Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

aiskumelis,tai reiskia man dar teks paluket su pikiavimu ax.gif
asiu uz atsakyma 4u.gif
o kaip manot kokiam vazonelyje labiau patiktu augt ciliukui?moliniam ar tam paprastam plasmasiniam? blush2.gif ar jiem visiskai vienodai svarbu tik kad vietos uztektu? rolleyes.gif
Atsakyti
prisiskaičiau, kad paprikos lėtai auga, dėl to reik anksti sodint. O mano paprikos Valencija auga sparčiau nei pomidorai blink.gif Jau trečius tikruosius lapelius leidžia. Jei tokiais tempais varys, kur jas reiks dėt iki sodinimo į vietą g.gif
Atsakyti
Pas mane jau irgi nemažos. Persodinau į didesnius vazonus. Iškart ūgtelėjo dar. Gerai, kad yra dar kur padėti kol kas. Jau skolinaus lentyną iš vyriškio smile.gif. Kas bus vėliau, net nežinau.
Atsakyti
tai va as irgi jau orchidejas nuo vienos palanges nukrausciau, sustaciau indelius su paprikom ir pomidoriukais. Ale tu pomidoriuku kol kas visai nedaug. Kur reiks viska sudet, kai prisodinsiu tiek, kiek reikia g.gif O tos paprikos iki geguzes pabaigos turbut su ziedais jau bus blink.gif Dziunglese gyvensiu. Katems dziaugsmo bus..
Atsakyti
O aš paprikas sėsiu rytoj , nes nesudygo nei viena nuo vasario vidurio g.gif
vienas jau mirkau trečia diena , o kitas užmerksiu šiandiena , jalapenai irgi sunkokai dygsta schmoll.gif
Atsakyti
Man jalapeno pipiriūkščiai, sakyčiau, netgi l.greitai sudygo. Sudėtingiau su tomis mandresnėmis rūšimis. Na, bet bent po pora daigiukų, tikiuosi, bus.
Šiaip tai dar habanero sėklų negavau, šią savaitę laukiu... Pavėluosiu su jais truputį...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 12:57)
Man jalapeno pipiriūkščiai, sakyčiau, netgi l.greitai sudygo. Sudėtingiau su tomis mandresnėmis rūšimis. Na, bet bent po pora daigiukų, tikiuosi, bus.
Šiaip tai dar habanero sėklų negavau, šią savaitę laukiu... Pavėluosiu su jais truputį...

O japeleno pipiriukus galima marinuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 11:57)
habanero sėklų negavau, šią savaitę laukiu... Pavėluosiu su jais truputį...

sakykit o is kur pirkot tas seklas??
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 15, 12:10)
O  japeleno pipiriukus galima marinuoti g.gif

Bent jau mano planuose toks procesas numatytas biggrin.gif Štai vienas iš variantų http://giedrius-v.li...860.html#cutid1

QUOTE(antigone333 @ 2010 03 15, 12:13)
sakykit o is kur pirkot tas seklas??

Šiais metais visas egzotikas per ebay siunčiuosi. Kol kas nenuvylė - iš 10 siuntinukų, visus gavau, plius pusė iš jų su pridėtais bonusais - kokiomis nors papildomomis sėkliukėmis.
Atsakyti
O ar paprikas galima sodinti i ta pacia vieta kaip ir pernai?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 15, 13:24)
Bent jau mano planuose toks procesas numatytas biggrin.gif Štai vienas iš variantų http://giedrius-v.li...860.html#cutid1
Šiais metais visas egzotikas per ebay siunčiuosi. Kol kas nenuvylė - iš 10 siuntinukų, visus gavau, plius pusė iš jų su pridėtais bonusais - kokiomis nors papildomomis sėkliukėmis.

Ačiū , ačiū thumbup.gif
pati perki , ar per tarpininkus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 15 kovo 2010 - 12:40
QUOTE(satanele @ 2010 03 15, 12:38)
pati perki , ar per tarpininkus g.gif

Tik pati. Perpratus sistemą - labai paprastas reikalas irnesakyk.gif
Atsakyti