Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipiras, paprikos

QUOTE(satanele @ 2010 01 30, 18:57)
*GREISI* ''Jalapeno'' neauginai, norėčiau aš jų g.gif

Ne ,bet man jie maiste nepatinka,nu nebent kokią adžika darai.Aš aštriai nemėgstu,nu bet vyrui reikia ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 01 30, 19:05)
Ne ,bet man jie maiste nepatinka,nu nebent kokią adžika darai.Aš aštriai nemėgstu,nu bet vyrui reikia ir tiek.

Aš irgi nelabai, bet irgi vyras nori kad užauginčiau, mačiau Regila turi, galpabandyti užsisakyti g.gif
Atsakyti
As turiu aitriuju papriku seklu prisirinkusi, praeitais metais auginausi, tai dar iki siol nesunaudojau, ziauriai atsrtus, nors siaip as astriai labai megstu, bet sitie tai jau visiski "degesiai" smile.gif Tai jei ka, galiu paset daugiau, jei is vilniaus tai uz simbolini centa galesiu pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 30 sausio 2010 - 18:19
Skaiciau ir supratau, kad dar nei viena neturite skandalinguju pipiriuku tu poslu smile.gif Mielai prigriebciau seklele ar "vaikeli", jei kuri apturetu - MB padovanociau biggrin.gif Galiu ir uz piniga ir uz sokolada smile.gif O i tema kalant - mama darbe tik turejo, tai nenaudojome pagal paskirt5 maistui, dabar mielai paauginciau maistui. Matyt, reikes isigyti ir kitokiu rusiu pipiriuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 01 30, 18:45)
Skaiciau ir supratau, kad dar nei viena neturite skandalinguju pipiriuku tu poslu smile.gif

Kokie čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 13:14)
Kokie čia? g.gif

Penktasis puslapis, šios temos penktasis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 31, 12:20)
Penktasis puslapis, šios temos penktasis biggrin.gif

hihihi.gif Tai argi čia pošli? Sakyčiau - žaismingi hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Mane traukte traukia pabandyti šituos mažučius bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
visiskai neturiu patirties su paprikom. Gal galetumete patarti, kokios butu nereiklios, derlingos, skanios ir tinkamos marinavimui? ax.gif Auginti zadu ne siltnamyje, o po priedanga.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 13:34)
hihihi.gif  Tai argi čia pošli? Sakyčiau - žaismingi hihihi.gif  flirt.gif

Koketiški, būtų dar tiksliau biggrin.gif Aš čiliukus griežinėliais marinuoju, tuos cielus būtų galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 01 31, 14:58)
Koketiški, būtų dar tiksliau biggrin.gif Aš čiliukus griežinėliais marinuoju, tuos cielus būtų galima biggrin.gif

O per vyro gimtadienį / mergvakarį / senmergystės jubiliejų - žiū, imi ir pagardini tortą biggrin.gif Ir efektinga, ir efektyvu lotuliukas.gif

Pasidairiau, ebay nesikukulindami šitas gėrybes Peter Penis užvadinę doh.gif lotuliukas.gif
http://home.shop.eba...7....m282&gbr=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 31 sausio 2010 - 15:33
QUOTE(something else @ 2010 01 31, 16:23)

Pasidairiau, ebay nesikukulindami šitas gėrybes  Peter Penis užvadinę doh.gif  lotuliukas.gif

iki shiol tik pomidorus buvo teke tokius matyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti