lanaataigi tiesiog šaunu, kad tortukas "prisirašė" pas tave šeimoje ilgesniam laikui

O dėl vandens vonios, tai tikrai nesuk sau galvos ir daryk tiesiai ant plytos
smiltisQUOTE
Labukas
O aš vakar iškepiau cukinijų šokoladinį pyragą. Labai skanu
O kaip tuos baklažanų liežuvėlius daryti , kažkaip nepastebėjau šitoj temoj recepto
Štai!!!!!!! Kaip aš laukiau, kad kas nors pabandytų pagaminti šitą keksą. Jis man toks skanus, paskutinis hitas pas mus namuose

Ir man labai džiugu, kad jis patiko ir tau

Ačiū tau labai
@astajuokauji, kaip aš galiu pykti

ačiū tau labai
O štai ir baklažanai
Baklažanų liežuvėliai su sūriu
2 vidutinio dydžio baklažanai
100 g majonezo
50 g smulkiai tarkuoto sūrio
2 skiltelės česnako
smulkiai supjaustyti bazilikai, petražolės
aliejus kepimui
druska
popieriniai rankšluoščiai arba servetėlės
baklažanus supjaustyti išilgai nestoromis riekelėmis. Abibarstyti baklažanus druska ir palikti pusvalandžiui. Druska barstome ne dėl kartumo - dabar jau nėra karčių baklažanų rūšių, o dėl to, kad kepant mažiau įsidertų riebalų.
Tuo metu padaryti padaryti sūrio padažą - sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti su majonezu ir česnakais.
Baklažanus nusausinti servetelėmis ir kepti įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos. Nusunkti ant popieriaus. Karštus aptepti padažu ir pabarstyti žalumynais.
Skanaus