Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Ačiukas už info 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Guerlain KIss Kiss gLoss, tai jokio kito nebenoriu, jis man superinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 16, 12:00)
Nusipirkau Guerlain KIss Kiss gLoss, tai jokio kito nebenoriu, jis man superinis  drinks_cheers.gif

aha tikrai labai fainutis, kokia spalvyte emei? bigsmile.gif
Atsakyti
Spalvytė 865 , čia iš naujos kolekcijos bigsmile.gif
Atsakyti
Reikia patarimo. Gal kuri naudojat? Kaip atsiliepimai?

FLEUR DE TEINT FOUNDATION

FLEUR DE TEINT – naujas, gaivus požiūris į kreminė pudrą. Tai eliksyras veido odai, išgaunamas iš grynos gėlės.
Prabangi ir jausminga formulė, sukurta oda, kuri gali būti natūrali, lygi ir aksomiškai švelni; švytinti ir nepriekaištinga, kaip rožės žiedlapis.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 08 19, 14:40)

FLEUR DE TEINT – naujas, gaivus požiūris į kreminė pudrą. Tai eliksyras veido odai, išgaunamas iš grynos gėlės.
Prabangi ir jausminga formulė, sukurta oda, kuri gali būti natūrali, lygi ir aksomiškai švelni; švytinti ir nepriekaištinga, kaip rožės žiedlapis.

esu turejus meginuka pudros Fleur de Teint Ultra Mat (misriai/riebiai odai).. patiko man ji kaip tepasi, veidas toks sveikai svytintis bet kartu ir matinis buvo uzsitepus, bet kiek ilgai toks isliktu tai nezinau, nes meginuko splava nelabai man tiko prie veido odos, tai nusiploviau.. bet issirinkus tinkama spalva manau butu labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 08 19, 14:48)
esu turejus meginuka pudros Fleur de Teint Ultra Mat (misriai/riebiai odai).. patiko man ji kaip tepasi, veidas toks sveikai svytintis bet kartu ir matinis buvo uzsitepus, bet kiek ilgai toks isliktu tai nezinau, nes meginuko splava nelabai man tiko prie veido odos, tai nusiploviau.. bet issirinkus tinkama spalva manau butu labai faina  smile.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Na mano oda normali (tpfu tpfu tpfu), tai blizgejimo nebijau. O kaip tos rozes, kvapo nesijaucia? Reiks pameginti kulniuoti i Kristiana nepasidazius.
Bet braskese ant 40lt. pigiau gaunasi, vat kur uzduotele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 19 rugpjūčio 2007 - 14:58
QUOTE(Seeme @ 2007 08 19, 15:57)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Na mano oda normali (tpfu tpfu tpfu), tai blizgejimo nebijau. O kaip tos rozes, kvapo nesijaucia? Reiks pameginti kulniuoti i Kristiana nepasidazius.

kiek prisimenu tai skaniai kvepejo biggrin.gif tik jau nebeprisimenu ar rozem ar kuo kitu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 08 19, 15:57)
Aciu uz atsakyma 4u.gif

o kiek ji pas mus kristianoje/ nzn ar ji atspari dregmei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 08 19, 16:39)
o kiek ji pas mus kristianoje/ nzn ar ji atspari dregmei? smile.gif

Puslapyje raso 139lt., realiai gali buti dar brangesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 17, 09:13)
Spalvytė 865 , čia iš naujos kolekcijos  bigsmile.gif

pas mane 820 irgi labai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 08 19, 14:40)

FLEUR DE TEINT - naujas, gaivus požiūris į kreminė pudrą. Tai eliksyras veido odai, išgaunamas iš grynos gėlės.

As naudojau,antra karta nepirksiu.Kvapas geras ir tik...
Papildyta:
O is blizgesiu nupirkau KissKiss gloss 66 Figue plaisir,biski lipnus ant lupu smile.gifsmile.gif
Papildyta:
O is blizgesiu nupirkau KissKiss gloss 66 Figue plaisir,biski lipnus ant lupu smile.gifsmile.gif
Atsakyti