QUOTE(hoferstade @ 2010 02 24, 02:57)
Prisidėjau ir aš prie aštrumo veisimo tik manau, kad galėjau persistengti, nes, jei gerai supratau, išdygsta beveik visos sėklytės, o aš jų gausiai pridaiginti turėčiau Galėsiu visus pažįstamus apdalinti augaliukais
Aš irgi dalinsiu,bet juk visai smagu .
Sveikos
Niekaip nesuprantu - viskas ka seju dygsta, o vat paprikos, nei paprastos, nei astriosios niekaip nedygsta Vienu jau visa menesi laukiu - dalis siltai stovi (lieju kasdien), dalis siek tiek vesiau - ir nieko
Niekaip nesuprantu - viskas ka seju dygsta, o vat paprikos, nei paprastos, nei astriosios niekaip nedygsta Vienu jau visa menesi laukiu - dalis siltai stovi (lieju kasdien), dalis siek tiek vesiau - ir nieko
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 24, 10:02)
Sveikos
neperliekit supus.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 24, 11:14)
neperliekit supus.
panasu, kad arba jau supuvo arba nzn kas ten per seklos
beje - apziurejau cia parasius, tai pasirodo viena seklyte dygsta, tik aisku ne tu kur labiausiai laukiu, o tu kur is maximines paprikos suvalgytos pasejau
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 24, 10:31)
tik aisku ne tu kur labiausiai laukiu, o tu kur is maximines paprikos suvalgytos pasejau
zakon podlasty
Aš irgi dalinsiu (jei išdygs)
Pasėjau va tokius:
Pasėjau va tokius:
pas mane irgi paprika pradejo rodyti gyvybes zenklus pasejau sausio 31
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 24, 12:49)
pas mane irgi paprika pradejo rodyti gyvybes zenklus pasejau sausio 31
ojėzaw, tai beveik mėnesį dygo
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 13:46)
Čia tikriausiai Bird's Eye Chili?
Net neįsivaizduoju Ant pakelio tebuvo parašyta - aitrieji pipirai (maždaug, nuspręsk pats, kokie)
Šiaip esu tokius auginusi anksčiau, tai čia tie klasikiniai kambariniai aitrieji pipirai, kur nuo tarybinių laikų žmonės turi. Nefirminiai, kai saka Ale bet skanūs, šėtonai...