Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(žostautė @ 2009 04 01, 15:20)
Darosi akivaizdu, kad turėsiu smile.gif Dygsta, ant pakelio rusiško buvo pripiešta skirtingų spalvų čiliukų, bet aš jau kartą nusvilus (vietoj tamsialapių paprasti sudygo, nors iš užsienių sėklas siunčiaus), tai nepyksiu ir jeigu paprasti bus smile.gif Bet man pačiai reikia maždaug vieno krūmo, dar kokius tris pavyks draugėms išdalint. O bus jų akivaizdžiai daugiau, tai mielai pasidalinsiu smile.gif

Beje, su drauge sugalvojom kad reikia dar šiemet šitų parsisiųst  bigsmile.gif  blush2.gif

nu jau nuotrauka.....
doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o is kur tokiu seklyciu siunciates? ax.gif Visai ir as tokiu chiliu noreciau blush2.gif
Papildyta:
is e-bay?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 27 balandžio 2009 - 12:04
QUOTE(dooovile @ 2009 04 27, 13:13)
nu jau nuotrauka.....
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o is kur tokiu seklyciu siunciates?  ax.gif  Visai ir as tokiu chiliu noreciau  blush2.gif
Papildyta:
is e-bay?

TOKIOS sėklytės iš čia http://chilli-willy.com/ mirksiukas.gif
O dygsta paprasti čiliukai. Spalvoti kažkokie.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 27, 14:08)
TOKIOS sėklytės iš čia http://chilli-willy.com/  mirksiukas.gif

Įdomiai atrodo. biggrin.gif
Visai norėčiau tokio. bigsmile.gif
O jūs pati užsisakot iš ten sėklas, ar per tarpininkę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 04 27, 17:03)
Įdomiai atrodo.  biggrin.gif
Visai norėčiau tokio. bigsmile.gif
O jūs pati užsisakot iš ten sėklas, ar per tarpininkę?  blush2.gif

Užsakė man draugė, kuri paypal'u naudojasi, laukiu dabar sėklų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 27, 14:08)
TOKIOS sėklytės iš čia http://chilli-willy.com/  mirksiukas.gif
O dygsta paprasti čiliukai. Spalvoti kažkokie.

blink.gif nu bet kaina blink.gif blink.gif
per ebay ka tik ziurejau - per puse pigiau gaunasi mirksiukas.gif aisku be induku tik seklytes, bet galima i 3 svarus su siuntimu tilpt, o ne 13 sumoket ax.gif

ko gero bandysiu siustis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 04 27, 19:33)
blink.gif  nu bet kaina blink.gif  blink.gif
per ebay ka tik ziurejau - per puse pigiau gaunasi  mirksiukas.gif  aisku be induku tik seklytes, bet galima i 3 svarus su siuntimu tilpt, o ne 13 sumoket  ax.gif

ko gero bandysiu siustis  blush2.gif

Kokie dar indeliai? Man su siuntimu išėjo 3,25 svaro. Ten ir sėklas gi parduoda, ne tik pasodintus augalus.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 27, 20:39)
Kokie dar indeliai? Man su siuntimu išėjo 3,25 svaro. Ten ir sėklas gi parduoda, ne tik pasodintus augalus.

na pagal nuoroda ismeta is karto tuos pipiriukus o virshuj kaina yra, ir aprashas kad i rinkini ieina seklos , indukai ir pan ir t.t. Jei siuncia tik seklytes tai super drinks_cheers.gif

As is uzsienio tik moliugu seklas siemet siunciausi - ziuresim ar sudygs ax.gif
O chiliuku uzsimaniau kai tema paskaiciau. Pagalvojau kad gal namie vazone juos galima butu pasiauginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 04 27, 22:42)
O chiliuku uzsimaniau kai tema paskaiciau. Pagalvojau kad gal namie vazone juos galima butu pasiauginti  g.gif

Tikrai galima mirksiukas.gif O nuorodoje reikia eiti prie "shop", ten bus sėkliukės.
Atsakyti
geruliai ciliukai ten lotuliukas.gif
QUOTE(dooovile @ 2009 04 27, 22:42)
O chiliuku uzsimaniau kai tema paskaiciau. Pagalvojau kad gal namie vazone juos galima butu pasiauginti  g.gif

as isvis sudaiginau cili seklytes is susidziovinto cili pipiro, paprastose zemese is darzo (kitokiu neturejau, tai sukisau - labai greit sudygo) ir labai puikiai auga thumbup.gif tiesa, vienas kazkoks invalidukas(pasilikau 2), is vieno stiebelio kaip dracena issisakojes auga ir dar lapeliais suaugusiais, kazi kas gausis is jo g.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima.Ar paprika megsta dregna zeme ar sausa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 01, 16:20)
Darosi akivaizdu, kad turėsiu smile.gif Dygsta, ant pakelio rusiško buvo pripiešta skirtingų spalvų čiliukų, bet aš jau kartą nusvilus (vietoj tamsialapių paprasti sudygo, nors iš užsienių sėklas siunčiaus), tai nepyksiu ir jeigu paprasti bus smile.gif Bet man pačiai reikia maždaug vieno krūmo, dar kokius tris pavyks draugėms išdalint. O bus jų akivaizdžiai daugiau, tai mielai pasidalinsiu smile.gif

Beje, su drauge sugalvojom kad reikia dar šiemet šitų parsisiųst  bigsmile.gif  blush2.gif

vos neuzspringau pamacius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne tikrai geras,ar cia ne bajeris? biggrin.gif
Atsakyti