Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(Airida-M @ 2010 04 20, 14:50)
Neturejau laiko nusipirkti ciliuko,tai manau,kad dabar reikes bandyti ieskoti turguje jau praauginto daigo. ax.gif

o tai per vėlu jau sėti? Jei namie augint, tai gal koks skirtumas, kada sėt? Ar nea? O gal kas žalius jelapeno augina? Įdomu.
Atsakyti
Na augintojos sako,kad jau velu,bet kadangi as ji auginsiu namuose,tai rizikuoju sodinti,kad ir velai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 06, 18:51)
O gal kas žalius jelapeno augina? Įdomu

Auginu. Tiksliau, kai tokie orai buvo (tikiuosi kad jau tikrai BUVO), tai anie nei šventom dienom augti nenorėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 05 08, 10:57)
Auginu. Tiksliau, kai tokie orai buvo (tikiuosi kad jau tikrai BUVO), tai anie nei šventom dienom augti nenorėjo doh.gif

O kur sėklyčių radot? Ar kur nors daigelį pirkot?
Atsakyti
Mano ciliuku inda uzpuole skruzdes,teks persodint is naujo. ax.gif
Atsakyti
Ar šiuos gražuolius, tiek čili, tiek paprikas, reikia genėti?
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 05 11, 10:37)
Ar šiuos gražuolius, tiek čili, tiek paprikas, reikia genėti?

as tai negeniu
bet kiek zinau cili galima paformuot lyg ir ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 11, 10:42)
as tai negeniu
bet kiek zinau cili galima paformuot lyg ir ax.gif

nes mano čiliukas pažastinius augina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 08, 16:24)

O kur sėklyčių radot? Ar kur nors daigelį pirkot?

Pirkau.

QUOTE(Osvile @ 2010 05 11, 10:46)
nes mano čiliukas pažastinius augina g.gif

Gerai, tegul augina. Bus krūmukas smile.gif
Atsakyti
o aš šiais metais tris čiliukus viename vazonėlyje užsiauginau. Jau ruošiasi žydėti. O sėklytes prieš du metus iš pirktinės paprikytės išėmiau ir susidžiovinau, pirkau žiežmarių gėlėse. O kur tų jelapeno pipirų sėklų gavot?
Atsakyti
QUOTE(Murziuke30 @ 2010 05 16, 21:14)
o aš šiais metais tris čiliukus viename vazonėlyje užsiauginau. Jau ruošiasi žydėti. O sėklytes prieš du metus iš pirktinės paprikytės išėmiau ir susidžiovinau, pirkau žiežmarių gėlėse. O kur tų jelapeno pipirų sėklų gavot?

Man tai 2 rusiu po 1 daigeli Meduliukas uzfundijo. Bet siaip buvo www.loretossodai.lt pirkt mirksiukas.gif Arba galima pirkt is uzsienio psl arba per ebay
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 05 17, 07:07)
Man tai 2 rusiu po 1 daigeli Meduliukas uzfundijo. Bet siaip buvo www.loretossodai.lt pirkt mirksiukas.gif Arba galima pirkt is uzsienio psl arba per ebay

Niu, ir kaip auga g.gif Pas mane jau lauke sukisti - jau viena mazuciuka jelapeniuka uzmezge, tik nuo saules truputuka lapukai padege, bet jau leidzia naujus.
Atsakyti