Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(žostautė @ 2010 03 24, 22:25)
O manųjų daigumas ir augimo tempai labai skiriasi, na mistika visiška  unsure.gif

va ir mano paprikos labai skiriasi. Vienos (Valencia) auga kaip ant mielių, jau daugiau kaip sprindį išsivariusios. Kitos (California wonder) visai nedidukės g.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau geltonųjų habanerų sėklų. pasėjau. Aišku jau gerokai vėlinuosi, bet jei tvarkingai ir greitai sudygs - gal ne pats blogiausias variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 29, 13:19)
Pagaliau gavau geltonųjų habanerų sėklų. pasėjau. Aišku jau gerokai vėlinuosi, bet jei tvarkingai ir greitai sudygs - gal ne pats blogiausias variantas g.gif

Pas mane irgi vėlai gautos,bet ant radiatoriaus sudygo per penkias šešias dienas,tad čiliukai gyvens balkone smile.gif
Atsakyti
Pas mane paprika ''Reda'' tik kalasi, kažin ar sulausiu vaisių,o jalapenai iš 10 , tik 4 ,o tabasco dar nesimato gyvybės ženlų g.gif
Atsakyti
na, man truputį nefaina blush2.gif bet išdrįsiu paklaust. Niekad nesu auginusi čili pipiriukų, tiesiog nemėgstu aštrybių, na, ir dar bijausi, kad šiltnamyje mano saldžiosios paprikos "neužsikrėstų" kartumu...

Tačiau kažkada turėjau nusipirkusi vazonėlyje augantį raudonų smulkių, truputį pailgų pipipiukų krūmelį. Auginau jį dėl grožio, pasilikau keletą ankščių sėklai. Praėjo gal du metai, sumąsčiau juos pasėti. Ir štai dabar sudygo visas miškas doh.gif

Taigi, parūpo ar jie valgomi..... blush2.gif Gal kas ir dabar juos auginasi. Suprantu, jūs ten siunčiatės visokius neįprastus, tai gal šitie net paragavimo neverti g.gif

Jetau, tiek pripliurpiau dėl vieno klausimuko... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 29, 13:42)
Pas mane irgi vėlai gautos,bet ant radiatoriaus sudygo per penkias šešias dienas,tad čiliukai gyvens balkone  smile.gif

Aš irgi balkone numačiusi jiems vietos, kaip nors užauginsiu, bele tik sudygtų greičiau biggrin.gif

QUOTE(satanele @ 2010 03 29, 14:10)
o jalapenai iš 10 , tik 4

Nėra blogai. jei visi sėkmingai suaugs - ohoho kiek aštrumos bus bigsmile.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 03 29, 14:13)
Tačiau kažkada turėjau nusipirkusi vazonėlyje augantį raudonų smulkių, truputį pailgų pipipiukų krūmelį.
Taigi, parūpo ar jie valgomi.....

Gal pamenate pavadinimą? Daug jų visokių yra...
Prairie Fire (Atomic) Chili, Apache Chilli, Hawaiian Chili, Numex Twilight Chilli......
Žodžiu, jei kažkas panašaus kaip paveiksliukyje - valgoma smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 29, 14:45)

Gal pamenate pavadinimą? Daug jų visokių yra...
Prairie Fire (Atomic) Chili, Apache Chilli, Hawaiian Chili, Numex Twilight Chilli......
Žodžiu, jei kažkas panašaus kaip paveiksliukyje - valgoma smile.gif
user posted image

clap.gif Ačiū 4u.gif Nu lygiai toks kaip paveikslėlyje. Supermergaitė something else, viską mikliai surado, surašė, nupiešė 4u.gif dar kartą dėkui. Iki šiol maniau, kad dekoratyviniai blush2.gif

Kai užaugs, duosiu kam nors paragaut....gal šuniui pirmiausiai?...jis neišrankus.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 29, 14:10)
Pas mane paprika ''Reda'' tik kalasi, kažin ar sulausiu vaisių,o jalapenai iš 10 , tik 4 ,o tabasco dar nesimato gyvybės ženlų g.gif

Dėk ant radiatoriaus.
Atsakyti
Edexa, as tokius pipiriukus, naudojau konservuodama agurkus, meciau i stiklainiukus po 1-2 pipiriukus (cia jau kaip megsti), tai gaudavosi tokie biski su astrumu ir daug kietesni nei be ciliuku.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 29, 15:46)
Edexa, as tokius pipiriukus, naudojau konservuodama agurkus, meciau i stiklainiukus po 1-2 pipiriukus (cia jau kaip megsti), tai gaudavosi tokie biski su astrumu ir daug kietesni nei be ciliuku.

bigsmile.gif ot ačiū, šiemet kaip tik ruošiuosi agurkų šturmui, tai skaitinėju temeles apie konservavimą, ieškau stebuklingo agurkinio recepto. Nu dabar tai pričilinsiu agurkus doh.gif

O tu sėklutes iš čiliukų iškrapštei ar taip visą su kotuku užkonservavai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 29, 14:55)
Kai užaugs, duosiu kam nors paragaut....gal šuniui pirmiausiai?...jis neišrankus.... rolleyes.gif

Iš neišrankaus greitai tams gurmanu smile.gif cool.gif

QUOTE(exDaiva @ 2010 03 29, 15:46)

Mmm, turėtų būti skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 29, 15:01)
bigsmile.gif ot ačiū, šiemet kaip tik ruošiuosi agurkų šturmui, tai skaitinėju temeles apie konservavimą, ieškau stebuklingo agurkinio recepto. Nu dabar tai pričilinsiu agurkus doh.gif

O tu sėklutes iš čiliukų iškrapštei ar taip visą su kotuku užkonservavai? blush2.gif

As dejau cielus pipiriukus ax.gif
Atsakyti