigių tai, kai turėsi ūpo
pabandyk ne per antgaliuką, o tiesiai iš tutelės papaišyti
Koldūnai
Miltų tai paprastai apie dukart tiek, kiek skysčio, gal kiek daugiau - šiuo atveju ne daugiau trijų stiklinių. Labai svarbu, kad tešla pagulėtų
lanaaO, pas tave net visas krokembušas gavosi
Net nežinau, dėl ko jie taip neiškylo. Aš dar į saviškius pažiūrėjau, tai jie kaip bokšteliai išdygo... gal temperatūra? Gal pabandyk pagal savo receptą padaryti plikytus? Kitas variantas - kartais į plikytus dedama truputį kepimo miltelių, ypač kai daromos "karpatės", kad būtų aukštesnės.
O tahini tai aš mėgstu lengvai
- dviem vidutiniams baklažanams kokį vieną valgomąjį šaukštą maksimum
gutytė Labai džiaugiuosi, kad keksas patiko
Smagu
Gricė Į kopūstus aš dedu česnaką nesmulkintą arba perpjautą pusiau ir tiesiai į kopūstus, ir viską užpilu marinadu. O burokėlius žalius dedu ir supjaustytus storais griežinėliais, kad lengviau būtų išimti
gytenismanau, kad kepti fritiūroje nebus pats geriausias variantas. Fritiūroje geriau kepti mielinę tešlą arba tokią čeburekinę (aš čudu darau iš jos). Dar yra labai gera varškinė tešla fritiūrai, bet ji Kučioms netinka
Moonlitmaždaug dvi su puse stiklinių (tokių pat, kaip ir buvo pilamas skystis)