Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(Airida-M @ 2010 05 26, 20:43)
Mano ciliukai jau ziedus bando rodyti,tai kazkas apgrauze apatinius lapus,kiek suprantu toks bjaurybes bekiautes sraiges. ax.gif

pas mus irgi dregmes daug,sraiges l.megtu,bet MB nupjauna visur zole-tai nesiveisia daugel gyvuneliu,iskaitant ir sraiges ,ir erkes,-kuriu katinas prisinesa is kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 19:52)
pas mus irgi dregmes daug,sraiges l.megtu,bet MB nupjauna visur zole-tai nesiveisia daugel gyvuneliu,iskaitant ir sraiges ,ir erkes,-kuriu katinas prisinesa is kitur mirksiukas.gif

taigi sulašinkit katinėliui lašiukų nuo erkių, neparsineš tų bjaurybių visą vasarą.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

stai mano pipiriukai, bet tik i ugi auga, nei ziedu krauna nei ka, per anksti gal dar g.gif

http://public.fotki....-/p5262015.html
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2010 05 26, 23:07)
sveikos  4u.gif

stai mano pipiriukai, bet tik i ugi auga, nei ziedu krauna nei ka, per anksti gal dar  g.gif

http://public.fotki....-/p5262015.html

As manau, kad dar labai anksti - vis7 pirma persodin2iau 5 didesnius vazonus, okai koki pusmetri pasieks, tai tada gal jau ir zydet teiksis biggrin.gif

ojei rimtai, tai nesuprantu kas siais metais yra - net ir paprikos ir tos daug aukstesnes uzaugo nei pernai... Nu mistika kazkokia - ir kaip man dabar viska sutalpint...
Jelapenas - be vazono jau 74 cm ugi pasieke - kas bus vasaros pabaigoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 27, 07:49)

Jelapenas - be vazono jau 74 cm ugi pasieke - kas bus vasaros pabaigoj  blink.gif

GENETIŠKAI MODIFIKUOTAS - reziumuotų GREISI.
Su RYŠKIAIS ŽIRAFOS GENAIS - bandytų sušvelninti padėtį CASUAL........
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 05 26, 20:52)

Tai sraiges ir pas mane nesiveisia,o slemoku kiek nori. ax.gif
Atsakyti

o kokio dydžio ir pločio aplamai paprikos užauga? Pirmus metus auginu jas. Susodinau taip erdviai, galvojau, gal išsikeros. Dabar žiūriu ir galvoju - gal galima į tarpus ką nors sodint, nes labai į šonus nesiplečia g.gif Tarp eilučių 50 cm palikau.
Atsakyti
Na jei paprikai patiks vieta,tai jinai duoda keleta saku ir pasidaro gana nemaza savo issikerojimu. ax.gif
Atsakyti
o pažastėlių nereik skabyt kaip pomidorams?
Atsakyti
pernai kaimynė atnešė čiliukų krūmą, kuris teoriškai turėtų būti max 40cm aukščio, o gavau 1,5m doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 27, 07:49)
As manau, kad dar labai anksti - vis7 pirma persodin2iau 5 didesnius vazonus, okai koki pusmetri pasieks, tai tada gal jau ir zydet teiksis  biggrin.gif

ojei rimtai, tai nesuprantu kas siais metais yra - net ir paprikos ir tos daug aukstesnes uzaugo nei pernai... Nu mistika kazkokia - ir kaip man dabar viska sutalpint...
Jelapenas - be vazono jau 74 cm ugi pasieke - kas bus vasaros pabaigoj  blink.gif

reikes taip ir daryti smile.gif persodinti visas, bet daug vazonciku reikes doh.gif bet jau i kokius 5l iskarto manau kisiu g.gif aaagnex, galetum savuju mestelti kelias fotkes, kokia dabar pas tave padetis su paprikytem ir ciliukais ax.gif
as ir turiu du ciliukus, bet nepalyginsi su paprikom, daug mazesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2010 05 27, 10:16)
reikes taip ir daryti  smile.gif  persodinti visas, bet daug vazonciku reikes  doh.gif   bet jau i kokius 5l iskarto manau kisiu g.gif   aaagnex, galetum savuju mestelti kelias fotkes, kokia dabar pas tave padetis su paprikytem ir ciliukais  ax.gif 
as ir turiu du ciliukus, bet nepalyginsi su paprikom, daug mazesni  g.gif

maniskiai jau beveik visi paprikas pralenke, bet panasu, kad ir visos siumetines paprios pernykste irgi aplenks - kazin kodel g.gif

Sunaus kambario kaire palanges puse...
user posted image
Sunaus kambario palanges desine puse (auksciausias jelapenas trumpavaisis - 72 cm ugio nuo vazono virsaus)
user posted image
Miegamojo palange (ziurint is desines jelapenas (74 cm be vazono), Hungarian Yellow Wax, kitos paprikos)
user posted image
3 paprikos ir 2 ciliukai kol kas virtuvej gyvena, nes niekaip neprisiruosiu persodint ir atnest, kur jiems priklauso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 gegužės 2010 - 10:03