Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(merga @ 2009 03 18, 21:31)
Siandien padariau eksperimenta,is nupirktos paprikos istraukiau keleta seklu ir pasejau,paziuresiu kas gausis smile.gif

Man ne kartą buvo kilusi tokia mintis, bet vis atidedu... irnesakyk.gif

Pranešk kaip tau seksis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2009 03 18, 21:34)
Man ne kartą buvo kilusi tokia mintis, bet vis atidedu... irnesakyk.gif

Pranešk kaip tau seksis.  bigsmile.gif

OK 4u.gif
Atsakyti
Čili paprikas sodinu šiltnamio kampe. Nemaišau jų su saldžiosiomis. Tuomet nepasitaiko, kad apkarstų saldžiosios. Šiemet gal bus pirmi metai, kai sodinsiu tiek skirtingų aitriųjų paprikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Regila: 19 kovo 2009 - 13:07
QUOTE(Regila @ 2009 03 19, 14:06)
Čili paprikas sodinu šiltnamio kampe. Nemaišau jų su saldžiosiomis. Tuomet nepasitaiko, kad apkarstų saldžiosios. Šiemet gal bus pirmi metai, kai sodinsiu tiek skirtingų aitriųjų paprikų.

Dekui Regilut 4u.gif
Atsakyti
as irgi is pirktines cili pasisejau, dygsta beprotiskai doh.gif kelias pasiliksiu ant palanges, kitas reiks vezt i kaima, ar galima jas augint lauke? ar butinai siltnamyj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opusas: 20 kovo 2009 - 15:16
QUOTE(Opusas @ 2009 03 20, 15:15)
as irgi is pirktines cili pasisejau, dygsta beprotiskai  doh.gif kelias pasiliksiu ant palanges, kitas reiks vezt i kaima, ar galima jas augint lauke? ar butinai siltnamyj?

Maniskiai augo ir nieko,tik labai jau astūs bjaurybės yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 18, 21:31)
Siandien padariau eksperimenta,is nupirktos paprikos istraukiau keleta seklu ir pasejau,paziuresiu kas gausis smile.gif

Tai va,drasiai pranesu,eksperimentas pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Seklytes sudygo,kol kas is 5 sudygo 3,tikiuosi kad ir likusios sudygs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turite cilipipiriuka atliekama? Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 25, 00:18)
Tai va,drasiai pranesu,eksperimentas pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Seklytes sudygo,kol kas is 5 sudygo 3,tikiuosi kad ir likusios sudygs 4u.gif  4u.gif  4u.gif

butinai pranesk ka jos uzaugins smile.gif idomu, kaip augs reikes ir man kitais metais bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 03 25, 20:50)
butinai pranesk ka jos uzaugins  smile.gif idomu, kaip augs reikes ir man kitais metais bandyti  mirksiukas.gif

butinai,nes ir paciai labai idomu 4u.gif
Atsakyti
geriausi tie mažieji čiliukai tik gaila, kad veislės jų nenurodo tik capsicum annum parašyta ir dekoratyvinė paprika atseit.. šiaip aštrumas jų neblogas, bet reiks bandyti parisiųsti dar aštresnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 25, 09:31)
Gal kuri nors turite cilipipiriuka atliekama? Vilniuje?  4u.gif

Darosi akivaizdu, kad turėsiu smile.gif Dygsta, ant pakelio rusiško buvo pripiešta skirtingų spalvų čiliukų, bet aš jau kartą nusvilus (vietoj tamsialapių paprasti sudygo, nors iš užsienių sėklas siunčiaus), tai nepyksiu ir jeigu paprasti bus smile.gif Bet man pačiai reikia maždaug vieno krūmo, dar kokius tris pavyks draugėms išdalint. O bus jų akivaizdžiai daugiau, tai mielai pasidalinsiu smile.gif

Beje, su drauge sugalvojom kad reikia dar šiemet šitų parsisiųst bigsmile.gif blush2.gif

Atsakyti