Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(Edexa @ 2010 03 31, 10:50)

...jau galit pradėti siūlyti rimtesnių čiliukų, nei mano tie vazoniniai spirgai... biggrin.gif

Prašom, pasirinktinai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 31, 13:05)
Prašom, pasirinktinai  biggrin.gif

user posted image

swoon.gif .....o ten dešinėje kainos eurais ar litais?...... hihihi.gif
Atsakyti
Hm....o jei jau taip nutaisyčiau kuo rimčiausią fizionomiją , ar galėčiau gauti atsakymą, kokie čili tiktų auginti ir valgyti ne kokiems ARO išminuotojams, o pradedantiesiems ax.gif ...tokiems kaip aš... blush2.gif čia labai daug pavadinimų ir jie man nieko nesako...
Atsakyti
O pradedantieji tai kaip labai pradedantys? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 31, 17:57)
O pradedantieji tai kaip labai pradedantys? g.gif  biggrin.gif

Ne, turėjau minty, kad ČILI VALGYTOJAI pradedantys.... rolleyes.gif Auginti mokėsiu, va, tik kokius normaliai aštrius išsirinkt, kad paskui prarijus kąsnelį ant sienų neišsitaškyčiau biggrin.gif
Atsakyti
o jei rimtai-ką reiškia dešinėj pusėj surašyti skaičiai? kokios galios karščio banga užplūs paragavus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 31, 19:17)
..kokius normaliai aštrius išsirinkt, kad paskui prarijus kąsnelį ant sienų neišsitaškyčiau biggrin.gif

Pradėt galima nuo mažiausiai aštrių - Bell pepper (sweet), paskui Pimento, Sweet Purple pepper, Hungarian Cherry Pepper, Anaheim chili... Na, o dar toliau jau rasim Jalapeno pipirus ax.gif

QUOTE(Mantilė @ 2010 03 31, 20:36)
o jei rimtai-ką reiškia  dešinėj pusėj surašyti skaičiai? kokios galios karščio banga užplūs paragavus tongue.gif

Aštrumo laipsnis. Aštrumas matuojamas Skovillio matais - kiek dalių cukraus tirpalo reikia sumaišyti su viena dalimi pipiro masės, kad nesijaustų aštrumo.
Atsakyti
hi.gif pas mane vazoniniai ciliukai irgi nago didumo,nors paseta jau seniai ,ziuriu i juos ir galvoju,kad dygimas baigesi unsure.gif o lauko paprikos irgi ne ka didesnes..gal per salta arba perlaistau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 31, 19:17)
kokius normaliai aštrius išsirinkt, kad paskui prarijus kąsnelį ant sienų neišsitaškyčiau biggrin.gif

Čia daugiau rūšių surašyta, gal bus aiškiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 31, 21:18)
Pradėt galima nuo mažiausiai aštrių - Bell pepper (sweet), paskui Pimento, Sweet Purple pepper, Hungarian Cherry Pepper, Anaheim chili... Na, o dar toliau jau rasim Jalapeno pipirus ax.gif
Aštrumo laipsnis. Aštrumas matuojamas Skovillio matais -  kiek dalių cukraus tirpalo reikia sumaišyti su viena dalimi pipiro masės, kad nesijaustų aštrumo.

Psio, ačiū, visą info susikračiau į savo abu smegenų pusrutulius umn.gif
Per vasarą išmoksiu valgyt savo vazoninius, paskui priesim prie BELL, SWEET, CHERRY PEPPER...

Supratau taip, kad BELL nereikia visai su jokiu cukrum maišyt, bo nulis.... g.gif man čia dar kietas riešutėlis blush2.gif

O blink.gif nespėjau parašyt, o jau dar lentelė iškrito...
Aha, pastudijuosiu, sudominai. Dar parašyk, kuri visus šitus iš koto verčiančius skanumynus platina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 01 balandžio 2010 - 09:53
QUOTE(Edexa @ 2010 04 01, 10:50)
Dar parašyk, kuri visus šitus iš koto verčiančius skanumynus platina.

lotuliukas.gif čia jau reiktų kreiptis į platintojus per www.google.com, dar geriau - www.ebay.com lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 01, 11:00)
lotuliukas.gif čia jau reiktų kreiptis į platintojus per www.google.com, dar geriau - www.ebay.com lotuliukas.gif

verysad.gif ar jie visi hibridai? Pasirinkt sėklučių neišeina?
Jei taip, tai teks man kitąmet prie kažkurios prisišvartuot kai siųsis sėklutes.....
Atsakyti