Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(merga @ 2009 03 15, 11:47)
Siandien,planuoju eiti ispikiuoti aparikas smile.gif

Aš tai žūriu pagal sėjos kalendorių.25-26 d. geras laikas pikuot paprikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 16, 16:54)
Aš tai žūriu pagal sėjos kalendorių.25-26 d. geras laikas pikuot paprikas ax.gif

ot velnias, nepasizymejau, kada pasodinau doh.gif kazin kiek laiko dygsta ciliukai? nes mano jau pradeda lysti is zemes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 16, 17:22)
ot velnias, nepasizymejau, kada pasodinau doh.gif kazin kiek laiko dygsta ciliukai? nes mano jau pradeda lysti is zemes wub.gif

Pasižiūrėjau ant pakelio.Bet nerašo,per kiek laiko sudygsta čiliukai. g.gif
Aš tai kai viską pasėju,statau šiltai prie radijatoriaus,apdengus plėvele.Tai kelios dienos ir sudygsta.Tada nešu į šviesą.
Atsakyti
Apie 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 16, 17:31)
Pasižiūrėjau ant pakelio.Bet nerašo,per kiek laiko sudygsta čiliukai. g.gif
Aš tai kai viską pasėju,statau šiltai prie radijatoriaus,apdengus plėvele.Tai kelios dienos ir sudygsta.Tada nešu į šviesą.

dejau ant radiatoriu, bet as apie juos maluos tai uzkeliau ant palanges blush2.gif jie ne is pakelio sodinti, o is cili pipiro, kuri koki pusantru metu laikiau sudziuvusi saldytuve biggrin.gif pasiskaiciau cia kad auginat tai ir pasodinau is karto biggrin.gif
esu zalia bet kokiam sodininkavime blush2.gif pirmas augalelis kuri pati pasodinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 13, 23:31)
Oj mergaites, jei tik kas turit cili pipira atliekama....  4u.gif  blush2.gif  ax.gif

As turiu ,galeciau padovanoti ,bet as Kedainiuose 4u.gif
Atsakyti
Sugalvojau,kad ir man reikia pasiseti kelis ciliukus doh.gif doh.gif .Eisiu pas anyta parsinesti viena raudona padziuvusi,israksiu pora seklykiu ir pasesiu biggrin.gif
Atsakyti
pas mane ciliukai sudygo ir leidzia jau 3 lapeli, reiks kazkada pikiuoti, tiesiog matysiu i dienukes gal nelabai ziuresiu na iseis kaip ieis ax.gif bet svarstau ar juos pikiuoti didesnius vazonu po viena ar ispikiuoti ir po perkelti i siltnami keleta bet bijausi kad jie neperduotu kartumo saldziosioms paprikms kurios irgi bus auginamos bendrame siltnamyje su agurkais ir pomidorais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 03 16, 19:52)
As turiu ,galeciau padovanoti ,bet as Kedainiuose  4u.gif

Kaip gaila... verysad.gif aciu vis tiek 4u.gif
Atsakyti
Čili paprikų turėsiu tikriausiai kokį atliekamą daigą. Gal net Jalapeno ar Tabasco. Sulaukiau pagaliau sėklų. Pasėjau paprikas saldžias, aitrias, pomidorų krūvą.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 03 17, 18:04)
Čili paprikų turėsiu tikriausiai kokį atliekamą daigą. Gal net Jalapeno ar Tabasco. Sulaukiau pagaliau sėklų. Pasėjau paprikas saldžias, aitrias, pomidorų krūvą.

Regila sakyk ar ciliukus galima kartu sodinti i sltnami su saldziom parikom, ar nieko nenutinka t.y. nepersiima kartumo kitos siltnamyje auginamos darzoves g.gif
Atsakyti
Siandien padariau eksperimenta,is nupirktos paprikos istraukiau keleta seklu ir pasejau,paziuresiu kas gausis smile.gif
Atsakyti