Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

Prisidėjau ir aš prie aštrumo veisimo smile.gif tik manau, kad galėjau persistengti, nes, jei gerai supratau, išdygsta beveik visos sėklytės, o aš jų gausiai pridaiginti turėčiau biggrin.gif Galėsiu visus pažįstamus apdalinti augaliukais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hoferstade: 24 vasario 2010 - 00:57
QUOTE(hoferstade @ 2010 02 24, 02:57)
Prisidėjau ir aš prie aštrumo veisimo  smile.gif tik manau, kad galėjau persistengti, nes, jei gerai supratau, išdygsta beveik visos sėklytės, o aš jų gausiai pridaiginti turėčiau  biggrin.gif  Galėsiu visus pažįstamus apdalinti augaliukais  biggrin.gif

Aš irgi dalinsiu,bet juk visai smagu rolleyes.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Niekaip nesuprantu - viskas ka seju dygsta, o vat paprikos, nei paprastos, nei astriosios niekaip nedygsta ax.gif Vienu jau visa menesi laukiu - dalis siltai stovi (lieju kasdien), dalis siek tiek vesiau - ir nieko schmoll.gif
Atsakyti
aaagnex, aš Jums paantrinsiu. Jau pradedu nerimauti doh.gif
Tvarkingai sudygo tik jalapenai, o visi kiti ne tik, kad nedygsta, bet ir dygti nesiruošia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 24, 10:02)
Sveikos 4u.gif

Niekaip nesuprantu - viskas ka seju dygsta, o vat paprikos, nei paprastos, nei astriosios niekaip nedygsta ax.gif Vienu jau visa menesi laukiu - dalis siltai stovi (lieju kasdien), dalis siek tiek vesiau - ir nieko schmoll.gif

neperliekit supus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 24, 11:14)
neperliekit supus.

panasu, kad arba jau supuvo arba nzn kas ten per seklos 4u.gif

beje - apziurejau cia parasius, tai pasirodo viena seklyte dygsta, tik aisku ne tu kur labiausiai laukiu, o tu kur is maximines paprikos suvalgytos pasejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 24, 10:31)
tik aisku ne tu kur labiausiai laukiu, o tu kur is maximines paprikos suvalgytos pasejau ax.gif

hihihi.gif zakon podlasty smile.gif
Atsakyti
Aš irgi dalinsiu (jei išdygs) lotuliukas.gif
Pasėjau va tokius:
user posted image
Atsakyti
Čia tikriausiai Bird's Eye Chili?
Atsakyti
smile.gif pas mane irgi paprika pradejo rodyti gyvybes zenklus rolleyes.gif pasejau sausio 31 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 24, 12:49)
smile.gif pas mane irgi paprika pradejo rodyti gyvybes zenklus rolleyes.gif pasejau sausio 31 rolleyes.gif

ojėzaw, tai beveik mėnesį dygo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 24, 13:46)
Čia tikriausiai Bird's Eye Chili?

Net neįsivaizduoju g.gif Ant pakelio tebuvo parašyta - aitrieji pipirai (maždaug, nuspręsk pats, kokie) lotuliukas.gif
Šiaip esu tokius auginusi anksčiau, tai čia tie klasikiniai kambariniai aitrieji pipirai, kur nuo tarybinių laikų žmonės turi. Nefirminiai, kai saka mirksiukas.gif Ale bet skanūs, šėtonai...
Atsakyti