Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(jbs @ 2007 07 11, 17:31)
Man tai labai gerai, bet aš nežinau, kaip atrodo JŪSŲ paakiai. Mėlynių gal ir neužmaskuotų  lotuliukas.gif

na kadangi turiu problemu su skrandziu tai jie visada pajuode, tai ir ieskau geros priemones pamaskuojancios ir pasviesinancios smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2007 07 11, 19:25)
turiu stai tokia Guerlain bronzine pudryte  smile.gif
user posted image
labai graziai gaunasi pasidazyt  wub.gif

matau ji ivairespalve .... ax.gif koki atspalvi duoda? ji buna tik vienos spalvos ar ivairiu ta prasme sviesesniu, tamsesniu tonu? o ji neriebina odos ar kaip tik galbut siek tiek absorbuoja blizgesiuka veido... labai domiuosi db ivairiom saules pudrytem kadangi kaip tik ruosiuosi pirkti kokia nors.... smile.gif tiesa ar gerai ant veido issilaiko? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 11, 19:23)
na kadangi turiu problemu su skrandziu tai jie visada pajuode, tai ir ieskau geros priemones pamaskuojancios ir pasviesinancios smile.gif  ax.gif

Pašviesina net labai, o maskuot kiek maskuoja sunku pasakyt, kai to maskavimo labai minimalaus pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 07 11, 20:25)
turiu stai tokia Guerlain bronzine pudryte  smile.gif
user posted image
labai graziai gaunasi pasidazyt  wub.gif

o Jus ja visa veida pudruojate ar tik tam tikras vietas?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 11, 20:26)
matau ji ivairespalve .... ax.gif  koki atspalvi duoda? ji buna tik vienos spalvos ar ivairiu ta prasme sviesesniu, tamsesniu tonu? o ji neriebina odos ar kaip tik galbut siek tiek absorbuoja blizgesiuka veido... labai domiuosi db ivairiom saules pudrytem kadangi kaip tik ruosiuosi pirkti kokia nors.... smile.gif  tiesa ar gerai ant veido issilaiko? aciu 4u.gif

ji buna dvieju rusiu, ta prame sviesesnei odai ir tamsesnei.. pas mane yra sviesesnei odai skirta.. neduoda si pudra matinio vaizdo, nes yra blizgiu daleliu.. veido nesausina, sakyciau gal siek tiek pariebina, pastebejau kad su ja siek tiek greiciau riebaluojasi veidas..
si pudra (sviesiai odai nr01) duoda toki sviesiai rusva atspalvi.. smile.gif

QUOTE(Apvalute @ 2007 07 11, 20:36)
o Jus ja visa veida pudruojate ar tik tam tikras vietas?

as pudruoju tik tas vietas kur saulej idega daugiausiai biggrin.gif kazkur ziurejau kaip dazytis su bronzine pudra, tai is ten ir ismokau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 liepos 2007 - 20:08
QUOTE(Palomina @ 2007 07 11, 22:04)
ji buna dvieju rusiu, ta prame sviesesnei odai ir tamsesnei.. pas mane yra sviesesnei odai skirta..  neduoda si pudra matinio vaizdo, nes yra blizgiu daleliu.. veido nesausina, sakyciau gal siek tiek pariebina, pastebejau kad su ja siek tiek greiciau riebaluojasi veidas..
si pudra (sviesiai odai nr01) duoda toki sviesiai rusva atspalvi..  smile.gif
as pudruoju tik tas vietas kur saulej idega daugiausiai  biggrin.gif  kazkur ziurejau kaip dazytis su bronzine pudra, tai is ten ir ismokau  biggrin.gif

gal galima linka kur parodyta kaip ten dazytis reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 11, 21:33)
gal galima linka kur parodyta kaip ten dazytis reikia? 4u.gif

stai radau smile.gif
cia
Atsakyti
o man patinka Guerlain lupu blizgesiai is Terracota kolekcijos wub.gif
Papildyta:
Dar noriu isigyt jusu taip isgirtu meteoritu rolleyes.gif
Atsakyti
gal kurios naudojate guerlain divinora kompaktine pudryte.kiek supratau jos kristianoje zada nebebuti verysad.gif klausimas ar ji nedings ir is internetiniu psl, pvz braskiu.manoji jau baiginejasi, tai nezinau ar uzsisakyt iskarto ar dar galiu laukti
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2007 07 16, 11:16)
gal kurios naudojate guerlain divinora kompaktine pudryte.kiek supratau jos kristianoje zada nebebuti verysad.gif klausimas ar ji nedings ir is internetiniu psl, pvz braskiu.manoji jau baiginejasi, tai nezinau ar uzsisakyt iskarto ar dar galiu laukti

Tai jei nebegamins, dings iš visur. O prisipirkti už kelis metus į priekį nepatariu - pasibaigs galiojimo laikas ir iš viso teks išmesti.
Atsakyti
ot ssss. tik randu sau tinkanti daikta. jo nebelieka
Atsakyti
Gal kas naudojote šias, o gal kitas

1. Margutė Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder

user posted image

2. Guerlain vienspalvė Terracotta Bronzing Powder

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 02, 16:12)
Gal kas naudojote šias, o gal kitas
1. Margutė Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzing Powder

user posted image

as turiu sia ax.gif 01 Blonde numeriuka.. tai esu labai patenkinta sia pudryte.. nors aisku nesu daugiau naudojusi kitokiu bronziniu pudru (iskskyrus bronzinius rutuliukus (Naturals (UK)), bet Guerlain simta kart geresne nei tie rutuliukai buvo) smile.gif
Atsakyti