mergaites mestelkite minciu, kodel galetu gelsti virsutiniai papriku saldziuju lapai va ir dabar ejau ziureti geltoni virsuje o apacioje dar zali: rodos neperlieju, nera karsta, chm tresiau kazkiek
Gal lapus saule apdegino.Pamegink sutrynus kiausinio lukstais palieti.
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 23, 20:10)
As vis galvoju,ciliukai kazi neduos astrumo pomidorams,juk kartu visi pasodinti.
agha, dar galima ( čia aš rimtai) maltų pipirų pabarstyti aplink pomidorų daigus
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 23, 22:06)
agha, dar galima ( čia aš rimtai) maltų pipirų pabarstyti aplink pomidorų daigus
o kokio galo? kas nuo to gali buti?
QUOTE(Casual @ 2010 05 23, 22:13)
apsaugo augalą nuo visų niekadėjų, kurie ropoja dirvos paviršiumi
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 23, 22:15)
apsaugo augalą nuo visų niekadėjų, kurie ropoja dirvos paviršiumi
oho va kiek visko galima suzinoti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 23, 21:35)
Gal lapus saule apdegino.Pamegink sutrynus kiausinio lukstais palieti.
dekui, pabandysiu
mergaites, galit gal paaiskint man ko truksta mano ciliukams pasetiems is egiptietisko ciliaus vaisiuko- suprantu kad susivelinau set- pasejau balandzio pradzioj, bet jie iki siol stovi isleide po pora nusususiu smulkuciu tikruju lapeliu. taip jau be pokyciu stovi dvi savaites tai tikrai- nei auga nei mirsta. kai tuo tarpu savaite veliau setas hungarian black jau turi 6 tikrus lapelius na ir tie lapeliai egiptieciu jau tokie mazulyciai
QUOTE(ne mama @ 2010 05 26, 11:37)
mergaites, galit gal paaiskint man ko truksta mano ciliukams pasetiems is egiptietisko ciliaus vaisiuko-
na ir tie lapeliai egiptieciu jau tokie mazulyciai
na ir tie lapeliai egiptieciu jau tokie mazulyciai
Jei tikrai matai, kad stovi kaip užmarinuoti, palaistyk kokiu augimo stimuliatorium. Egiptiečiai gal lepesni, gal šaknų sistema silpnesnė, tai ir nepajėgia augti. Pati praktikuoju DELFAN stimuliatorių, jis tinka suvargusiems daigeliams, užmirkusioms, silpnoms šaknims atsigauti ar kaip kitaip nusistekenusiems reanimuoti. Rezultatas akvaizdus. Bus tik į naudą, jei ir visus savo lepūnėlius juo palaistysi.
Jei neturi DELFAN, tiks bet koks kitas, jų daug visokių yra ir skysto ir miltukų pavidalo.
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 16:37)
Jei tikrai matai, kad stovi kaip užmarinuoti, palaistyk kokiu augimo stimuliatorium. Egiptiečiai gal lepesni, gal šaknų sistema silpnesnė, tai ir nepajėgia augti. Pati praktikuoju DELFAN stimuliatorių, jis tinka suvargusiems daigeliams, užmirkusioms, silpnoms šaknims atsigauti ar kaip kitaip nusistekenusiems reanimuoti. Rezultatas akvaizdus. Bus tik į naudą, jei ir visus savo lepūnėlius juo palaistysi.
Jei neturi DELFAN, tiks bet koks kitas, jų daug visokių yra ir skysto ir miltukų pavidalo.
na tikrai kaip uzmarinuoti eisiu ieskot kokio stimuliatoriaus, nes jau man net kantrybes nera- lapeliai tie patys nei kiek ne dideja, nei nauju leidzia aciu
Mano ciliukai jau ziedus bando rodyti,tai kazkas apgrauze apatinius lapus,kiek suprantu toks bjaurybes bekiautes sraiges.