Įkraunama...
Įkraunama...

Rasoja plastikinis langas

Mano bute kol neįjungtas šildymas nuo plastikinio lango irgi upės teka. Ir nepadeda nei šildymas, nei ventiliacinės angos. O žiemą upes sutabdo ledas lango stiklo pakraščiuose
Atsakyti
ziuriu daug cia susiduriate su ta pacia problema doh.gif
pas mane irgi rasoja ir palanges jau apipelijo, zime ledas uzsitraukia doh.gif

faktas, kad cia nuo dregmes, pas mane net 85.

bandysiu pirkti is turisto elektrini mobilu dregmes surinkeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 10 13, 15:54)
ziuriu daug cia susiduriate su ta pacia problema doh.gif
pas mane irgi rasoja ir palanges jau apipelijo, zime ledas uzsitraukia doh.gif

faktas, kad cia nuo dregmes, pas mane net 85.

bandysiu pirkti is turisto elektrini mobilu dregmes surinkeja ax.gif

Faktas, kad truksta gryno oro, gali buti, kad palanges stipriai uzdengia radiatoriu, o kambariukose dziaustote skalbinius, arba turite nemazai kambariniu augalu. mano patarimas: dazniau vedinkite kambarius, atsukite radiatorius ir jeigu nepadeda,padekite ant palanges 30-40 aktyvintos anglies tableciu, geriausiai kokiame medziaginiame maisiuke. Tikrai pades ax.gif , isbandziau nuo dregmes, kai man stiklo paketas rasuodavo
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2007 10 21, 21:37)
mano patarimas: dazniau vedinkite kambarius, atsukite radiatorius ir jeigu nepadeda,padekite ant palanges 30-40 aktyvintos anglies tableciu, geriausiai kokiame medziaginiame maisiuke. Tikrai pades ax.gif , isbandziau nuo dregmes, kai man stiklo paketas rasuodavo

čia tai geras blink.gif kas kiek laiko reikia jas keisti g.gif
Atsakyti
Tik vedinti,vėdinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebre @ 2007 10 22, 13:22)
Tik vedinti,vėdinti biggrin.gif

vėdinam vėdinam lotuliukas.gif , o nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheshkiux: 22 spalio 2007 - 13:11
Pas mus irgi ta pati problema. Ištisai palikta mikroventiliacija, dažnai ir pravedinam, bet vis tiek rasoja. Langai stovi gal jau porą metų, tačiau tik šiemet pastebėjau, kad jau apipelyjo kampai. Gal kas su tuo susidūrėte, kaip tą pelėsį išnaikinti?
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2005 04 22, 08:32)
Kai pas mus statė langus tai dar rekomendavo deti kuo siauresnę palangę, kad jos kraštas kuo mažiau užstotų nuo radijatoriaus kylančią šilumą (čia šildymo sezono metu) ir plius gerai gerai išvėdinti.
Ir, žinokit, įsidėjom keliais cm siauresnę palangę nei senoji - nieko. nei vieno lašeliuko nei rudenį, nei žiemą. Nežinau ar tai padėjo, ar tiesiog gerai langus sudėjo  smile.gif

Kai gyvenome kitame bute, buvom pasikeitę vieną langą. Tai rasojo "nežmoniškai", aš net palikdavau ant palangės rankšluostį, nes kitaip po nakties net bėgdavo nuo palangės. Ir pelėsio jau buvom prisiauginę pakankamai.
Dabar pakeitėm butą, pasikeitėm langus (jau 2 mėn.) prieš šildymo sezoną. Labai daug kur klausinėjom kas ne taip,kad rasoja. Priėjom išvadą, kad tikrai kalta palangė. Dabar pas mus ji siaura, neužstoja radijatoriaus. Prie viso to aišku dar prisidėjo tas , kad geriau šildo naujame bute. Sename kambario temperatūra būdavo 15-17 laipsnių, tai ką čia galėdavai privėdinti schmoll.gif . O dabar . kai kambaryje 20-23 labai dažnai vėdinu ne tik ant vėdinimo, bet ir atidarius langą.

