pekutis
Tiesiog puiku, kad kopūstai patinka O dėl grybukų tai girdėjau, kad galima ir be formelių kepti - sukti tuteles iš popieriaus ir taip kepti kojeles, o kepurėles - tiesiog mažus blynukus kepti, kepant išsipučia ir gaunasi graži kepurėlė
dianute
taip, labai nedaug, tiesiog pagal save pažiūrėk, kaip tau patogiau užtepti Dėl laikymo - tai galima ir ilgiau palaikyti, bent jau mėnesį tai tikrai, bet lapeliai labai trapūs, reikia taip laikyti, kad nesulūžtų. Tu labai teisingai suplanavai - iš karto, neskubant padaryti papuošimus, o po to užsiimti kepimu.
voveriena
be abejo gali - kaip tau patinka kepimo miltelių paimk pagal miltų kiekį
Na, pagaliau pašoviau kept cukinijų keksą - nu ir privargau su juo... Visų pirma, kažkodėl labai ilgai jis man darėsi Antra, nusitarkavau nagą. Trečia, jis gavosi ne kekso konsistencijos, o minkomas, nu, labai labai kietas toks, tai įdėjau pora šaukštų grietinės... Ir nesuprantu kodėl, nes viską sąžiningai svėriau... Gal kiaušinukai per maži... Na, bet jau kepam, kvepia visi namai, ale kepa labai ilgai - jau gerą valandą, bet dar pagaliukas aplipęs tešla...
Na, laukite tęsinio, spėju, jau rytoj
Na, laukite tęsinio, spėju, jau rytoj
Katu, labai tikiuosi, kad rezultatas tavęs neapvils Po tokių vargų )) Tik man dėl tos tešlos skystumo truputį keista... Man ji nebūna labai skysta, bet ir ne minkoma, ją tiesiog su ranka dedu į formą... O šiaip ir man ilgai kepa
Bat laukiame rezultatų
O dabar
Čudu - uzbekiški pyragėliai
Jau gerus porą metų kepu pyragėlius pagal šį receptą - skanumėlis receptas buvo ir kukinge ir GoodCook.ru, o gal ir dar kur nors
Tešlai:
1 st. verdančio vandens
2 st. miltų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
Įdarui
1 stiklinė tarkuoto moliūgo
1 vidutinis svogūnas
druska, pipirai
1 šaukštelis cukraus
tarkuoto muškato riešuto ant peilio galo
Miltus persijoti, įberti druskos, ir sumaišyti. Užplikyti verdančiu vandeniu sumaišytu su aliejumi. Išmaišyti šaukštu. Kai truputį pravės, užminkyti elastingą tešlą. Tegul pabrinksta apie pusvalandį.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su likusiais ingredientais.
Tešlą kočioti labai plonai apie 2 mm. Išpjauti didelius apskritimus - apie 18-20 cm diametro. Labai plokščiai sudėlioti įdarą vienoje pusėje, pridengti kita apskritimo puse. Pasistengti švelniai išstumti orą iš įdaro. Užspausti kraštus šakutės pagalba. Kepti įkaitintame aliejuje.
Labai gera tešla - puikiai tinka ir saldiems ir pikantiškiems įdarams
Bat laukiame rezultatų
O dabar
Čudu - uzbekiški pyragėliai
Jau gerus porą metų kepu pyragėlius pagal šį receptą - skanumėlis receptas buvo ir kukinge ir GoodCook.ru, o gal ir dar kur nors
Tešlai:
1 st. verdančio vandens
2 st. miltų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
Įdarui
1 stiklinė tarkuoto moliūgo
1 vidutinis svogūnas
druska, pipirai
1 šaukštelis cukraus
tarkuoto muškato riešuto ant peilio galo
Miltus persijoti, įberti druskos, ir sumaišyti. Užplikyti verdančiu vandeniu sumaišytu su aliejumi. Išmaišyti šaukštu. Kai truputį pravės, užminkyti elastingą tešlą. Tegul pabrinksta apie pusvalandį.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su likusiais ingredientais.
Tešlą kočioti labai plonai apie 2 mm. Išpjauti didelius apskritimus - apie 18-20 cm diametro. Labai plokščiai sudėlioti įdarą vienoje pusėje, pridengti kita apskritimo puse. Pasistengti švelniai išstumti orą iš įdaro. Užspausti kraštus šakutės pagalba. Kepti įkaitintame aliejuje.
