QUOTE(something else @ 2010 02 25, 17:00)
Kaip tai, ar spės? O iki kada Jums reikia kad spėtų? Jei iki pirmadienio, tai jaučiu, kad gali nespėti
Ar spės užauginti vaisius iki vasaros galo, jei aišku dar sudygs
QUOTE(uodegas @ 2010 02 25, 17:24)
Eisiu šįvakar šokti šamaniškų šokių su būbinu aplink pasėtus pipirus, bo jie, bjaurastys, nedygsta...
Žemių mišinys specialiai daigams, padėta dėžutė vonioj, palaistyta... nežinau ko jiems trūksta, gal nusilenkti?
Žemių mišinys specialiai daigams, padėta dėžutė vonioj, palaistyta... nežinau ko jiems trūksta, gal nusilenkti?
QUOTE(Moonlit @ 2010 02 25, 19:11)
Ar spės užauginti vaisius iki vasaros galo, jei aišku dar sudygs
Na, sprendžiant iš to, kad kas antra rašo, jog kaip tik šiuo metu sėja, manau visi visur spėsime
Sukišau ir aš šiandien į žemę Birds Eye sėklytes. Žiūrėsim, kas ir svarbiausia - KADA bus
Sėjau paprikas vasario 17,dar išdygusių nematau,ar jau pradėt panikuoti ?
Jau pradėti. Aš prisijungsiu.
QUOTE(ramirėja @ 2010 02 25, 21:01)
ar jau pradėt panikuoti ?
Manyciau, pats laikas pradeti panikuoti, jei jums tai daryti patinka
Mano paprika auga ant palanges. Per ziema puse lapu pamete ir siaip suvargo, o dabar jau pavasari pajaute ir zydet pradejo.
QUOTE(astaria @ 2010 02 25, 23:00)
Manyciau, pats laikas pradeti panikuoti, jei jums tai daryti patinka
Mano paprika auga ant palanges. Per ziema puse lapu pamete ir siaip suvargo, o dabar jau pavasari pajaute ir zydet pradejo.
panikuoti neverta, pas mane irgi 17 dienos neišlindo nei viena.
O kad žydi tai super! Aš irgi taip pamėginsiu šiais metais su paprika, praeitais su pomidoru išbandžiau, jam tiko, man patiko. Tikiuosi ir paprika nesupyks, nors ir rašo, kad vienmetė, bet iš tikrųjų, tai ji daugiametė, kaip ir pomidoras, jei sudaromos tinkamos sąlygos.
Tabaskas irgi pas mane žiemojo ant palangės. Naujo derliaus jau trečias pipiras rausta, visas žieduose. Neseniai apgenėjau, tai leidžia naujus lapus kaip pasiutęs.
Gal galite pasirodyti?
Vuo
Jį lengva pastebėti - pats didžiausias
Jį lengva pastebėti - pats didžiausias
oho koks grazuolis
As irgi turiu pernai metu paprika, tai pastebet irgi nesunku - stovi ilgas stiebas ant palanges ir turi 2 sviezius lapukus, nes seni nukrito visi
Bet as nepasiduodu - atnesiau i kambari kur sauleta buna, tai kai orai pasitaisys, gal atsigaus, nes ten kur buve seni lapai matosi jau lapeliu uzuomazgos
Ar tresiat kuo nors paprikas pipirus, kurie auga kambaryje? Lyg ir maciau parduotuvej tokio dalyko kaip augimo stiuliatorius - dabar nerandu - ar pasivaideno ar toks buna? Gal kas zino kas ir kaip?
Ir dar... Gal kas esat augine paprika ODA - pasejau 2 seklytes i atsikirus indelius - per menesi nei viena neparode gyvybes zenklu (atkapsciau seklas - kokias pasejau, tokios ir yra), tada paemiau didesne dezute ir pasejau daugiau - kol kas tik savaite, bet biau, kad gali ir neislyst
As irgi turiu pernai metu paprika, tai pastebet irgi nesunku - stovi ilgas stiebas ant palanges ir turi 2 sviezius lapukus, nes seni nukrito visi
Bet as nepasiduodu - atnesiau i kambari kur sauleta buna, tai kai orai pasitaisys, gal atsigaus, nes ten kur buve seni lapai matosi jau lapeliu uzuomazgos
Ar tresiat kuo nors paprikas pipirus, kurie auga kambaryje? Lyg ir maciau parduotuvej tokio dalyko kaip augimo stiuliatorius - dabar nerandu - ar pasivaideno ar toks buna? Gal kas zino kas ir kaip?
Ir dar... Gal kas esat augine paprika ODA - pasejau 2 seklytes i atsikirus indelius - per menesi nei viena neparode gyvybes zenklu (atkapsciau seklas - kokias pasejau, tokios ir yra), tada paemiau didesne dezute ir pasejau daugiau - kol kas tik savaite, bet biau, kad gali ir neislyst