Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(meduliukas @ 2010 05 17, 08:21)
Niu, ir kaip auga g.gif Pas mane jau lauke sukisti - jau viena mazuciuka jelapeniuka uzmezge, tik nuo saules truputuka lapukai padege, bet jau leidzia naujus.

Pailgasis tai jau 3 didesnius ir 2 visai mazuliukus jelapeniukus uzmezges, bei daug daug ziedu. Auga pagarbiai 5 ltr vazone ant palanges, bet ten jau nenori tilpt, tai turbut keliaus i didesni vaona ir i balkona nestiklinta...
Kitas trumpasis pilnas irgi pumpuru, kaip ir visi kiti. nezydi tik vienintelis Jemaikian red, bet tas graus toks storulis auga, tai jeigu ir nezydetu as nepykciau - labai siaip isvaizdus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 05 17, 08:21)
Niu, ir kaip auga g.gif Pas mane jau lauke sukisti - jau viena mazuciuka jelapeniuka uzmezge, tik nuo saules truputuka lapukai padege, bet jau leidzia naujus.

O tai jiems ne per šalta lauke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 05 17, 08:42)
O tai jiems ne per šalta lauke? g.gif

nu gal jau ne - naktys jau nera labai saltos ax.gif
Atsakyti
pažiūrėjau loretossodų psl. ji dar augina varpelio formos paprikas super atrodo, o jelapenų kaip ir dabar lyg neturi
Atsakyti
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 05 17, 09:20)
pažiūrėjau loretossodų psl. ji dar augina varpelio formos paprikas super atrodo, o jelapenų kaip ir dabar lyg neturi

man atrodo, kad jau ne laikas set, tai ir nepardavineja - geriau butu papriku bei pipiru seklu ieskot pirkt pavasariop... ax.gif
Nu as per ebay kelis pakelius kitiems metams jau nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 08, 16:24)

O kur sėklyčių radot? Ar kur nors daigelį pirkot?

siaip ne taip prisiruoshiau chilliukus ishpikiuoti.
Turiu 6 atliekamus daigelius. veisles tikslios nepasakysiu- pirkau pokiuka su uzrashu Hot Chilli Mix.

jei kam reikia tuos 6 daigiukus dovanoju. jie nera labai dideli - leidzia po 7-9 lapeli. (nors ishdyge turbut kovo menesi -bet iki dabar buvo auge mazam induke kruvoje 15 daigeliu blush2.gif ishpikiavus manau turetu stipriai ugteleti)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 12:28)
Turiu 6 atliekamus daigelius. veisles tikslios nepasakysiu- pirkau pokiuka su uzrashu Hot Chilli Mix.

jei kam reikia tuos 6 daigiukus dovanoju. jie nera labai dideli - leidzia po 7-9 lapeli. (nors ishdyge turbut kovo menesi -bet iki dabar buvo auge mazam induke kruvoje 15 daigeliu blush2.gif  ishpikiavus manau turetu stipriai ugteleti)
4u.gif

pasirodyk, kai jau uzaugins vaisius, nes as turiu seklu, bet siemet nepasejau - velokai is anytos atemiau, tai jau nenumatyta buvo set - paziuresiu kaip tavo atrodo, gal ir as pasisesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 12:28)

jei kam reikia tuos 6 daigiukus dovanoju. jie nera labai dideli - leidzia po 7-9 lapeli. (nors ishdyge turbut kovo menesi -bet iki dabar buvo auge mazam induke kruvoje 15 daigeliu blush2.gif  ishpikiavus manau turetu stipriai ugteleti)
4u.gif

oj, aš noriu pioneer.gif biggrin.gif O jūs kuriame mieste gyvenate? g.gif Ir gal visų šešių, tai nereikėtų, aš negodi biggrin.gif O ir MB sako, kad tvarjė tvarkė balkoną ( gal galvojo, kad naudosim, kaip kokią terasą ar verandą, o aš šiltnamiu ar kokiu botanikos sodu paverčiau lotuliukas.gif Bet čiliuko ir jelapeno labai noriu ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 17 gegužės 2010 - 11:45
pasodinau ir aš 2 čili ir 8 paprikas. nu stovi geriau nei pomidorai jie pas mane....
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 12:35)
pasirodyk, kai jau uzaugins vaisius, nes as turiu seklu, bet siemet nepasejau - velokai is anytos atemiau, tai jau nenumatyta buvo set - paziuresiu kaip tavo atrodo, gal ir as pasisesiu ax.gif

tai gal geriau tau daigiuka uzveshti? zinant kaip pas tave auga viskas -tai pas tave greiciau vaisiai uzaugs nei pas mane naujas lapas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 17, 12:45)

oj, aš noriu  pioneer.gif  biggrin.gif O jūs kuriame mieste gyvenate? g.gif Ir gal visų šešių, tai nereikėtų, aš negodi biggrin.gif O ir MB sako, kad tvarjė tvarkė balkoną ( gal galvojo, kad naudosim, kaip kokią terasą ar verandą, o aš šiltnamiu ar kokiu botanikos sodu paverčiau  lotuliukas.gif  Bet čiliuko ir jelapeno labai noriu ax.gif )

Kaunas. jei turit kaip pasiimti is namu-prashom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2010 05 17, 12:55)
pasodinau ir aš 2 čili ir 8 paprikas. nu stovi geriau nei pomidorai jie pas mane....

meduota, daiginai ar pirkai? ax.gif sodinsi shiltnamyje? Saldziosios paprikos bus jokubui o chilli MB? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 13:01)
meduota, daiginai ar pirkai?  ax.gif sodinsi shiltnamyje?  Saldziosios paprikos bus jokubui o chilli MB?  lotuliukas.gif

pirkau,pirkau. čili po 2 lt,paprikas raudonas ir geltonas po 1lt.
sodinau šiltnamy, tik žuvies po apačia nedėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 05 17, 13:01)
tai gal geriau tau daigiuka uzveshti? zinant kaip pas tave auga viskas -tai pas tave greiciau vaisiai uzaugs nei  pas mane naujas lapas  biggrin.gif

Man zinok geriau nesiulyt - ziauriai sunku gi man atsisakyt cool.gif
o uz tavo zodzius - tai taip ir norisi sakyt, kad uzvesk, kada prie progos - irodysiu, kad tu neteisi lotuliukas.gif

o tuo paciu pasirodysiu wub.gif
Visu pirma tai, ka man meduliukas uzfundijo wub.gif Aisku jau paauginau truputuka rolleyes.gif
1. Jamaikian red user posted image
2. Jelapenas pailgas (2foto is abiju pusiu)
user posted image user posted image
3. Jelapenas trumpasis user posted image
4. Meedi Fuszer Csipic user posted image
5. Mikronas G user posted image
6. Mini belle bordo (ziureti apacioj, pamatysit jau pipiriuka) user posted image
7. Pepper hot mix user posted image
8. Vazonin R
user posted image
9. Vengriska aitrioji paprika user posted image

Atsakyti