Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

Radaaaaaaaaaaaaaau biggrin.gif Turiu tokią visai neblogą mano akim knygelę G.Končius "Mano šiltnamis".
Cituoju: "Karčiosios paprikos krūmą reikėtų sodinti kuo toliau nuo saldžiųjų paprikų, nes sako, jog augdamos greta per žiedadulkes perduoda savo kartumą saldžiosioms giminaitėms".
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 30, 17:06)

Užtat nerimo sėklą jau pasėjote biggrin.gif

Taigi....dabar iš jos karti teisybė išaugs.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 30, 17:25)
Radaaaaaaaaaaaaaau  biggrin.gif  Turiu tokią visai neblogą mano akim knygelę G.Končius "Mano šiltnamis".
Cituoju: "Karčiosios paprikos krūmą reikėtų sodinti kuo toliau nuo saldžiųjų paprikų, nes sako, jog augdamos greta per žiedadulkes perduoda savo kartumą saldžiosioms giminaitėms".

exDaiva, tu genijus. Jau nors šiek tiek jaučiuosi reabilituota, o tai jau buvau bepradedanti manyti, kad man jau fool.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 30, 17:25)

Nu tikrai rimtą argumentą autorius nurodė: "nes sako" biggrin.gif
Atsakyti
Aš kur turiu aštrių pipiriukų sėklų, tai ant pokelio parašyta , kad nesodinti šalia saldžiųjų paprikų g.gif
Atsakyti
Ant mano pakelio irgi raso nesodint kartu.
Atsakyti
Ale niekas nepažįsta nei vieno žmogaus, kuriam tos paprikos būtų apkartusios biggrin.gif

QUOTE(exDaiva @ 2010 03 29, 15:46)
Edexa, as tokius pipiriukus, naudojau konservuodama agurkus, meciau i stiklainiukus po 1-2 pipiriukus (cia jau kaip megsti), tai gaudavosi tokie biski su astrumu ir daug kietesni nei be ciliuku.

Dieviškas receptas. Suvalgai agurką kaip agurką, o tada "pareina" karščio banga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 30, 19:46)
Ale niekas nepažįsta nei vieno žmogaus, kuriam tos paprikos būtų apkartusios biggrin.gif
Dieviškas receptas. Suvalgai agurką kaip agurką, o tada "pareina" karščio banga  thumbup.gif

biggrin.gif gal niekas nesiskundžia, valgo aštrius pipirus, po to saldžias paprikas ir nesijaučia biggrin.gif Man ir tos saldžios nėra jau tokios saldžios ax.gif , tai įsivaizduoju kokia ugnis ta aštrioji.... doh.gif
O jei dar aštrumo "bacilą" čiliukai gali užnešti.... doh.gif nenorėčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 30, 20:26)
biggrin.gif gal niekas nesiskundžia, valgo aštrius pipirus, po to saldžias paprikas ir nesijaučia biggrin.gif Man ir tos saldžios nėra jau tokios saldžios ax.gif , tai įsivaizduoju kokia ugnis ta aštrioji.... doh.gif
O jei dar aštrumo "bacilą" čiliukai gali užnešti.... doh.gif nenorėčiau unsure.gif

Aštrumas - kaip narkotikas. Norisi vis labiau, labiau, labiau.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 30, 19:32)
Aštrumas - kaip narkotikas. Norisi vis labiau, labiau, labiau....  biggrin.gif

ujjj...bijosiu ir pradėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 03 30, 22:06)
ujjj...bijosiu ir pradėti lotuliukas.gif

Aš maistą gamindama , beveik visur dedu čiliukų
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 30, 22:10)
Aš maistą gamindama , beveik visur dedu čiliukų

Aš taip pat. Nuosekliai didindama dozes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 30, 20:32)
Aštrumas - kaip narkotikas. Norisi vis labiau, labiau, labiau....  biggrin.gif

mastau.gif vadinasi, čiliukus pasisėjau - pas narkočiliomanus vieną koją įkėliau swoon.gif

...jau galit pradėti siūlyti rimtesnių čiliukų, nei mano tie vazoniniai spirgai... biggrin.gif
Atsakyti