QUOTE(something else @ 2010 02 24, 09:45)
aaagnex, aš Jums paantrinsiu. Jau pradedu nerimauti
Tvarkingai sudygo tik jalapenai, o visi kiti ne tik, kad nedygsta, bet ir dygti nesiruošia
Tvarkingai sudygo tik jalapenai, o visi kiti ne tik, kad nedygsta, bet ir dygti nesiruošia
Oi, pasakysiu, kaip mano sudygo Laukiau laukiau, menesi, nieko, siltai sviesiai stovejo, pasikapsciau po saldziaja paprika - nera seklu , bet ir neperliejau, nieko. Nu ismeciau, isploviau indukus, pasisejau is naujo, jau dabar hibridus, tai maciau jau raudona dygsta lygtai pamazu, po savaites.
O su aitriaisiais cirkai, sudejau ant sildomu grindu vonioje, nu atejo maziulis ir paliejo - tiksliau kosele uzmaise visuose indukuose , pamaciau - apsiverkiau. Subadziau indu dugnus, padejau ant radijatoriau, nu - sakau, palaiksiu, ir mesiu turbut lauk, ir uzmirsau visai, nes du vonios kambariai , uzeinu po poros dienu - miskas sudyges Tai dabar jau tikruosius lapukus leisti bando
Papildyta:
QUOTE(hoferstade @ 2010 02 24, 18:14)
O aš net nežinau, ko tikėtis, nes tų pipiriukų, iš kurių sėjau, net neragavau
Tik vat kad plikom rankom su jais dirbti pavojinga, įsitikinau: po dviejų dienų tik aštrumas nuo odos nusiplovė Viskas degė, ką pačiupinėjau, tame tarpe ir šuo čiaudėjo telefoną po žinutės rašymo apuostęs
Tik vat kad plikom rankom su jais dirbti pavojinga, įsitikinau: po dviejų dienų tik aštrumas nuo odos nusiplovė Viskas degė, ką pačiupinėjau, tame tarpe ir šuo čiaudėjo telefoną po žinutės rašymo apuostęs
Reikia aliejumi rankas issitepti