pikavau paprika ir aptikau mazu zaliu vabaliuku ant koteliu turbut reikia nupurksti,kol augaliuku nesuvalge tik kokia priemone panaudoti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 06, 16:13)
pikavau paprika ir aptikau mazu zaliu vabaliuku ant koteliu turbut reikia nupurksti,kol augaliuku nesuvalge tik kokia priemone panaudoti
Gal amarai, jei žali. Pradžiai pabandyk paprastai, ūkiško muilo tirpalo pasidaryk ir nupurkšk keletą kartų. Prieš tai kiek įmanoma nurink tuos vabaliukus.
QUOTE(Edexa @ 2010 04 06, 16:20)
Gal amarai, jei žali. Pradžiai pabandyk paprastai, ūkiško muilo tirpalo pasidaryk ir nupurkšk keletą kartų. Prieš tai kiek įmanoma nurink tuos vabaliukus.
vabaliukai zali.nuo ko jie atsirado pameginsiu su ukisku muilu..idomu,ar neapkres jie man pomidoru..
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 06, 16:48)
vabaliukai zali.nuo ko jie atsirado pameginsiu su ukisku muilu..idomu,ar neapkres jie man pomidoru..
Radau ir aš tų žalių vabaliukų ant pomidoriukų , iš kur jie pas mane
nuupurskiau su uk. muilu,-tai nukrito visi ziuresim,kaip rytoj bus
Papildyta:
ant pomidoriuku ar papriku?
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 04 06, 21:04)
Radau ir aš tų žalių vabaliukų ant pomidoriukų , iš kur jie pas mane
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 06, 21:18)
nuupurskiau su uk. muilu,-tai nukrito visi ziuresim,kaip rytoj bus
Papildyta:
Papildyta:
Ant pomidoriukų
Sveikos, norėjau paklaust, jei dabar pasėčiau paprikas ar spėtų užaugt ir užderėt ar geriau jau daigus pirkt? Visai pamiršau pasėt, vakar vyras kai pasakė, kad norės paprikų, tai net aiktelėjau
QUOTE(Inetux @ 2010 04 08, 10:41)
Sveikos, norėjau paklaust, jei dabar pasėčiau paprikas ar spėtų užaugt ir užderėt ar geriau jau daigus pirkt?
tikriausiai jau geriau daigus pirkt. Ilgokai jos auga visgi.
as irgi manau,-daigus pirkti,nes nespes uzaugti