Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

exDaiva, tu mane taip suintrigavai su tais pipiriukais doh.gif turbūt ne tik šuo, bet ir pati juos valgyt pradėsiu biggrin.gif

Bet dar pasakyk man kur juos sodinti, kad neapkarstų mano saldžiosios paprikos. Vazonėlyje auginti tingiu, norėčiau su visais į šiltnamį kur nors įsabačinti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 29, 15:43)
exDaiva, tu mane taip suintrigavai su tais pipiriukais doh.gif turbūt ne tik šuo, bet ir pati juos valgyt pradėsiu biggrin.gif

Bet dar pasakyk man kur juos sodinti, kad neapkarstų mano saldžiosios paprikos. Vazonėlyje auginti tingiu, norėčiau su visais į šiltnamį kur nors įsabačinti... g.gif

biggrin.gif

Na as ji auginau vazonelyje, siemet ketinu visus ciliukus sodinti darze ir sukalt kazkoki mini siltnamiuka jiems - tipo kazkoki medini karkasa padarysim ir kai vesiau aptrauksiu plevele. Nors man atrodo, kad gal ir siltnamyje galima, tik ne greta su paprastom paprikom - bet cia mano spejimas, garantuot negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 29, 18:38)
biggrin.gif

Na as ji auginau vazonelyje, siemet ketinu visus ciliukus sodinti darze ir sukalt kazkoki mini siltnamiuka jiems - tipo kazkoki medini karkasa padarysim ir kai vesiau aptrauksiu plevele. Nors man atrodo, kad gal ir siltnamyje galima, tik ne greta su paprastom paprikom - bet cia mano spejimas, garantuot negaliu  ax.gif

g.gif gal iš tiesų reikia padaryt bent laikiną būdą jiems... Įdomu kur savo hibridinius-dinamitinius čiliukus augina kitos "žemrausės" tongue.gif rolleyes.gif Gal jau išsimiegojo...nepatingės parašyt... ax.gif
Atsakyti
O kodėl Jūs manote, kad tas kartumas gali "pereiti" kitiems augaliukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 30, 14:47)
g.gif gal iš tiesų reikia padaryt bent laikiną būdą jiems... Įdomu kur savo hibridinius-dinamitinius čiliukus augina kitos "žemrausės"  tongue.gif  rolleyes.gif Gal jau išsimiegojo...nepatingės parašyt... ax.gif

Man irgi tai įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 30, 15:40)
O kodėl Jūs manote, kad tas kartumas gali "pereiti" kitiems augaliukams?  g.gif

Kažkur, kažkada skaičiau, kažkas sakė, kad augdami tame pačiame šiltnamyje aštrieji pipiriukai gali apdulkinti saldžiųjų parikų žiedelius ir tos gali taip pat įgauti aštresnį skonį. Nu nežinau, gal ką ne taip supratau g.gif todėl klausiu pas tas, kurios augina šitas aštrybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 30, 16:20)
Kažkur, kažkada skaičiau, kažkas sakė, kad augdami tame pačiame šiltnamyje aštrieji pipiriukai gali apdulkinti saldžiųjų parikų žiedelius ir tos gali taip pat įgauti aštresnį skonį. Nu nežinau, gal ką ne taip supratau g.gif todėl klausiu pas tas, kurios augina šitas aštrybes ax.gif

Nesąmonė,nebent kitą metą nauji augakiukai tokie būtų iš surinktų sėklų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 30, 16:21)
Nesąmonė,nebent kitą metą nauji augakiukai tokie būtų iš surinktų sėklų  ax.gif

Nudžiuginai. O aš čia nervinuosi blush2.gif ir visai be reikalo...Ir dar kitiems suku galvas su tom nesąmonėm. Blin, matyt kažkada ir kažko nedaskaičiau iki galo tongue.gif AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 30, 16:21)
Nesąmonė,nebent kitą metą nauji augakiukai tokie būtų iš surinktų sėklų  ax.gif

clap.gif ir aš buvau susimąsčiusi g.gif
Atsakyti
Nu as irgi skaiciau lygiai ta pati kaip Edexa, jei vel uzklius po ranka, nurodysiu saltini.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 30, 16:31)
Nudžiuginai. O aš čia nervinuosi blush2.gif ir visai be reikalo...Ir dar kitiems suku galvas su tom nesąmonėm. Blin, matyt kažkada ir kažko nedaskaičiau iki galo tongue.gif AČIŪ.

Na, žinot... Dūmų be ugnies nebūna g.gif Gal tikrai antramečių skonis gali kisti, o dėl pirmamečių nėra ko jaudintis...
Užtat nerimo sėklą jau pasėjote biggrin.gif Man tai dabar jau kyla tokių durnų minčių, ar mano pomidorai neapkars doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 30, 16:51)
Nu as irgi skaiciau lygiai ta pati kaip Edexa, jei vel uzklius po ranka, nurodysiu saltini.

Visai subalamūtinot wacko.gif
Blogiausia, kad neprisimenu kur skaičiau.
exDaiva, kai turėsi noro, paknaisiok kampus, gal teisybę kur rasi..... topsecret.gif
Atsakyti