Gal turit sėklų pakelio fotkę? Arba žinot, kokios firmos sėklos?
Labai įdomu man tie "klasikiniai kambariniai"
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 14:02)
Gal turit sėklų pakelio fotkę? Arba žinot, kokios firmos sėklos?
Grįšiu namo - jei nepamiršiu, nufotografuosiu pakelį.
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 24, 12:49)
pas mane irgi paprika pradejo rodyti gyvybes zenklus pasejau sausio 31
oho, kaip ilgai galvojo Pas mane kazkokios nenormalios turbut - sudygo per 4-5 dienas.
QUOTE(saintlina @ 2010 02 24, 18:56)
oho, kaip ilgai galvojo Pas mane kazkokios nenormalios turbut - sudygo per 4-5 dienas.
Gal pipirai ilgiau dygsta? Nors ką aš čia klausiu... Va pas mane jalapenas irgi netruko sudygti, o kiti nei iš vietos...
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 10:45)
aaagnex, aš Jums paantrinsiu. Jau pradedu nerimauti
Tvarkingai sudygo tik jalapenai, o visi kiti ne tik, kad nedygsta, bet ir dygti nesiruošia
Tvarkingai sudygo tik jalapenai, o visi kiti ne tik, kad nedygsta, bet ir dygti nesiruošia
Čiliukai sudygo , jau kitus išpikiavau, o paprika sėta 16dieną nekiša nosyčių
QUOTE(saintlina @ 2010 02 24, 19:56)
Aš pasėjau ir čiliukus ir papriką įv. spalvų vasario 17 d., šiandien išlindo 1-a geltono pipiro ir matau 1-ą čiliuką vos vos lygiai savaitė patalpinau vonios kambaryje, nes niekur kitur virš +20 laipsnių neradau
QUOTE(sinutė @ 2010 02 24, 20:36)
Aš pasėjau ir čiliukus ir papriką įv. spalvų vasario 17 d., šiandien išlindo 1-a geltono pipiro ir matau 1-ą čiliuką vos vos lygiai savaitė patalpinau vonios kambaryje, nes niekur kitur virš +20 laipsnių neradau
as sodinau vasario 15, berods Geltonosios paprikos jau kaip reikalas paaugusios. Ciliukai irgi. Raudonosios paprikos tik visai nedidukes. Neturiu visai patirties su jais. Paskaiciau, kad praeis apie tris savaites, kol sudigs. Nusiteikiau ilgai laukt. O cia kazkaip greit viskas. Kazi, jei jos taip greit ir toliau augs, neturesiu kur det
Jei neklystu, Norfoj po 1,82