Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(žostautė @ 2010 03 15, 19:16)

Aš vaikystėje to mažuliuko pipiriuko daigą buvau iš kaimynės parsinešusi. Tik ji prisakė, kad pačiupinėjus pipiriuko sudžiuvusį vaisių JOKIU BŪDU negalima liesti akių. Na tai niekaip man iš galvos tas neišėjo ir galiausiai vieną dieną... pabandžiau biggrin.gif Varge vargeli, pikčiausiam priešui nelinkėčiau  doh.gif  Juokingiausia, kad tėvas nepatikėjo, jog toks mažas pipiriukas vos pačiupinėjus gali tokią reakciją sukelti. Irgi pabandė biggrin.gif Tik jis gudresnis - vieną akį trynė. Oi gražiai abu po tokių bandymų atrodėm biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ui kaip graziai tas receptukas atrode!!! reiks ir man oabandyt ... sakykite , as neturiu jelapeno, bet tai turbut galima ir su kita rusimi pipiru aitriuju daryt,ania.........??

laikau jau siltai labai pipiriukus, tai siandien ziuriu lyg ir keliasi zemele is po apacios, tai turbut pareina mano paprikos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Aitriuku megejos - perziurejau daigiukus, auga puikiai, ziuriu per daug turesiu, bus pertekliaus keleto rusiu, jeigu kas nors noretu - galiu perleisti, paskui surasysiu, kokiu turiu atliekamu, visi vazonukuose.
Papildyta:
Paskaiciau recepta - net seile nutyso smile.gif ...

O gal kuri turite recepta, kaip aitriuosius marinuoti, labai gerai sudygo vengriska aitrioji paprika, galima butu prisimarinuoti, tik va kaip g.gif Aisku, pirmiausia uzaugti turetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 03 17, 20:17)
Aitriuku megejos - perziurejau daigiukus, auga puikiai, ziuriu per daug turesiu, bus pertekliaus keleto rusiu, jeigu kas nors noretu - galiu perleisti, paskui surasysiu, kokiu turiu atliekamu, visi vazonukuose.
Papildyta:
Paskaiciau recepta - net seile nutyso smile.gif ...

O gal kuri turite recepta, kaip aitriuosius marinuoti, labai gerai sudygo vengriska aitrioji paprika, galima butu prisimarinuoti, tik va kaip g.gif Aisku, pirmiausia uzaugti turetu lotuliukas.gif

čia ir buvo aitriujų receptėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 03 17, 19:17)
O gal kuri turite recepta, kaip aitriuosius marinuoti,

Aha, Satanelė teisingai pastebėjo - juk čia receptas ir skirtas aitriosioms smile.gif
Atsakyti
Nu geras , kažko sunkiai dygsta mano jalopenai, iš 10 tik 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 18, 10:42)

Pas mane irgi sunkiai dygo, laukiau pora savaičių kol išlindo. Gal dar išlys, palauk
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 18, 10:42)

Maniškiai kažkaip keistai labai - trys po savaitės žaliavo, likusieji dabar dar tik kalasi. O jau virš trijų savaičių tai tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 18, 17:11)
Maniškiai kažkaip keistai labai - trys po savaitės žaliavo, likusieji dabar dar tik kalasi. O jau virš trijų savaičių tai tikrai doh.gif

Kas įdomu čia darosi,pernai viskas dygo normaliai, o šiemet nei paprikos , nei čiliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 18, 17:18)
Kas įdomu čia darosi,pernai viskas dygo normaliai, o šiemet nei paprikos , nei čiliai g.gif

Gal sėjos pagal mėnulį kalendorius jus apgavo tongue.gif Aš sėjau pagal savo nuotaikos kalendorių, tai gerai sudygo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 18, 18:57)
Gal sėjos pagal mėnulį kalendorius jus apgavo tongue.gif Aš sėjau pagal savo nuotaikos kalendorių, tai gerai sudygo rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as pernai sejau irgi kaip isejo-buvo gerai smile.gif o siemet pagal tuos kalendorius, doh.gif na ,gal irgi iseis rolleyes.gif
Atsakyti
vilnietės, gal kam reikia čili pipirų ar baklažanų daigų? Pas mane ryškiai per daug jų. Galėtume keistis į kokius kitus daigelius ax.gif
Atsakyti