Įkraunama...
Įkraunama...

Rasoja plastikinis langas

QUOTE(mylimuke @ 2008 10 18, 02:08)
Na va, pasirodo ne aš viena taip vargstu  verysad.gif 

Jei turit atliekamu pinigu-nusipirkit dregmes sausintuva 4u.gif Naujo kaina apie 600, bet moterys dalinosi patarimais, kad ir uz 300 galima gauti padevetus. Tikrai geras ir rekomenduotinas daiktas 4u.gif
Ivarysit mazylei neisgydomas ligas su tokia didele dregme kambariuose.
Atsakyti
Sutinku, kad drėgmės surinkėjas yra gerai,bet ne kiekvienas gali jį nusipirkti, be to aš manau, kad ne languose problema, problema sienose, tarpblokiniuose plyšiuose (tarpuose, siūlėse)
Va čia aprašiau savo problemas, kaip vargstam, jau rašėm skundą į vartotojų teises, dar į savivaldybę nusiuntėm, gal pavyks pagaliau "dasimušti"kad suremontuotu "žmoniškai".
Atsakyti
O gali būt, kad ventiliacinės angos per prastai traukia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 10 22, 13:15)
O gali būt, kad ventiliacinės angos per prastai traukia?  g.gif

Na nemanau, kad dėl blogų ventiliacinių angų susidarytų pelėsis, nebent nevėdinami kambariai visai, bet juk taip nėra....
Na bent jau pas mus priežastis aiški, tik va mūsų namą administruojanti UAB negali išsiaiškinti, nes nebuvo pas mus doh.gif
Atsakyti
Mano vyras statibininkas tai galiu visom pasakyti jai namuose dregna tai langai ir rasos ir nieko cia nepadarysi nebet prie kiekvieno lango po radijatoriu det 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 10 22, 15:49)
Mano vyras statibininkas tai galiu visom pasakyti jai namuose dregna tai langai ir rasos ir nieko cia nepadarysi nebet prie kiekvieno lango po radijatoriu det 4u.gif

Tai kad privaloma po kiekvienu langu radiatoriu deti.
Kiek as suprantu rasoti gali dr neseniai pastatytuose namuose. Tuomet galima paaiskinti kad dregme is sienu (tinko) eina, bet po kiek laiko turetu praeiti.
Dar gal jusu langai roletais uzdengti? Tai irgi gali buti rasojimo priezastis.
Atsakyti
QUOTE(Ernestyyte @ 2008 10 22, 15:49)

Mano irgi smile.gif
Ir po langais dideli radiatoriai, nu i kas, pelyja ir rasoja ne apie langus, o palei siūles.
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 10 22, 15:55)
Tai kad privaloma po kiekvienu langu radiatoriu deti.
Kiek as suprantu rasoti gali dr neseniai pastatytuose namuose. Tuomet galima paaiskinti kad dregme is sienu (tinko) eina, bet po kiek laiko turetu praeiti.
Dar gal jusu langai roletais uzdengti? Tai irgi gali buti rasojimo priezastis.

seip pas mus tai nerasoja apart vonios nes ten dregme didesne ne ant vieno lango neturiu roleto nes man jie labai nepatinka schmoll.gif
o va pas mama mano tai siaubas kadangi gyvena arti ezero tai nei radijatoriai nei gera ventilaicja nepadeda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestyyte: 23 spalio 2008 - 20:12
Pas mane nerasojo, kol nešildė... pačią pirmą dieną ant palangės radau balelę ir aprasojusius langų kampučius... fu kaip bjauru... jau kokie treti metai rasojo. o anksčiau nieko nebuvo. kur čia šuo pakastas?
Atsakyti
Pas mus jau antra diena šildo, neberasoja ax.gif
Atsakyti
pakėliau žaliuzi - aprasojusi pati pati apačia - tokia miglele pasidenges langas...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 10 25, 00:58)
Pas mus jau antra diena šildo, neberasoja  ax.gif

Kol sildo ir pas mus nerasoja.....
Atsakyti