Na va mano astrieji pipiriukai jau po truputi lenda, o paprika is 23 seklu tik viena isdygo. Turiu bloga nuojauta, kad daugiau ir nesulauksiu
QUOTE(aaagnex @ 2010 03 05, 22:59)
Na va mano astrieji pipiriukai jau po truputi lenda, o paprika is 23 seklu tik viena isdygo. Turiu bloga nuojauta, kad daugiau ir nesulauksiu
Man su jalapenu - jokių problemų. Gerai sudygo ir Purple Tiger, Bird eyes chiliukai, o štai tie mažieji - Pequin ir Rainbow chili - nerodo jokių gyvybės ženklų...
QUOTE(aaagnex @ 2010 03 05, 22:59)
Lauk As ta pacia diena pradejau daiginti ir cili pipiriukus ir paprikas (pradziai laikiau dregnoj skepetaitej ant radijatoriaus kaip rasiau jau anksciau). Cili pipiriukai jau seniausiai graziausiai augo, paprikos buvo be jokiu gyvybes zenklu bendroj sumoj apie 20 dienu. Jau kesinausi mesti lauk, bet va - sulaukiau pries pora dienu viena paskui kita sudygo. Beje, tiek cili, tiek paprika - 100 procentu sudygo - nezinau del pamirkymo ar seklos tiesiog geros pakliuvo.
Aš čia prieš keletą puslapių buvau įkėlusi pakelio nuotraukas - tiesiog pipiras iš Norfos. Tai nerekomenduoju. Iš viso pakelio turinio išdygo 4 sėklytės. na gerai, nemirkiau aš jų. Na bet vis viena statistika kažkokia ne jų naudai.
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 11:23)
Mano paprikos sėtos 02.16 , nedygsta tai manau jom viskas , reikia sėti iš naujo
Mano sėtos diena vėliau vos kelios išdygo,ir tos pačios paleipusios nemirkiau iš anksto kaip planavau,tai dabar gailiuosi.
Raminu,kad nebrangios sėklos buvo,o tai būtų be galo gaila
sveikos augintojos,na as pasejau vasario 17,tai jau keletas daigeliu zaliuoja,is pradziu laikiau ant palanges,paskui sumasciau kad reikia daugiau silumos jiems ir perkeliau ant radiatoriaus.tai staigiai jie pradejo dygti viens po kito
Sveikos, padarau šiokią tokią ataskaitą, toms, kas jaudinasi dėl daigumo ar laikų. Gal bus kam nors įdomu.
Pas mane 21 dienos sėjos iš 16 tik 2 čiliukų "Hungarian yellow wax hot" sėklos nepasirodė. Gal ir tos išlįs. Daigumas, manau, tikrai neblogas.
Sėjau ir suvalgytų aštrių pipirų sėklas. Nežinau pavadinimo. Sėta 8d tai jau su pirmaisiais tikraisiais lapeliais. Paprikos Trapez tą pačią dieną sėtos jau kai kurios su antrais tikraisiais lapeliais. Paprika Jupiter sėta 17d, visos 11sėklų sudygo, jau formuojasi mažučiai pirmieji lapeliai. Paprika Whitney 18d sėta sudygo abi pasėtos sėklos.
Dar įdomumo dėlei, vakar pasėjau arbatoj rastų sudžiovintų čili gabaliukų keletą sėklų. Žiūrėsiu, kaip išdygs ir kas gausis.
Beje nehibridinių paprikų ir čili sėklas, kaip supratau, galima rinkti pačioms, tik būtina apsaugoti nuo susikryžminimo?
Pas mane 21 dienos sėjos iš 16 tik 2 čiliukų "Hungarian yellow wax hot" sėklos nepasirodė. Gal ir tos išlįs. Daigumas, manau, tikrai neblogas.
Sėjau ir suvalgytų aštrių pipirų sėklas. Nežinau pavadinimo. Sėta 8d tai jau su pirmaisiais tikraisiais lapeliais. Paprikos Trapez tą pačią dieną sėtos jau kai kurios su antrais tikraisiais lapeliais. Paprika Jupiter sėta 17d, visos 11sėklų sudygo, jau formuojasi mažučiai pirmieji lapeliai. Paprika Whitney 18d sėta sudygo abi pasėtos sėklos.
Dar įdomumo dėlei, vakar pasėjau arbatoj rastų sudžiovintų čili gabaliukų keletą sėklų. Žiūrėsiu, kaip išdygs ir kas gausis.
Beje nehibridinių paprikų ir čili sėklas, kaip supratau, galima rinkti pačioms, tik būtina apsaugoti nuo susikryžminimo?
Sveikos augintojos,
as tai noreciau pasigirti,kad manosios paprikos ir cili pipirai seti 02.18 ir jau labai dideli, siandien planuoju isimti is siltnamio nes jau remiasi... seklas pirkau is scheteling, tai isdygo visos visos kiek pasejau, net nustebau... ziuresim kaip toliau seksis auginti
as tai noreciau pasigirti,kad manosios paprikos ir cili pipirai seti 02.18 ir jau labai dideli, siandien planuoju isimti is siltnamio nes jau remiasi... seklas pirkau is scheteling, tai isdygo visos visos kiek pasejau, net nustebau... ziuresim kaip toliau seksis auginti
QUOTE(satanele @ 2010 03 06, 12:23)
Mano paprikos sėtos 02.16 , nedygsta tai manau jom viskas , reikia sėti iš naujo
mano paprikos irgi labai ilgai dygo,pasetos buvo sausio 31,sudygo po men.galvojau jau nesudygs