Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(žostautė @ 2009 07 04, 11:21)
Na neapsidulkino tiesiog  schmoll.gif  Pagelbėt reik.

kad net tie neprasiskleide, mazulyciai visai nudziuvo ir nukrito g.gif kazkas matyt neitiko
Atsakyti
[Mielos mamytės ir dar ne mamytės,
Gal patinka aštrus maistas, o gal tiesiog patinka gražūs ryškiaspalviai, nereiklūs augaliukai?
Jei taip, prašom – parduodu čili-tabasco pipiriukų daigelius po 4 litus už vienetą. Rinkitės
Garantuoju, jie tikrai nereiklūs, vasarą iki pat rudens gali augti lauke, o derlius tikrai būna nemenkas, labai raudonas ir labai aštrus – va toks (šių daigelių „mamytė“):
user posted image

O čia vaikiukai, kurie yra parduodami (dauguma jau zydi)
user posted image

user posted image

user posted image

ps. Jie jau yra didesni nei nuotraukose. Labai greitai auga biggrin.gif

Jei susidomėjote, rašykit į AŽ

ps. Gyvenu Vilniuje. Būnu Justiniškėse ir Antakalnyje, Europos aikstej.
Atsakyti
Mergaites reikia patarimo.
Auginu geltonasias ir raudonasias paprikas.Paprikos uzaugo didziules,o spalva nekinta,kas jom nepatinka,gal kas zinot g.gif .Dariau eksperimenta,nuskiniau viena paprika ir padejau balkone ant palanges,tai ta paprika rausta,bet ji tokia susiraukslejiusi unsure.gif

Ar man cia laukt kol jos nusidazis,ar marinuot zalias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 09 21, 08:09)
Mergaites reikia patarimo.
Auginu geltonasias ir raudonasias paprikas.Paprikos uzaugo didziules,o spalva nekinta,kas jom nepatinka,gal kas zinot g.gif .Dariau eksperimenta,nuskiniau viena paprika ir padejau balkone ant palanges,tai ta paprika rausta,bet ji tokia susiraukslejiusi unsure.gif

Ar man cia laukt kol jos nusidazis,ar marinuot zalias? g.gif

Nu mano dar kelios nesunokusios noksta šiltnamyje.Bet jeigu nokinu namie ,tai tamsiai dėžėse kaip ir pomidorai.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif mano pipiriukas taip auga kad nespejam derlaius imt thumbup.gif tik laistyt ji daug reikia dar zeme papurent ir vaisiu daug ir graziu duoda wub.gif man jis labiau kaip virtuves puosmena nei prieskonis, nes beproto astrus jei. Pas mus toks dede is tu pipiriuku darp pirpirine dektine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedorele: 10 spalio 2009 - 15:12
noriu paklausti.

Mama atidave aitruji pipira vazonelyje. Sake megsta siluma ir vandeni, tai ir siltai padejau ir laisciau daug. Buvo tris men viskas gerai, buvo daug pipiriuku uzmegstu ir ziedu. Taiva, tie kas buvo ankstys nunoko, kelias nuskyniau kitos ant augalo dziusta po truputi, bet va beda kad visi nauji ziedai nudziusta ir jau nebemezga anksciu. Gal tresti reikia? o kuo tresiat? lapai gelst ir krist eme...
Atsakyti
Ar jau ruošiatės, mergaitės, sėjai? smile.gif Kokias rūšis šiais metais žadate auginti?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 30, 14:52)
Ar jau ruošiatės, mergaitės, sėjai? smile.gif Kokias rūšis šiais metais žadate auginti?

papper tasty yellow f1 hybrid ir papper tasty red f1hybrid,pepper big banana f1hybrid,pepper jumbo sweet f1hybrid,pepper jumbo sweet f1hybrid.
http://images.google...46mMIzymwOes7Uu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 30 sausio 2010 - 14:35
Oho bigsmile.gif Atgaiva akims biggrin.gif

Greisi, o ką aštraus ir gerai augančio rekomenduotumėte auginimui balkone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 30, 15:37)
Oho bigsmile.gif Atgaiva akims biggrin.gif

Greisi, o ką aštraus ir gerai augančio rekomenduotumėte auginimui balkone? g.gif

O va,kad šitų dalykėlių nedaug augisnus.Nuotrauka prieš tabasco man atrodo turėtų augti gerai.Šitų sėklų įvairių užsisakiau iš Amerikos,bet dar neturiu.
Atsakyti
*GREISI* ''Jalapeno'' neauginai, norėčiau aš jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 30, 14:52)

Penktame šios temos puslapyje esu įdėjus pipirų, kuriuos planuoju augint, nuotrauką ax.gif Pernai nepasisekė - apipuolė pipiriukus erkutės negailestingai. Bet šiemet vėl laukiu sėklų ir tol nepasiduosiu kol... kol... kol nebus kaip reikia biggrin.gif
Mergaitės, gal kuri turit kokių piri piri ar pan mini pipiriukų sėklyčių atliekamų? Auginau dar mokyklos laikais, labai gražu būdavo, virtuvę mamos puošdavo.
Atsakyti