Beja, dabar mes susidėjom langus gamintus Marijampolėje "SUMEDA". Tiesiog thumbup.gif super langai , palyginus su tuo iš "PLAZOS" sename bute.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2004 10 11, 15:49)
Pas mus irgi rasoja visi langai. Nors ir palieku ta mikroventiliacija, vistiek rasoja. Nieko cia nepadarysi. Kiekviena ryta nuvalau ta susikaupusi vandeni ir viskas.

pas mane irgi rasoja, kai labai salta uz lango , kambaryje didelis akvariumas....bet blogiausia, kad ziema ledas uzsideda is vidaus, musu langai statyti gal pries kokius 6 metus, tai suprantu, kad jie 2 kameru . O miegamajame, vaiko kambaryje -nerasoja, nors vaiko kambaryje irgi buvo akvariumai , bet ten yra dar plastikiniais langais stiklintas balkonas.
Papildyta:
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 11 09, 23:57)
Kai gyvenome kitame bute, buvom pasikeitę vieną langą. Tai rasojo "nežmoniškai", aš net palikdavau ant palangės rankšluostį, nes kitaip po nakties net bėgdavo nuo palangės. Ir pelėsio jau buvom prisiauginę pakankamai.
Dabar pakeitėm butą, pasikeitėm langus (jau 2 mėn.) prieš šildymo sezoną. Labai daug kur klausinėjom kas ne taip,kad rasoja. Priėjom išvadą, kad tikrai kalta palangė. Dabar pas mus ji siaura, neužstoja radijatoriaus. Prie viso to aišku dar prisidėjo tas , kad geriau šildo naujame bute. Sename kambario temperatūra būdavo 15-17 laipsnių, tai ką čia galėdavai privėdinti  schmoll.gif . O dabar . kai kambaryje 20-23 labai dažnai vėdinu ne tik ant vėdinimo, bet ir atidarius langą.

Beja, dabar mes susidėjom langus gamintus Marijampolėje "SUMEDA". Tiesiog  thumbup.gif  super langai , palyginus su tuo iš "PLAZOS" sename bute.

pas mus palange irgi siaura , radijatoriaus neuzstoja, kambaryje 22-25 laipsniai smile.gif , o vistiek rasoja, na aisku akvariumas daro savo!
Atsakyti
pas tevus kol buvo istatytas pirmas langas gal pries 10metu tai irgi upeliais tekejo,o dabar pakeite pati stiklo paketa, ir neberasoja, sako, kad priklauso nuo pacio vidinio duju uzpildymo doh.gif pas mane veliau deti langai, neturiu tokios problemos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 11 10, 21:28)
pas tevus kol buvo istatytas pirmas langas gal pries 10metu tai irgi upeliais tekejo,o dabar pakeite pati stiklo paketa, ir neberasoja, sako, kad priklauso nuo pacio vidinio duju uzpildymo  doh.gif pas mane veliau deti langai, neturiu tokios problemos  schmoll.gif

bet kodel kituose kambariuose nerasoje,nors deti irgi tuo paciu metu ? bet abu kiti langai ten kur ir balkonai istiklinti! O dar tarkime svetaineje vienas langas nerasoja, nes irgi yra istilklinatas balkonas, o rasoja tik ten kur nestiklina! na su fizika man ne kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 11 10, 20:28)
pas tevus kol buvo istatytas pirmas langas gal pries 10metu tai irgi upeliais tekejo,o dabar pakeite pati stiklo paketa, ir neberasoja, sako, kad priklauso nuo pacio vidinio duju uzpildymo  doh.gif pas mane veliau deti langai, neturiu tokios problemos  schmoll.gif

dar esu girdėjus, kad būna paketas neteisingai įdėtas g.gif
Atsakyti