Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

labukas,
Žiūriu tema atgijo,tai klausiu kaip sekasi auginti čiliukus,kad nekristų žiedai ir vaisiai .Pasidalinkite kokiomis paslaptimis 4u.gif
Atsakyti
Dabar aciu uz situos Edexai wub.gif
10-11. Mazieji ciliukai raudoni - pasilikau sau 2 vnt. (del dydzio neapsigaukit - jie kokiu 5cm ugio) user posted image user posted image

o vat sita pati sejau ir auginau cool.gif
12. Hungarian Wax Yellow
user posted image

13. purple tiger - aciu Something Else wub.gif
user posted image

Prasau ziuret i augalus, nors ir labai i akis krenta zemetos palanges blush2.gif - kita karta pazadu taip nebus pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:00)
Man zinok geriau nesiulyt - ziauriai sunku gi man atsisakyt cool.gif
o uz tavo zodzius - tai taip ir norisi sakyt, kad uzvesk, kada prie progos - irodysiu, kad tu neteisi lotuliukas.gif

blink.gif bigsmile.gif
po pasirodymo nebedristu savishkiu vargsiuku besiulyti blush2.gif
bet jei nori viena ar du neuzaugas nepriziuretus ishgelbeti - ketvirtadieni galiu uzvezti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 14:12)
blink.gif  bigsmile.gif
po pasirodymo nebedristu savishkiu vargsiuku besiulyti blush2.gif
bet jei nori viena ar du neuzaugas nepriziuretus ishgelbeti - ketvirtadieni galiu uzvezti  4u.gif

Nu tai ka - laukiu bigsmile.gif paziuresim - gal dar ir kitus pralenks - orai dabar jau grazus ax.gif
Bet viena - gerai? Jau ir taip ant palanges netelpa doh.gif Bet mainais zinok nieko neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:15)
Nu tai ka - laukiu bigsmile.gif paziuresim - gal dar ir kitus pralenks - orai dabar jau grazus ax.gif
Bet viena - gerai? Jau ir taip ant palanges netelpa doh.gif Bet mainais zinok nieko neturiu verysad.gif

drinks_cheers.gif
sutarta, tarkimes tarp 11.30 ir 13.15. o tiksliau susiskambinsim. man dar jei nesunku i az tel nr mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:15)
Bet mainais zinok nieko neturiu

mainais tikrai nieko nieko nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 14:25)
drinks_cheers.gif
sutarta, tarkimes tarp 11.30 ir 13.15. o tiksliau susiskambinsim. man dar jei nesunku i az tel nr  mirksiukas.gif
Papildyta:

mainais tikrai nieko nieko nereikia 4u.gif

ok - rasau a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 17, 14:01)
labukas,
Žiūriu tema atgijo,tai klausiu kaip sekasi auginti čiliukus,kad nekristų žiedai ir vaisiai .Pasidalinkite kokiomis paslaptimis  4u.gif

mhm, man irgi labai praverstu kokios paslaptys blush2.gif
vienintelis dalykas ka zinau tai kad pipiriukams ypac didelis karstis nera gerai- kaimyne tokiam mmini shiltnamiuke augino, nepadare ventiliacijos, -tai perkaito ir visus ziedus numete unsure.gif
Atsakyti
Agnexxx, aš čia norėjau pasidžiaugti, kad mano paprikos ūgtelėjo, ale ir aš nedrįsiu kelti savpo daigiukų, kai taviškius gražuolius pamačiau ax.gif Myli augalai tave ax.gif

Casual, nu blyn, kaip nesekasi, būtum VLN, šiandien atlėkčiau, o dabar Kaunas... Niu bet neišmesk, gal atsiras nauji šeimininkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 17, 14:35)
Agnexxx, aš čia norėjau pasidžiaugti, kad mano paprikos ūgtelėjo, ale ir aš nedrįsiu kelti savpo daigiukų, kai taviškius gražuolius pamačiau ax.gif Myli augalai tave  ax.gif

Casual, nu blyn, kaip nesekasi, būtum VLN, šiandien atlėkčiau, o dabar Kaunas... Niu bet neišmesk, gal atsiras nauji šeimininkai ax.gif

biggrin.gif
Nugi tik greiciau dek foto nono.gif
gi nematei uzrasu, kad maniskiai tik 1 is visu mano setas ax.gif
Idek foto, papriku, gal veliau ir as saviskes pafotkinsiu - ne tokios jos ir dideles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 gegužės 2010 - 13:40
as savo chilliukus parodysiu kokie mazi - bus kitoms drasiau nuotraukas deti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nugi ne tokie jau ir mazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:55)
Nugi ne tokie jau ir mazi bigsmile.gif

yra keli ir visai mikroskopiniai - tie kurie nesugebejo ishsikovot geresniu salygu kai augo bendram vazonelyje su 15 giminaiciu biggrin.gif
as tai guodziuos kad chiliukus juk galima bus rudeni namo parsineshti ir ramiai sau laukti toliau kol koks chilliukas uzaugs ax.gif
Atsakyti