Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(sinutė @ 2010 02 12, 21:07)
Aš tai laukiu 17-18 d., bandysiu paprikas sėt, o mirkote sėklas? Gal kas papasakos, kaip geriausia sėt, kiek žemių užbert, kokiu atstumu sėklytes išdėlio?

as tokiam menulio kalendoriuj radau parsyta,kad 17 ir 18 dienos is viso netinkamos sodinimui schmoll.gif
nusipirkau siandien zemiu sodinimui ir bandysiu 16d pasodonti,ai kas bus ta ir valgysim ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kokiam gylyj sejat paprikas? As jauciu busiu per giliai pasejus, nes nenori dygt nors tu ka ax.gif
Atsakyti
Aš sėju negiliai, žemėm tik užberiu sėkliukę
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 02 13, 10:42)
as tokiam menulio kalendoriuj radau parsyta,kad 17 ir 18 dienos is viso netinkamos sodinimui  schmoll.gif 

o čia kokiam kalendoriuje rašo?
Atsakyti
Sveikos.
Jungiuosi ir as su paprikom, nusipirkau raudonasias einamiasias, vakar paseju, dabar laukiu biggrin.gif
Na ,o siaip rasau noredama perspeti tas kurios nezino ( nes ir as katik suzinojau is patyrusios moteriskes) , kad siltnamyje papriku ir pipiriuku salia sodint negalima, nes pipirai kaip tai sugeba paprikas nukartint. blink.gif Pipiriukus siemet bandysiu gal balkone augint atskirus smile.gif Sekmes, parasysiu kaip sudygs, sejau i viena kvadraciuka maza po 2- 3 seklytes.
Atsakyti
pas mane paprika paseta pries pora savaiciu,islindes tik 1 daigelis g.gif gal todel,kad sejau pernykstes seklas..
Atsakyti
as pasejau sausio 21 ir nematyti dar ne vieno daigelio g.gif tik idomu ar isvis isdyks...kazkaip labai jau ilgai...
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 13, 18:48)
as pasejau sausio 21 ir nematyti dar ne vieno daigelio g.gif tik idomu ar isvis isdyks...kazkaip labai jau ilgai...

pas mane su dviem lapeliais jau senai,laukiu tinkamos dienos pikiavimui (sodintos irgi 21 dieną),tai gal pas tave nebeišdygs g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 13, 19:48)

Gal per giliai pakrapštyk smile.gif
Atsakyti
Žioplas klausimas, bet gal žino turinčios patirties - o per kiek daugmaž laiko sudygsta jalapeno ir čili pipiriukai? Reikia apsišarvuoti kantrybe ar nelabai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 13, 20:45)
Žioplas klausimas, bet gal žino turinčios patirties - o per kiek daugmaž laiko sudygsta jalapeno ir čili pipiriukai? Reikia apsišarvuoti kantrybe ar nelabai? smile.gif

Kur pirkot jalapenus g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 13, 19:58)
Kur pirkot jalapenus  g.gif

Iš malonaus amerikiečio daržininko biggrin.gif
Sakot, tai turi įtakos jų dygimo tempams? mastau.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 13 vasario 2010 - 20:06