Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(satanele @ 2010 02 13, 20:17)
Dar galvoju iš čia nusipirkti  g.gif
http://sodai.lietuvoje.com/

As is cia visas esamas rusis nusipirkau aitriuju - jau sudygo kai kurie smile.gif O saldzioji nedygsta verysad.gif 01.27 pasejau ir vis laukiu blush2.gif
Atsakyti
Aš nebesusigaudau,vienur vasario 15,16 geras laikas paprikoms sėja,kitur 17d g.gif ir kaip dabar apsispręst blush2.gif nesinori,jog pirmas blynas išeitų prisivilęs bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien labai apsipatenkinusi - pašto dėžutėje radau voką su BOLIVIAN RAINBOW CHILI sėkliukėmis bigsmile.gif Tai jau ir sukišau jas į žemę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 15, 17:59)
Šiandien labai apsipatenkinusi - pašto dėžutėje radau voką su BOLIVIAN RAINBOW CHILI sėkliukėmis  bigsmile.gif Tai jau ir sukišau jas į žemę  cool.gif

Paantrinsiu. Įlindau į pašto dėžutę (dažnai nesilankau joje, bo vis tiek tik sąskaitos schmoll.gif ) ir radau piri piri ir peter pepper blush2.gif Beje, tas žmogus, iš kurio pirkau 10 peter pepper sėkliukių dar pridėjo bonus'o - dviejų rušių po 10 čili sėkliukių blink.gif Čia e-bay "Ring of Fire Chillis", rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 02 15, 17:10)
ir radau piri piri ir peter pepper  blush2.gif 

Beje, tas žmogus, iš kurio pirkau 10 peter pepper sėkliukių dar pridėjo bonus'o - dviejų rušių po 10 čili sėkliukių  blink.gif  Čia e-bay "Ring of Fire Chillis", rekomenduoju  mirksiukas.gif

hihihi.gif tongue.gif

Kaip smagu bigsmile.gif Apžiūrėsiu ką jie ten siūlo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 15, 18:27)
hihihi.gif  tongue.gif

Kaip smagu bigsmile.gif Apžiūrėsiu ką jie ten siūlo cool.gif

Man jau manau gana irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 15, 20:38)
Man jau manau gana irnesakyk.gif

Mintis "gana" manęs jau nebestabdo doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 15, 21:43)
Mintis "gana" manęs jau nebestabdo doh.gif  hihihi.gif

gossip.gif manęs irgi irnesakyk.gif
Atsakyti
Mergytės,
kokios paprikos rūšys yra geros? ryt ruošiuosi pirkti ir sodinti,bet pasiūla sėklų yra nemaža,o patirties su rūšimis neturiu,gal kas galėtumėte patarti blush2.gif

Ir dar klausimuks- pasėjus žinau,kad reikia laikyti tamsesnėje vietoje,ar tikrai?kur jūs laikote?
Kokias durpes perkate? tas kur skirtas paprikoms,ar yra dar kokių nors?ar reikia papildomų trąšų,priedų?

Klausimų daug,bet man sėja-pirmoji,tai noris viską gerai padaryti blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o sakykit ar auga tie pipiukai vazone? as noreciau ant palanges augint, bet kai buvau parduotuvej sako neturi tos rusies. Nusipirkau tokius ivairiu spalvu, bet galvoju ar ie neaugtu ir vazone. nors raso kad pikuot ir kas 40 cm susodint tada...
Atsakyti
Pipiriukus bandysiu vazonuose auginti. Bent jau iš internete prirankiotos info, atrodo, kad puikiausiai gali taip augti mirksiukas.gif
Atsakyti