pupa_uogakepimo miltelius su soda keisti santykiu 1 : 1 negalima. Juos reikia skaičiuoti pagal miltų kiekį. Ant pakelio paprastai yra nurodyta, kokiam miltų kiekiui jie skirti - dažniausiai 500 g arba 1 kg.
dėl želatinos lapeliais, dėja, iš savo praktikos nieko nepasakysiu, vienintelis dalykas, ką žinau iš teorijos, vienas lapelis želatinos - 2 g želatinos. Ir dar, kad želatina lapeliais geriau, nei milteliais
KatuOi, kaip džiaugiuosi
ir puikiai suprantu, nes mums irgi labai patiko
Kaip skaniai atrodo, garuoja
UgnužėVisu pirma, negaliu pasakyti, kaip man malonu
. Tikiuosi, neprivargai, kol biskvitus iškepei, bet čia ir yra fokusas, kad perpjautas biskvitas neduoda tokio efekto, reikia kepti atskirai
Galjus nepasidavė, nes perdaug lyginai, taip manau. Jo negalima ilgai "makaloti"
O jeigu jau pasidarė toks šiurkštokas, tai galima užmaskuoti šitaip
įpili truputį glajaus į tutelę ir papašyti įvairių raštų ant torto
nieko nesimatys
)))))) Jokios klaidos tu nepadarei
InsomniaPas mus kažkaip nesigauna perdaug
KalitejaNa štai, matai, kaip mažai reikia - tik keksinių
)) O kiaušinienė tai iš tikrųjų skani