QUOTE(something else @ 2010 03 10, 10:10)
Vadinas, svarbiausia - apsiginkluoti kantrybe
pas visas skirtingai sudygsta,nes skirtingom salygom auga
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 10, 10:08)
mano paprikos irgi labai ilgai dygo,pasetos buvo sausio 31,sudygo po men.galvojau jau nesudygs
Tai gal ir mano dar sugalvos sudygti
QUOTE(satanele @ 2010 03 10, 22:46)
Tai gal ir mano dar sugalvos sudygti
neabejoju as sejau tas paprastas,ne is brangiu seklu...dabar turi po savo 2lapukus jau tik nezinau kur siais metais juos sodinsiu su pomidorais-nenoriu,.. daryti maza siltnamiuka?...
na ziuriu jus visos cia tiek visokiu ivairiu rusiu zinot, gal padesit ir man . Labai megstu tokias marinuotas paprikas, buna pirkti parduotuvese , noreciau pati uzsiauginti ir uzsimarinuoti, bet nezinau kur gauti tokiu seklyciu... Tie piprai buna zali, tokie labai pailgi, nemazi, nepjaustyti, bet tikrai ne paprastos saldzios paprikos ir ne cili, nes nera tokie baisiai astrus. Gal kas zinot kokie cia pipirai galetu buti, gal ragavot kada?
mano ir antros seklytes po savaites sudygo, dabar su dviem lapukais, laukiu daugiau
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 10, 21:55)
neabejoju as sejau tas paprastas,ne is brangiu seklu...dabar turi po savo 2lapukus jau tik nezinau kur siais metais juos sodinsiu su pomidorais-nenoriu,.. daryti maza siltnamiuka?...
kol kas papriku pati neauginau, nes anyta ju nemazai pasisodindavo Bet ji niekad kartu i ta pati siltnami nesodina pomidoru agurku ir papriku. Paprikutem uosvis toki maziuka siltnamiuka suvirino is lanku ir metalinio karkasiuko, aptrauke plevele ir labai liuks gavosi
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 11, 18:38)
kol kas papriku pati neauginau, nes anyta ju nemazai pasisodindavo Bet ji niekad kartu i ta pati siltnami nesodina pomidoru agurku ir papriku. Paprikutem uosvis toki maziuka siltnamiuka suvirino is lanku ir metalinio karkasiuko, aptrauke plevele ir labai liuks gavosi
turiu minciu tam siltnamiukui,tik vyra reikia prikalbeti
QUOTE(svieske @ 2010 03 11, 14:05)
Gal kas zinot kokie cia pipirai galetu buti, gal ragavot kada?
Sakyčiau - jalapeno. Bet šie jau aštroki būna....
Sveikos,
Sakykit, o ar nebus per velu, jei tik dabar pasesiu astriuosius pipiriukus? As balkone vazonuose auginciau. Taip norisi, kad dar uzaugtu
Sakykit, o ar nebus per velu, jei tik dabar pasesiu astriuosius pipiriukus? As balkone vazonuose auginciau. Taip norisi, kad dar uzaugtu
Kadangi katės nuravėjo visus pipirus (o pomidorus paliko, ot šmikės), aš irgi sėsiu iš naujo