Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(satanele @ 2009 06 03, 23:00)
Ne tikrai geras,ar cia ne bajeris? biggrin.gif

nu gal ne.nors dabar galima gi visokiu fintu pridaryti,bet gerai turetu atrodyti auga paprika apkibusi hm......
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 03, 22:00)
Ne tikrai geras,ar cia ne bajeris? biggrin.gif

Nea, bet ta firma iš kurios bandžiau siųstis nebeveikia... Bet yra kitur sėklų pirkt, nenuleidžiu rankų biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, nepraėjo nei trys mėnesiai ir pipiriukų-pimpaliukų sėklos mane pasiekė blink.gif Nu ir Šaraškino kontora. Sėklos penkios, dvi pasilikau, kitas tris pamirkiau ir sudėjau į lėkštutę ant drėgno vatos tamponėlio, "aprengiau" celofaniniu maišiuku - bandau maximaliai padidinti sudygimo galimybes, o toks metodas seniau yra laaaabai pasiteisinęs. Nekantriai lauksiu, ant Kalėdų gal jau ir bus koks pošlas pipiras smile.gif

Beje, jų pasirodo dar ir geltonų bei orandžinių būna g.gif

Mano saldžioji orandžinė paprika balkone pražydo, juoda saldi, kaip ir čiliukai bei varpeliai iš Regilos, dar niekur neskuba. Ale pavasariop kiek čiliukų namie bus biggrin.gif Valgysim aštriai.
Atsakyti
Nežinau kodėl nemezga mano čiliukai,ssėti vasario mėn.žydi ,bet vaisių kaip nėra taip nėra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 01, 21:42)
Nežinau kodėl nemezga mano čiliukai,ssėti vasario mėn.žydi ,bet vaisių kaip nėra  taip nėra bigsmile.gif

Tai gal teptuku padėti reikia g.gif
Atsakyti
Mano mazasis ciuliukas-tabasco, pasetas vasario men, dabar atrodo taip. Jau ir pipiriukus geltonus turi biggrin.gif
user posted image

o cia seti berods balandzio menesi. Keli jau pumpurelius irgi turi wub.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kyca @ 2009 07 03, 19:58)
Mano mazasis ciuliukas-tabasco, pasetas vasario men, dabar atrodo taip. Jau ir pipiriukus geltonus turi biggrin.gif

Oi, koks fainuolis wub.gif
Atrodo,mano darbas su teptuku blush2.gif patiko orandžinei paprikai ir galiu po truputį pradėt laukti pirmo vaisiaus bei kitų žiedukų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nieko nesupratau ,kaip tai patepti su teptuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 03, 20:54)
Nieko nesupratau ,kaip tai patepti su teptuku g.gif

Reikia pasiimti ploną teptuką ir pabandyti atsargiai perkelti židadulkes nuo dulkinės ant purkos. Arba su ausų krapštuku. Aplink žieduko centrą yra išsidėstę tokie ūsiukai, ant jų galų yra bumbuliukai su žiedadulkėm. Tai va nuo ten žiedadulkės turi patekt į patį žiedo viduriuką. Nežinau, man pernai vienas čiliukas visai nemezgė, tai šiemet aš geriau apsidraudžiu ir jiems padedu unsure.gif

P.S. Didesniam sėkmės garantui verta apsirengti ką nors dryžuoto ir dūzgti tą intymią procedūrą atliekant blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 03, 21:56)
P.S. Didesniam sėkmės garantui verta apsirengti ką nors dryžuoto ir dūzgti tą intymią procedūrą atliekant  blush2.gif  bigsmile.gif

hihihi.gif turetu padeti... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
maniskis cili. tik be siu pipiriuku tikriausiai daugiau nesulauksiu verysad.gif nes buvo daug ziedeliu, bet matyt kazkas netiko ir visi nudziuvo...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 07 04, 11:03)
user posted image
maniskis cili. tik be siu pipiriuku tikriausiai daugiau nesulauksiu verysad.gif nes buvo daug ziedeliu, bet matyt kazkas netiko ir visi nudziuvo...

Na neapsidulkino tiesiog schmoll.gif Pagelbėt reik.
Atsakyti