Labai gera tešla - puikiai tinka ir saldiems ir pikantiškiems įdarams
Na, keksas iskepe normaliai, siandien prapjovem, tai vyrui visai nepatiko, o man biskuti Gal per daug seleneliu idejau (30 g ), tai toks idomus kartus skonis. Siaip speju, labai patiktu, jei ruosciausi egzaminams...
Na, ryt bandysiu kiausiniene, jei nuspresim pusryciaut namuose...
Na, ryt bandysiu kiausiniene, jei nuspresim pusryciaut namuose...
Katu
gaila, aišku, kad nepatiko Gal šokolado nemėgstate? Nuo sėlenų jis neturėtų būti kartus, čia labiau nuo šokolado, nuo kakavos, kavos... Tikriausiai jums patinka lengvesnis, ne toks intensyvus skonis
Egzaminams - gerai pasakei
gaila, aišku, kad nepatiko Gal šokolado nemėgstate? Nuo sėlenų jis neturėtų būti kartus, čia labiau nuo šokolado, nuo kakavos, kavos... Tikriausiai jums patinka lengvesnis, ne toks intensyvus skonis
Egzaminams - gerai pasakei
Na, siandie darau tortuka medaus...Kurda padariau greit ( kaitinau tiesiai ant plyteles), bet kazka priburiau su tesla- gavosi beveik akmenine, ir, kad ir kaip plonai iskociojau, gavosi nepilni 5 blynai, is kuriu vienas sudege
Taigi, lauksiu rezultato, siand da nevalgysim. Kazi, koks ten tortukas bus su keturiais blynukais
Beje, merginos, nebijokit, torta gamint ne sudetingiau, nei bet kuri kita
Taigi, lauksiu rezultato, siand da nevalgysim. Kazi, koks ten tortukas bus su keturiais blynukais
Beje, merginos, nebijokit, torta gamint ne sudetingiau, nei bet kuri kita
Babaganuš
2-3 vidutiniai baklažanai, geriau pailgi
50 g sviesto arba porą šaukštų alyvuogių aliejaus
1 mažiukas svogūnas
druska, chili pipirai
petražolių žalumynai
jeigu yra - tahini pasta
Baklažanus kepti ant griliaus, orkaitėje arba ant viryklės kol suminkštės. Nenupjaukite uodegėlės, nes su ja lengviau pasukti baklažanus. Nebaisu, jei iš viršaus baklažanai apdegs. Nuvalyti odelę, baklažano minkštimą iš pradžių supjaustyti peiliu, (aš pjaustau tiesiai dubenėlyje), o po to sumaigyti šakute. Į šiltus baklažanus sudėti sviestą arba aliejų ir išmaišyti. Po to tahinį, druską, pipirus. Pabarstyti smulkiai kapotais petražolių lapeliais. Patiekti su balta duona, pita, lavašu. Aš dar pabarstai plonai supjaustytais svogūnais.
2-3 vidutiniai baklažanai, geriau pailgi
50 g sviesto arba porą šaukštų alyvuogių aliejaus
1 mažiukas svogūnas
druska, chili pipirai
petražolių žalumynai
jeigu yra - tahini pasta
Baklažanus kepti ant griliaus, orkaitėje arba ant viryklės kol suminkštės. Nenupjaukite uodegėlės, nes su ja lengviau pasukti baklažanus. Nebaisu, jei iš viršaus baklažanai apdegs. Nuvalyti odelę, baklažano minkštimą iš pradžių supjaustyti peiliu, (aš pjaustau tiesiai dubenėlyje), o po to sumaigyti šakute. Į šiltus baklažanus sudėti sviestą arba aliejų ir išmaišyti. Po to tahinį, druską, pipirus. Pabarstyti smulkiai kapotais petražolių lapeliais. Patiekti su balta duona, pita, lavašu. Aš dar pabarstai plonai supjaustytais svogūnais.
