Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

patarkit kas nors - ar daug reik vazonėlyje vietos paprikoms? Maniškės jau 10-11-us lapelius auginasi, bijau, kad gal jų šaknims vietos puodeliuose maža (tokie ~ 300 ml talpos). Nebežinau, kur jas reiks dėt iki sodinimo į šiltnamį doh.gif Į kokius puodus išsodint, ar ką g.gif
Atsakyti
pas mane irgi taip susodintos,tik dar nera dideles..bet manau,tegu auga sau,uzteks tos vietos-uz tai po to kaip uzbujos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 08, 20:19)
pas mane irgi taip susodintos,tik dar nera dideles..bet manau,tegu auga sau,uzteks tos vietos-uz tai po to kaip uzbujos smile.gif

galima pastatyti i maziau silta vieta,-ne taip greit augs..
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 08, 19:21)

galima pastatyti i maziau silta vieta,-ne taip greit augs..

vežčiau į kaimą, bet bijau, kad ten ir patalpoj bus joms per šalta. O namie pernešiau nuo saulėtos palangės į kitą kambarį, kur vėsiau - vistiek varo nieko nežiūrėdamos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 08, 21:00)
vežčiau į kaimą, bet bijau, kad ten ir patalpoj bus joms per šalta. O namie pernešiau nuo saulėtos palangės į kitą kambarį, kur vėsiau - vistiek varo nieko nežiūrėdamos.

tai gal vistiek prie radijatoriaus.. g.gif
Atsakyti
Mano habanerai sudygo yahoo.gif Na, tiksliau tik pradėjo dygti. Du. Bet jau y to xleb biggrin.gif
Tikri spartuoliai - tik dvi savaites teko laukti cool.gif

QUOTE(Inetux @ 2010 04 08, 11:41)
Sveikos, norėjau paklaust, jei dabar pasėčiau paprikas ar spėtų užaugt ir užderėt ar geriau jau daigus pirkt? Visai pamiršau pasėt, vakar vyras kai pasakė, kad norės paprikų, tai net aiktelėjau doh.gif

Priklausomai nuo to, kur auginsite. Jei šiltnamy - bandyčiau sėti.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 04 08, 11:41)
Sveikos, norėjau paklaust, jei dabar pasėčiau paprikas ar spėtų užaugt ir užderėt ar geriau jau daigus pirkt? Visai pamiršau pasėt, vakar vyras kai pasakė, kad norės paprikų, tai net aiktelėjau doh.gif

O as patarsiu dar seti ax.gif blush2.gif
Nes pernai pati balandzio viduri i siltanami pasejau, ir augo pavesy(na mano pirmi ukininkavimo metai buvo blush2.gif ) Bet net vaisius uzaugino tik nesunokino blush2.gif o jei buciau sauleje susodinus tikrai butu buve ciki thumbup.gif
Beje mano seti kovo 10 d. dar kiti nesudyge ...
O ir pomidorus pernai taip sejau, tik gal dar veliau nei paprikas, bet i siltnami, ir tikrai gal tik kokiom pora savaiciu skyresi derlius nuo setu ant palangiu..
Tokia vat mano praktika, bet palyginus, kad neidejau daug triuso sejant kambary tai derlius thumbup.gif

Siais metais vargstu su tais indeliais ir isstypusiais daigais doh.gif Tikiuosi atsidekos jie man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes.Noriu issiauginti cili pipiriuka,bet niekur nerandu seklu,o jei as nusipirkciau parduotuveje pacia ankstele,ar isaugtu is tu seklu pipiriukai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 04 10, 16:13)
Sveikutes.Noriu issiauginti cili pipiriuka,bet niekur nerandu seklu,o jei as nusipirkciau parduotuveje pacia ankstele,ar isaugtu is tu seklu pipiriukai. g.gif

Manau, kad išaugtų. Tik gal sėti jau lyg ir vėloka būtų, pipiriukai ilgai auga. Pomidorus gal dar galima būtų sėti, užaugtų. Jei vistiek nuspręsi pirkt, tada pasistenk nusipirkti labai gerai prinokusį pipiriuką. Vieną daigelį galėsi turguj nusipirkt atsargai mirksiukas.gif

Maxėj mačiau yra pirkti čiliukų sėklų, DALEMOS firmos stenduose.
Atsakyti
As zinau,kad jau velu,bet noriu ciliuka issiauginti kaip gelyte ant palanges vazonelyje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 04 10, 21:05)
As zinau,kad jau velu,bet noriu ciliuka issiauginti kaip gelyte ant palanges vazonelyje. ax.gif

Ir augink sunglasses2.gif
As gal tik sekliukes dar pamirkyciau drungname vandenyje, taigi ir per ziema pipiriukai manau auga ant palangiu, tai tu drasiai ant sauletos palanges ir marinavimui jau turesi tourist5.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima,pamirkysiu truputi sekliukas ir matysiu ka duos gero parduotuvines. ax.gif
Atsakyti
apšvieskit kas nors - ar paprikos savidulkės? Mano paprikos pradeda žydėti blink.gif Į šiltnamį gi nesodinsiu tokiu metu doh.gif Persodinsiu į didelius puodus kol kas. Bet ar jos apsidulkins pačios, ar reik šepetėliu padėt?
Atsakyti