Radaaaaaaaaaaaaaau Turiu tokią visai neblogą mano akim knygelę G.Končius "Mano šiltnamis".
Cituoju: "Karčiosios paprikos krūmą reikėtų sodinti kuo toliau nuo saldžiųjų paprikų, nes sako, jog augdamos greta per žiedadulkes perduoda savo kartumą saldžiosioms giminaitėms".
QUOTE(something else @ 2010 03 30, 17:06)
Taigi....dabar iš jos karti teisybė išaugs....
Papildyta:
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 30, 17:25)
Radaaaaaaaaaaaaaau Turiu tokią visai neblogą mano akim knygelę G.Končius "Mano šiltnamis".
Cituoju: "Karčiosios paprikos krūmą reikėtų sodinti kuo toliau nuo saldžiųjų paprikų, nes sako, jog augdamos greta per žiedadulkes perduoda savo kartumą saldžiosioms giminaitėms".
Cituoju: "Karčiosios paprikos krūmą reikėtų sodinti kuo toliau nuo saldžiųjų paprikų, nes sako, jog augdamos greta per žiedadulkes perduoda savo kartumą saldžiosioms giminaitėms".
exDaiva, tu genijus. Jau nors šiek tiek jaučiuosi reabilituota, o tai jau buvau bepradedanti manyti, kad man jau
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 30, 17:25)
Cituoju: "Karčiosios paprikos krūmą reikėtų sodinti kuo toliau nuo saldžiųjų paprikų, nes sako, jog augdamos greta per žiedadulkes perduoda savo kartumą saldžiosioms giminaitėms".
Nu tikrai rimtą argumentą autorius nurodė: "nes sako"
Ant mano pakelio irgi raso nesodint kartu.
Ale niekas nepažįsta nei vieno žmogaus, kuriam tos paprikos būtų apkartusios
Dieviškas receptas. Suvalgai agurką kaip agurką, o tada "pareina" karščio banga
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 29, 15:46)
Edexa, as tokius pipiriukus, naudojau konservuodama agurkus, meciau i stiklainiukus po 1-2 pipiriukus (cia jau kaip megsti), tai gaudavosi tokie biski su astrumu ir daug kietesni nei be ciliuku.
Dieviškas receptas. Suvalgai agurką kaip agurką, o tada "pareina" karščio banga
QUOTE(žostautė @ 2010 03 30, 19:46)
Ale niekas nepažįsta nei vieno žmogaus, kuriam tos paprikos būtų apkartusios
Dieviškas receptas. Suvalgai agurką kaip agurką, o tada "pareina" karščio banga
Dieviškas receptas. Suvalgai agurką kaip agurką, o tada "pareina" karščio banga
gal niekas nesiskundžia, valgo aštrius pipirus, po to saldžias paprikas ir nesijaučia Man ir tos saldžios nėra jau tokios saldžios , tai įsivaizduoju kokia ugnis ta aštrioji....
O jei dar aštrumo "bacilą" čiliukai gali užnešti.... nenorėčiau
QUOTE(Edexa @ 2010 03 30, 20:26)
gal niekas nesiskundžia, valgo aštrius pipirus, po to saldžias paprikas ir nesijaučia Man ir tos saldžios nėra jau tokios saldžios , tai įsivaizduoju kokia ugnis ta aštrioji....
O jei dar aštrumo "bacilą" čiliukai gali užnešti.... nenorėčiau
O jei dar aštrumo "bacilą" čiliukai gali užnešti.... nenorėčiau
Aštrumas - kaip narkotikas. Norisi vis labiau, labiau, labiau....
QUOTE(something else @ 2010 03 30, 19:32)
Aštrumas - kaip narkotikas. Norisi vis labiau, labiau, labiau....
ujjj...bijosiu ir pradėti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 30, 22:06)
ujjj...bijosiu ir pradėti
Aš maistą gamindama , beveik visur dedu čiliukų
QUOTE(satanele @ 2010 03 30, 22:10)
Aš maistą gamindama , beveik visur dedu čiliukų
Aš taip pat. Nuosekliai didindama dozes
QUOTE(something else @ 2010 03 30, 20:32)
Aštrumas - kaip narkotikas. Norisi vis labiau, labiau, labiau....
vadinasi, čiliukus pasisėjau - pas narkočiliomanus vieną koją įkėliau
...jau galit pradėti siūlyti rimtesnių čiliukų, nei mano tie vazoniniai spirgai...