Glacee, ar galima ČUDU tešla kept orkaitej, riebaluose bus labai riebu
voveriena
smagu, kad daryti tortą nebuvo sunku. Dabar galvoju, kodėl tau gavosi tik penki lakštai ir kodėl tokia kieta tešla? Dėl skaičiaus ... ar tikrai kočiojai lakštus degtuko storio? man iš tokios porcijos tai išeina apie dešimt lakštų padaryti bet gal čia mano kočėlo kaltė - kočėlas marmurinis, tai juo viens-du ir gatava Tešla šiaip pasidaro kietesnė po šaldytuvo, bet labiau tokia kaip neišminkštintas plastilinas... o gal aš nejaučiu to kietumo kočėlo dėka ))) Jeigu gavosi labai žemas tortas, tai tiesiog gali supjaustyti jį pusiau ir sudėti vieną pusę ant kitos, nes pagal idėją tai ir kurdo tada turėtų kiek likti Bus aukštas ir pailgas
Čudu tai nesiūlyčiau kepti orkaitėje, bus labai kieta. Orkaitėje tai galima kepti kitus pyragėlius, štai šituos Nors aš nemėgstu fritiuros, bet čudu nesijaučia tas aliejus, ypač, jei gerai nusausinsi juos ant servetėlės
smagu, kad daryti tortą nebuvo sunku. Dabar galvoju, kodėl tau gavosi tik penki lakštai ir kodėl tokia kieta tešla? Dėl skaičiaus ... ar tikrai kočiojai lakštus degtuko storio? man iš tokios porcijos tai išeina apie dešimt lakštų padaryti bet gal čia mano kočėlo kaltė - kočėlas marmurinis, tai juo viens-du ir gatava Tešla šiaip pasidaro kietesnė po šaldytuvo, bet labiau tokia kaip neišminkštintas plastilinas... o gal aš nejaučiu to kietumo kočėlo dėka ))) Jeigu gavosi labai žemas tortas, tai tiesiog gali supjaustyti jį pusiau ir sudėti vieną pusę ant kitos, nes pagal idėją tai ir kurdo tada turėtų kiek likti Bus aukštas ir pailgas
Čudu tai nesiūlyčiau kepti orkaitėje, bus labai kieta. Orkaitėje tai galima kepti kitus pyragėlius, štai šituos Nors aš nemėgstu fritiuros, bet čudu nesijaučia tas aliejus, ypač, jei gerai nusausinsi juos ant servetėlės
Glacee, gal ir gera tesla, nes pas mane, kaip sakai- neisminkyto plastelino konsistencija...Turbut pošaldytuvinė tešlos būsena mane išgąsdino
O kremas baisiai skanus, tik ko tai skystas, bijau net paslegt, kad pro kraštus neišbėgtų
Oi, kaip faina butu toki sunku kočėla gaut Gal išduosi, kur galima tokį įsigyti?
Ačiū už nurodytą tešlą, gal ir skanu riebaluose kepti kepiniai, bet figūra ir taip-ne pyragai
O kremas baisiai skanus, tik ko tai skystas, bijau net paslegt, kad pro kraštus neišbėgtų
Oi, kaip faina butu toki sunku kočėla gaut Gal išduosi, kur galima tokį įsigyti?
Ačiū už nurodytą tešlą, gal ir skanu riebaluose kepti kepiniai, bet figūra ir taip-ne pyragai
voveriena
kremas ir turi būti poskystis, geriau įsigers, nebijok, jau gali truputį ir paslėgti nieko neišbėgs
Kočėlą pirkau kažkada Thomas Filips, lyg ir dabar tokius mačiau. Tai yra marmuro presuoti trupiniai. Man jis tarnauja jau daugiau nei devynis metus, jis superinis - visas tešlas vos nie vienu paspaudimu iškočioja . Koldūninę tešlą labai lengvai kočioti, medaus
kremas ir turi būti poskystis, geriau įsigers, nebijok, jau gali truputį ir paslėgti nieko neišbėgs
Kočėlą pirkau kažkada Thomas Filips, lyg ir dabar tokius mačiau. Tai yra marmuro presuoti trupiniai. Man jis tarnauja jau daugiau nei devynis metus, jis superinis - visas tešlas vos nie vienu paspaudimu iškočioja . Koldūninę tešlą labai lengvai kočioti, medaus
Aciu, Glacce, leksiu ziuret...Tik vyras snairuos..nemegsta jis kocelu..Kazi kodel?