Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

SOMETHING ELSE, 4u.gif 4u.gif 4u.gif tavo dailutis čiliuko daigelis PURPLE TIGER jau atvažiavo ir tupi pas mane ant palangės aciuks.gif aciuks.gif oro_buckis.gif Ir sėklytes dvi pasėjau 4u.gif
Atsakyti
Kad tik mačytų smile.gif O jei jau nemačys, tai gal bent giliuos irnesakyk.gif
Atsakyti
hi.gif pikavau paprika ir aptikau mazu zaliu vabaliuku ant koteliu doh.gif turbut reikia nupurksti,kol augaliuku nesuvalge g.gif tik kokia priemone panaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 06, 16:13)
hi.gif pikavau paprika ir aptikau mazu zaliu vabaliuku ant koteliu  doh.gif turbut reikia nupurksti,kol augaliuku nesuvalge g.gif tik kokia priemone panaudoti g.gif

Gal amarai, jei žali. Pradžiai pabandyk paprastai, ūkiško muilo tirpalo pasidaryk ir nupurkšk keletą kartų. Prieš tai kiek įmanoma nurink tuos vabaliukus.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 06, 16:20)
Gal amarai, jei žali. Pradžiai pabandyk paprastai, ūkiško muilo tirpalo pasidaryk ir nupurkšk keletą kartų. Prieš tai kiek įmanoma nurink tuos vabaliukus.

aciuks.gif vabaliukai zali.nuo ko jie atsirado g.gif pameginsiu su ukisku muilu..idomu,ar neapkres jie man pomidoru.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 06, 16:48)
aciuks.gif vabaliukai zali.nuo ko jie atsirado g.gif pameginsiu su ukisku muilu..idomu,ar neapkres jie man pomidoru.. g.gif

Radau ir aš tų žalių vabaliukų ant pomidoriukų blink.gif , iš kur jie pas mane g.gif
Atsakyti
nuupurskiau su uk. muilu,-tai nukrito visi bigsmile.gif ziuresim,kaip rytoj bus
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2010 04 06, 21:04)
Radau ir aš tų žalių vabaliukų ant pomidoriukų blink.gif , iš kur jie pas mane g.gif

ant pomidoriuku ar papriku?
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 04 06, 21:18)
nuupurskiau su uk. muilu,-tai nukrito visi bigsmile.gif ziuresim,kaip rytoj bus
Papildyta:

ant pomidoriuku ar papriku?

Ant pomidoriukų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 06, 21:27)
Ant pomidoriukų verysad.gif

vaje..nupurskit,pades rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklaust, jei dabar pasėčiau paprikas ar spėtų užaugt ir užderėt ar geriau jau daigus pirkt? Visai pamiršau pasėt, vakar vyras kai pasakė, kad norės paprikų, tai net aiktelėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 04 08, 10:41)
Sveikos, norėjau paklaust, jei dabar pasėčiau paprikas ar spėtų užaugt ir užderėt ar geriau jau daigus pirkt?

tikriausiai jau geriau daigus pirkt. Ilgokai jos auga visgi.
Atsakyti
as irgi manau,-daigus pirkti,nes nespes uzaugti mirksiukas.gif
Atsakyti