Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

Gal turit sėklų pakelio fotkę? Arba žinot, kokios firmos sėklos?
Labai įdomu man tie "klasikiniai kambariniai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 14:02)
Gal turit sėklų pakelio fotkę? Arba žinot, kokios firmos sėklos?
Labai įdomu man tie "klasikiniai kambariniai"  biggrin.gif

Grįšiu namo - jei nepamiršiu, nufotografuosiu pakelį.
Atsakyti
Priminsiu biggrin.gif
Atsakyti
O aš net nežinau, ko tikėtis, nes tų pipiriukų, iš kurių sėjau, net neragavau blush2.gif
Tik vat kad plikom rankom su jais dirbti pavojinga, įsitikinau: po dviejų dienų tik aštrumas nuo odos nusiplovė lotuliukas.gif Viskas degė, ką pačiupinėjau, tame tarpe ir šuo čiaudėjo telefoną po žinutės rašymo apuostęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 24, 12:49)
smile.gif pas mane irgi paprika pradejo rodyti gyvybes zenklus rolleyes.gif pasejau sausio 31 rolleyes.gif

oho, kaip ilgai galvojo blink.gif Pas mane kazkokios nenormalios turbut - sudygo per 4-5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 24, 18:56)
oho, kaip ilgai galvojo  blink.gif  Pas mane kazkokios nenormalios turbut - sudygo per 4-5 dienas.

Gal pipirai ilgiau dygsta? g.gif Nors ką aš čia klausiu... Va pas mane jalapenas irgi netruko sudygti, o kiti nei iš vietos...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 10:45)
aaagnex, aš Jums paantrinsiu. Jau pradedu nerimauti doh.gif
Tvarkingai sudygo tik jalapenai, o visi kiti ne tik, kad nedygsta, bet ir dygti nesiruošia unsure.gif

Čiliukai sudygo , jau kitus išpikiavau, o paprika sėta 16dieną nekiša nosyčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 24, 19:56)
oho, kaip ilgai galvojo  blink.gif  Pas mane kazkokios nenormalios turbut - sudygo per 4-5 dienas.

Aš pasėjau ir čiliukus ir papriką įv. spalvų vasario 17 d., šiandien išlindo 1-a geltono pipiro ir matau 1-ą čiliuką vos vos smile.gif lygiai savaitė thumbup.gif patalpinau vonios kambaryje, nes niekur kitur virš +20 laipsnių neradau smile.gif
Atsakyti
Klasikiniai pipirai bis.gif

user posted image
Atsakyti
Ale o bet tačiau - visai neblogai tie klasikiniai atrodo bigsmile.gif
Kur čia tokių radot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2010 02 24, 20:36)
Aš pasėjau ir čiliukus ir papriką įv. spalvų vasario 17 d., šiandien išlindo 1-a geltono pipiro ir matau 1-ą čiliuką vos vos  smile.gif  lygiai savaitė  thumbup.gif  patalpinau vonios kambaryje, nes niekur kitur virš +20 laipsnių neradau  smile.gif

as sodinau vasario 15, berods g.gif Geltonosios paprikos jau kaip reikalas paaugusios. Ciliukai irgi. Raudonosios paprikos tik visai nedidukes. Neturiu visai patirties su jais. Paskaiciau, kad praeis apie tris savaites, kol sudigs. Nusiteikiau ilgai laukt. O cia kazkaip greit viskas. Kazi, jei jos taip greit ir toliau augs, neturesiu kur det blink.gif
Atsakyti
Jei neklystu, Norfoj po 1,82 cool.gif
Atsakyti