Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Katyte1977 @ 2006 11 24, 22:03)
o jie tepasi ant kremines pudros? ir ar jie yra ivariu atspalviu at viena kazkokia spalva? ir kokia kaina? dekui  4u.gif

Juos galima tepti ir ant kreminės pudros, jei ją naudoji, jei ne- galima ir tiesiai ant veido smile.gif Yra įvairių rūšių jų- yra įvairiaspalviai rutuliukai vienoj dėžutėj, kuriuos čia supermamose labiausiai ir giria, jie paskaistina, palygina veiduką ir suteikia švytėjimo, yra bronziniai, kurie parudina ir dar keletas rūšių man rodos. Kaina 139Lt

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltaJuoda: 25 lapkričio 2006 - 13:36
dekui labai uz atsakyma 4u.gif reikes pasidometi tais meteoritais ir nuipirkti smile.gif
Atsakyti
Planuoju pirkti iš e-bay, tad noriu pasitikslinti blush2.gif ar šitie tokie patys apie kuriuos čia kalbate. Spalva kaip suprantu ant dangtelio tokia smile.gif

user posted image
Atsakyti
jeigu cia ir meteoritai, tai jie tepsis tokia prikabinta kempinele, kaip nekurie skaistalai, pvz YSL
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 11 27, 12:23)
jeigu cia ir meteoritai, tai jie tepsis tokia prikabinta kempinele, kaip nekurie skaistalai, pvz YSL

Aha, tai aš tą matau smile.gif Tik galvoju ar yra koks skirtumas? Nes realiai tai nusipirkčiau už pusę kainos, manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 11 27, 13:24)
Aha, tai aš tą matau smile.gif Tik galvoju ar yra koks skirtumas? Nes realiai tai nusipirkčiau už pusę kainos, manau  blush2.gif

Sunku ką ir patart, visų pirma nei pas mus Lietuvoj, nei Andoroj ar Ispanijoj kur ieškojau meteoritų tokios pakuotės jų tikrai nemačiau g.gif Tai verčia mane abejoti, ar tai originalas g.gif Nes niekam nepaslaptis, kad ebay labai daug neoriginalių prekių unsure.gif
Atsakyti
gali buti limited edition
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 11 27, 11:18)
Planuoju pirkti iš e-bay, tad noriu pasitikslinti  blush2.gif  ar šitie tokie patys apie kuriuos čia kalbate. Spalva kaip suprantu ant dangtelio tokia smile.gif
user posted image

Manau, kad čia ne meteoritai
Atsakyti
taip, čia šių metų limituotas leidimas, taip sakant birūs meteoritai įvairiaspalviai. Jei yra galimybė pigiau įsigyt, manau, reik pirkt, daikčiukas geras, ypač jei patinka rutuliniai meteoritai biggrin.gif .
Atsakyti
Tai aš jau susibalamutinau ax.gif

Reikia užklausti pardavėjo kame reikalas blush2.gif
Atsakyti
Turiu Guerlain ilginantį blakstienas tušą, tai jis man labai patinka smile.gif Braukiant per blakstienas tušu galima jas tikrai labai pailginti biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal kuri turit rudus meteoritus? tokius galvoju pirkti, gal papasakotumete, koki efekta jie suteikia veidui? bigsmile.gif nes ta 01 nr. spalvyte tai suprantu truputi sviesina veiduka g.gif
Atsakyti