QUOTE(something else @ 2010 03 31, 21:18)
Pradėt galima nuo mažiausiai aštrių - Bell pepper (sweet), paskui Pimento, Sweet Purple pepper, Hungarian Cherry Pepper, Anaheim chili... Na, o dar toliau jau rasim Jalapeno pipirus
Aštrumo laipsnis. Aštrumas matuojamas Skovillio matais - kiek dalių cukraus tirpalo reikia sumaišyti su viena dalimi pipiro masės, kad nesijaustų aštrumo.
Psio, ačiū, visą info susikračiau į savo abu smegenų pusrutulius
Per vasarą išmoksiu valgyt savo vazoninius, paskui priesim prie BELL, SWEET, CHERRY PEPPER...
Supratau taip, kad BELL nereikia visai su jokiu cukrum maišyt, bo nulis....
man čia dar kietas riešutėlis
O
nespėjau parašyt, o jau dar lentelė iškrito...
Aha, pastudijuosiu, sudominai. Dar parašyk, kuri visus šitus iš koto verčiančius skanumynus platina.