Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(nila_ks @ 2010 04 16, 17:46)
Sveikutes, patarkit ar man paprikas pikiuot, ar sodint i siltnami. Ar neperankstis bus tokias i siltnami grust 4u.gif
user posted image

jei turit kur padet - pikiuokit po viena. Poto graziai isimsit is induku ir pasodinsit i zeme jau paaugusiais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 04 16, 17:50)
jei turit kur padet - pikiuokit po viena. Poto graziai isimsit is induku ir pasodinsit i zeme jau paaugusiais... ax.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif Reiks tada zemiu uzsipirkt, nes nemazai man tu papriku pridygo ir tai dalinu. Rase ant pakelio 40 seklu, o sudygo virs 60 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 04 16, 17:58)
Dekui uz atsakyma 4u.gif Reiks tada zemiu uzsipirkt, nes nemazai man tu papriku pridygo ir tai dalinu. Rase ant pakelio 40 seklu, o sudygo virs 60 ax.gif

Zeme galit maisyt su darzine - maziau dregme isgaruos... ir pigiau bus mirksiukas.gif
Nors maniske antramete tai auga grynai pirktinese durpese ax.gif
Atsakyti
As tai maisiau pelenus smeli pirktine zeme ir paprasta.Ir dar pridejau truputi pjuvenu. ax.gif
Atsakyti
gal kas matet kur nors vilniuj pirkt cili pipiriuku daigu- noreciau kad butu su veisles pavadinimais- bet matyt cia is fantastikos srities- ermitaze isvis nera, dar reik i senukus nuvaziuot, o kur dar galima rasti daigu? gal kokiam kalvariju turguj butu g.gif bet del vieno daigo, per daug man kainuos tas blaskymasis po visur unsure.gif o gal kas buvot zaliajam centre- ar jie jau prekiauja daigais? dar ir braskiu remontantiniu noriu, bet kai visko po 1 daiga tereik, tai nebezinau kur ieskot g.gif
Atsakyti
O tai kodel braskiu tik viena diega. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 04 19, 13:54)
O tai kodel braskiu tik viena diega. g.gif

Tai balkone bandysiu augint smile.gif iki siol auginau tik pomidorus ir bazilikus, na cili pipiriuka irgi auginau pries pora metu gerai buvo- noriu plest darzeli bet ir apsikraut nesinori- uztai ir pirkciau daugiau augaliuku bet po viena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 04 19, 09:45)
gal kas matet kur nors vilniuj pirkt cili pipiriuku daigu- noreciau kad butu su veisles pavadinimais- bet matyt cia is fantastikos srities- ermitaze isvis nera, dar reik i senukus nuvaziuot, o kur dar galima rasti daigu? gal kokiam kalvariju turguj butu g.gif  bet del vieno daigo, per daug man kainuos tas blaskymasis po visur unsure.gif  o gal kas buvot zaliajam centre- ar jie jau prekiauja daigais? dar ir braskiu remontantiniu noriu, bet kai visko po 1 daiga tereik, tai nebezinau kur ieskot g.gif

senukuose
Atsakyti
Neturejau laiko nusipirkti ciliuko,tai manau,kad dabar reikes bandyti ieskoti turguje jau praauginto daigo. ax.gif
Atsakyti
Nedygsta mano ciliukas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 06, 15:47)
Nedygsta mano ciliukas. verysad.gif

Tai čiliuką pardėj pirkai ir sėklas iškrapštei? O kiek laiko kaip pasėjai? Dygsta ilgai, apie tris savaites.
Atsakyti
Radau seklu skyriuje,tai nereikejo pirkti pacio ciliuko.Tai dabar ekspirementuoju,nors jau esu uzsisakiusi is kaimynes daiga. ax.gif
Atsakyti