Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(žostautė @ 2009 04 01, 15:20)
Darosi akivaizdu, kad turėsiu smile.gif Dygsta, ant pakelio rusiško buvo pripiešta skirtingų spalvų čiliukų, bet aš jau kartą nusvilus (vietoj tamsialapių paprasti sudygo, nors iš užsienių sėklas siunčiaus), tai nepyksiu ir jeigu paprasti bus smile.gif Bet man pačiai reikia maždaug vieno krūmo, dar kokius tris pavyks draugėms išdalint. O bus jų akivaizdžiai daugiau, tai mielai pasidalinsiu smile.gif

Beje, su drauge sugalvojom kad reikia dar šiemet šitų parsisiųst  bigsmile.gif  blush2.gif

Dekoju, as jau cia savaitgali is vienos forumietes pirksiu viena ugliuka. O tie kur fotkese tai nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mane ta pacia minute su tais pipirais MB i lauka isgrustu garsiai rekdamas "By**iu uzsiveisk dar namie!!!!" doh.gif Is anksto atsiprasau uz necenzurinius zodzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 01, 17:11)
O tie kur fotkese tai nerealus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  mane ta pacia minute su tais pipirais MB i lauka isgrustu garsiai rekdamas "By**iu uzsiveisk dar namie!!!!"  doh.gif  Is anksto atsiprasau uz necenzurinius zodzius  blush2.gif

Na maniškis sakė, kad juos pjaustyt turbūt nesmagu biggrin.gif Bet idėja bendrai patiko, sakė, jei nesusiorganzuosiu kaip užsisakyt, tai jis sugalvos kaip thumbup.gif Bet jau šiuo metu draugė užsakinėja cool.gif
Atsakyti
Sveikutes ,kaip auginti ciliukus pas mane jau nemazi ,ar i atskirus vazonus ar galima po kelis, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 02, 16:32)
Sveikutes ,kaip auginti ciliukus pas mane jau nemazi ,ar i atskirus vazonus ar galima po kelis, dekui 4u.gif

Viename vazonėlyje 9 arba 10 dydžio po vieną.
Atsakyti
As irgi turiu pipiriuka ax.gif
Atsakyti
as labai noriu ciliuko:(( gal kuri turite jau paauginta medeli parduoti arba padovanoti? ieskau visur, taciua geliu parduotuvese pirkti nesinori, nes esu pasimokiusi jau su ju augalais.. pas juos grazus trasiniai o namie parsinesi ir nepili tu trasu ir numirsta:((
Atsakyti
Gal kas noretu pasikeisti kelis saldziosios paprikos daigelius i tokiu smulkiaziedziu petuniju daigus ax.gif Vilniuje siulyti i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 18 balandžio 2009 - 17:25
Labukas
gal kas žinote ar verta auginti tuos mažesnius paprikų daigus su keturiais lapeliais,nes va kitos didelės,o kitos mažos.Auginu pirmą kartą,tad nežinau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 25, 19:39)
Labukas
gal kas žinote ar verta auginti tuos mažesnius paprikų daigus su keturiais lapeliais,nes va kitos didelės,o kitos mažos.Auginu pirmą kartą,tad nežinau.

Pas mane taip pat tokios ,auginkit uzaugs bigsmile.gif
kiti jau ziedukus krauna ,o kiti visai mazi ,ir laikau pasivys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 25 balandžio 2009 - 18:47
Viską auginkit. Jie bus tik šiek tiek vėlyvesni, bet bus. Mano vieni mačiau jau su pumpurais, tik žydėt. Jalapeno ir kiti aitruoliai dar visai mažyčiai.
Agurtkai jau ant palangės su užmegztais vaisiais.Nejau ir skinsiu namie:)
Atsakyti
ačiū,kad atsakėte,o jau neramu buvo.Tiesa pas mane ,tik saldžiosios paprikos.
Atsakyti
Mano saldžiosios dar visai mažulytės, bet jos bus skirtos balkonui (augaliukas iki 40cm aukščio) tai labai nepergyvensiu, jei rudenį dar su žaliais vaisiais teks kambarin nešt biggrin.gif Kažkaip susivėlinau pasėti, o dar sėklų nepamirkiau prieš sėdama, tai kol sudygo... O čili pipiriukų iš 19 sėklyčių sudygo 17 blink.gif Išprotėję pipirai, tai apdalinsiu drauges visas biggrin.gif
Atsakyti