Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(something else @ 2010 03 15, 13:42)
Tik pati. Perpratus sistemą - labai paprastas reikalas irnesakyk.gif

Man per tamsus miškas kol kas pačiai užsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
pamaniau pasisesiu cili pipiriuku pabandymui, del grozio ... o ju kad priviso , visa pieva, tuoj sienaut reiks!!!!!!!!!!!!! o papriku visokiausiu prisisodinau, tai jos ne is vietos, net nepasirode dar!!!!!! kaip tycia cia man...... net nzn ka bedaryt... jau kokios 3 savaites paprikom, o ner ne zenklu.....gal bandyt set is naujo....
Atsakyti
Antigone, o kur laikai paprikas? Gal joms salta? Man kai ilgai nedygo paprikos (nebuvo jokiu pozymiu, jau maniau lauk mesiu), as jas pora dienu palaikiau ant radijatoriaus, paskui dar pora dienu vonioj - tai kaip sove i virsu. Man kartu su paprikom seti ciliukai isdygo gal visa savaite anksciau (jei ne daugiau). Is pasetu 12 papriku tokiu budu neisdygo tik viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 15 kovo 2010 - 14:08
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 13:24)
Bent jau mano planuose toks procesas numatytas biggrin.gif Štai vienas iš variantų http://giedrius-v.li...860.html#cutid1

Labai rekomenduoju šį išbandytą receptą mirksiukas.gif Ir sau, ir draugams dovanų mažuose stiklainiukuose thumbup.gif
Pas mane irgi čiliukai dygsta po truputį, vieni tai ir tikruosius lapukus taikosi leisti. Va dienos metu su pomidorais balkone saule ir vėsa mėgaujasi (įstiklintam, aišku:))
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 15, 15:24)
Labai rekomenduoju šį išbandytą receptą  mirksiukas.gif  Ir sau, ir draugams dovanų mažuose stiklainiukuose  thumbup.gif

Va dienos metu su pomidorais balkone saule ir vėsa mėgaujasi (įstiklintam, aišku:))

Laukiu nesulaukiu tų bandymų smile.gif Man tik įdomu, ar galima pagal šitą receptą sandariai užsukus per žiemą laikyti?

Man kažkaip baisoka nešti, kad nesušaltų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 16:37)
Laukiu nesulaukiu tų bandymų smile.gif Man tik įdomu, ar galima pagal šitą receptą sandariai užsukus per žiemą laikyti?

Man kažkaip baisoka nešti, kad nesušaltų smile.gif

Aš rudenį prisidariau, tai valgom ir dabar dar. Tik paminkštėjo pipiriukai, ne tokie traškūs kaip buvo. Bet laikiau šaldytuve.

Mano balkonas atidarytas visą dieną, ten kur pomidorai ir čiliukai - 17 šilumos smile.gif
Vakar gavau džiovintą dar vieną mažą pipiriuką, tai pamerkiau sėklytes, sėsiu didesnį kiekį, ir draugėms padalint bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet nakčiai vidun įnešate, taip? Nebent balkonas apšiltintas būtų....
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 18:19)
Bet nakčiai vidun įnešate, taip? Nebent balkonas apšiltintas būtų....

Oi, žinoma, naktimis tai dar nepalikinėju schmoll.gif Nėra TAIP šilta net ir mano balkone verysad.gif O gaila, verkiant saulutės ir šilumos viskam trūksta...

Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 15, 17:14)
Vakar gavau džiovintą dar vieną mažą pipiriuką, tai pamerkiau sėklytes, sėsiu didesnį kiekį, ir draugėms padalint bus  drinks_cheers.gif

Man pardavėjas prie čili sėkliukių vieną sudžiovintą čiliuką pridėjo. Mb pamatęs didžiai panūdo paragauti - nespėjau sulaikyti smile.gif Didelis aštrumų mėgėjas, bet šito jam buvo per daug - puolė šaukštu grietinę kabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 18:37)
Man pardavėjas prie čili sėkliukių vieną sudžiovintą čiliuką pridėjo. Mb pamatęs didžiai panūdo paragauti - nespėjau sulaikyti smile.gif Didelis aštrumų mėgėjas, bet šito jam buvo per daug - puolė šaukštu grietinę kabinti biggrin.gif

Nu gudrus poelgis.
Aš vaikystėje to mažuliuko pipiriuko daigą buvau iš kaimynės parsinešusi. Tik ji prisakė, kad pačiupinėjus pipiriuko sudžiuvusį vaisių JOKIU BŪDU negalima liesti akių. Na tai niekaip man iš galvos tas neišėjo ir galiausiai vieną dieną... pabandžiau biggrin.gif Varge vargeli, pikčiausiam priešui nelinkėčiau doh.gif Juokingiausia, kad tėvas nepatikėjo, jog toks mažas pipiriukas vos pačiupinėjus gali tokią reakciją sukelti. Irgi pabandė biggrin.gif Tik jis gudresnis - vieną akį trynė. Oi gražiai abu po tokių bandymų atrodėm biggrin.gif

Nu nebūna tų giliukų po obelia, nebūna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 15, 18:16)
Nu nebūna tų giliukų po obelia, nebūna... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šitai vadinama pažinimu smile.gif
Atsakyti
Dovanoju čili pipiriukų daigelius (pačiai pasirodė per daug doh.gif ), jau su 4 lapeliais, 5 daigeliai, Kaunas
Atsakyti