Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

Jeigu kas nori, turiu atliekamu aitriuju visokiu pipiriuku Kaune, jau dideliu ir graziu daigu.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 04 01, 11:30)
verysad.gif ar jie visi hibridai? Pasirinkt sėklučių neišeina?
Jei taip, tai teks man kitąmet prie kažkurios prisišvartuot kai siųsis sėklutes.....

Yra ir hibridų, yra ir ne hibridų...

QUOTE(meduliukas @ 2010 04 01, 14:47)
Jeigu kas nori, turiu atliekamu aitriuju visokiu pipiriuku Kaune, jau dideliu ir graziu daigu.

O kokių tų VISOKIŲ?? bigsmile.gif Mane didžiai domina egzotikos cool.gif
Atsakyti

Va, va, pasakok kas ten pas tave ruošiasi link konteinerio keliaut. Gal man dar šiais metais pasiseks ugnimi pasispjaudyt... ax.gif
Atsakyti

as noriu - kokiu turi?
Noriu visokiu po 1 vnt biggrin.gif
Atsakyti

Nepamiršk i rman po porą palikti visų.Tai gal ryt pasimatom?
Atsakyti
Et, MEDULIUK, tiek to, aš apsieisiu, žiūriu čia tuoj ir tau pačiai nebeliks.... Tu gal parašyk kokių turi rūšių, spalvų, o aš tada rudeniui sėklučių pas tave paprašysiu ax.gif
Atsakyti
Greisi, jau atideta 4u.gif Rytoj vakare blush2.gif

Tai kad link konteinerio nesiruosia - labai grazus daigai, vazonukuose - noreciau mainyti blush2.gif

Galima i remontantines braskes, i kambarine svyrancias gelytes blush2.gif

As nurasiu visu pavadinimus ir kiek daigiuku yra - ir rytoj ryte idesiu sarasa, jau sian neprisesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 04 01, 17:38)
Greisi, jau atideta 4u.gif Rytoj vakare blush2.gif

Tai kad link konteinerio nesiruosia - labai grazus daigai, vazonukuose - noreciau mainyti blush2.gif

Galima i remontantines braskes, i kambarine svyrancias gelytes blush2.gif

As nurasiu visu pavadinimus ir kiek daigiuku yra - ir rytoj ryte idesiu sarasa, jau sian neprisesiu doh.gif

Del geliu, tai nebent i kaktusus galima butu keist ax.gif
Remontantiniu tai zemuogiu turiu - daaaug, bet jos paprastos is seklu, tai dar labai labai mazytes...
Atsakyti
Pas mane čiliukai irgi neblogi , bet nedaug , nes sėjau po kelis, kiti sunkiai dygo, kiti dar nerodo gyvybės ženklų g.gif
Atsakyti
sveikos astriosios merginos mirksiukas.gif

pas mane cili pipiriukai paseti vasario 16d ir tik dabar pradeda leisti pirmuosius tikruosius lapelius rolleyes.gif nesuprantu ko jie tokie letapedziai,bet as kantresne negu jie galvoja lotuliukas.gif

dar norejau jusu paklausti kaip turetu buti pazymeta ant pakelio,kad seklos hibridines arba nehibridines?nes as nieko panasaus i tokius uzrasus neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 04 02, 12:53)
dar norejau jusu paklausti kaip turetu buti pazymeta ant pakelio,kad seklos hibridines arba nehibridines?nes as nieko panasaus i tokius uzrasus neradau  blush2.gif

[B]– Ką reiškia prie veislės pavadinimo pridėtos raidės H arba F1?[/B]

– Šios raidės nurodo, kad tai yra hibridinė veislė. Anksčiau buvo rašoma F1, o dabar pagal naująsias ES taisykles – H.

Hibridinė sėkla gaunama sukryžminus du („tėvo“ ir „motinos“) komponentus. Tai yra gana sudėtingas ir nepigus darbas, todėl ir hibridinės sėklos visuomet yra brangesnės už paprastąsias. Hibridai būna gyvybingesni, kokybiškesni negu įprastos veislės. Galimas didesnis derlingumas, auga vienodesni augalai, tolygiau bręsta derlius. Tačiau hibridines sėklas patiems pasidauginti sudėtinga: reikia turėti pradinę medžiagą, t.y. „tėvą“ ir „motiną“. O jeigu augintojas pasės iš hibrido užaugintų sėklų, gauti augalai jau nebus hibridas.

Tokiu atveju nėra ko tikėtis, kad jie visi bus panašūs į hibridinius. Mat įvyksta vadinamasis skilimas: vieni augalai gali būti panašūs į „motiną“, kiti – į „tėvą“. Be to, kai kurie hibridiniai augalai kartais visiškai nesubrandina sėklų. Todėl jų net negalėsime padauginti.

Čia ir daugiau apie sėklas rašo mirksiukas.gif
http://www.lrytas.lt...lio-ir-jame.htm
Atsakyti
aciukas something else 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti