labukas,
Žiūriu tema atgijo,tai klausiu kaip sekasi auginti čiliukus,kad nekristų žiedai ir vaisiai .Pasidalinkite kokiomis paslaptimis
Dabar aciu uz situos Edexai
10-11. Mazieji ciliukai raudoni - pasilikau sau 2 vnt. (del dydzio neapsigaukit - jie kokiu 5cm ugio)
o vat sita pati sejau ir auginau
12. Hungarian Wax Yellow
13. purple tiger - aciu Something Else
Prasau ziuret i augalus, nors ir labai i akis krenta zemetos palanges - kita karta pazadu taip nebus
10-11. Mazieji ciliukai raudoni - pasilikau sau 2 vnt. (del dydzio neapsigaukit - jie kokiu 5cm ugio)
o vat sita pati sejau ir auginau
12. Hungarian Wax Yellow
13. purple tiger - aciu Something Else
Prasau ziuret i augalus, nors ir labai i akis krenta zemetos palanges - kita karta pazadu taip nebus
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:00)
Man zinok geriau nesiulyt - ziauriai sunku gi man atsisakyt
o uz tavo zodzius - tai taip ir norisi sakyt, kad uzvesk, kada prie progos - irodysiu, kad tu neteisi
o uz tavo zodzius - tai taip ir norisi sakyt, kad uzvesk, kada prie progos - irodysiu, kad tu neteisi
po pasirodymo nebedristu savishkiu vargsiuku besiulyti
bet jei nori viena ar du neuzaugas nepriziuretus ishgelbeti - ketvirtadieni galiu uzvezti
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 14:12)
po pasirodymo nebedristu savishkiu vargsiuku besiulyti
bet jei nori viena ar du neuzaugas nepriziuretus ishgelbeti - ketvirtadieni galiu uzvezti
Nu tai ka - laukiu paziuresim - gal dar ir kitus pralenks - orai dabar jau grazus
Bet viena - gerai? Jau ir taip ant palanges netelpa Bet mainais zinok nieko neturiu
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:15)
Nu tai ka - laukiu paziuresim - gal dar ir kitus pralenks - orai dabar jau grazus
Bet viena - gerai? Jau ir taip ant palanges netelpa Bet mainais zinok nieko neturiu
sutarta, tarkimes tarp 11.30 ir 13.15. o tiksliau susiskambinsim. man dar jei nesunku i az tel nr
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:15)
Bet mainais zinok nieko neturiu
mainais tikrai nieko nieko nereikia
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 14:25)
sutarta, tarkimes tarp 11.30 ir 13.15. o tiksliau susiskambinsim. man dar jei nesunku i az tel nr
Papildyta:
mainais tikrai nieko nieko nereikia
ok - rasau a.z.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 17, 14:01)
labukas,
Žiūriu tema atgijo,tai klausiu kaip sekasi auginti čiliukus,kad nekristų žiedai ir vaisiai .Pasidalinkite kokiomis paslaptimis
mhm, man irgi labai praverstu kokios paslaptys
vienintelis dalykas ka zinau tai kad pipiriukams ypac didelis karstis nera gerai- kaimyne tokiam mmini shiltnamiuke augino, nepadare ventiliacijos, -tai perkaito ir visus ziedus numete
Agnexxx, aš čia norėjau pasidžiaugti, kad mano paprikos ūgtelėjo, ale ir aš nedrįsiu kelti savpo daigiukų, kai taviškius gražuolius pamačiau Myli augalai tave
Casual, nu blyn, kaip nesekasi, būtum VLN, šiandien atlėkčiau, o dabar Kaunas... Niu bet neišmesk, gal atsiras nauji šeimininkai
Casual, nu blyn, kaip nesekasi, būtum VLN, šiandien atlėkčiau, o dabar Kaunas... Niu bet neišmesk, gal atsiras nauji šeimininkai
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 17, 14:35)
Agnexxx, aš čia norėjau pasidžiaugti, kad mano paprikos ūgtelėjo, ale ir aš nedrįsiu kelti savpo daigiukų, kai taviškius gražuolius pamačiau Myli augalai tave
Nugi tik greiciau dek foto
gi nematei uzrasu, kad maniskiai tik 1 is visu mano setas
Idek foto, papriku, gal veliau ir as saviskes pafotkinsiu - ne tokios jos ir dideles
as savo chilliukus parodysiu kokie mazi - bus kitoms drasiau nuotraukas deti
Nugi ne tokie jau ir mazi
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 14:55)
Nugi ne tokie jau ir mazi
yra keli ir visai mikroskopiniai - tie kurie nesugebejo ishsikovot geresniu salygu kai augo bendram vazonelyje su 15 giminaiciu
as tai guodziuos kad chiliukus juk galima bus rudeni namo parsineshti ir ramiai sau laukti toliau kol koks chilliukas uzaugs