Mamukas69, 06 Lap 2006 - 10:44, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Mamukas69, 06 Lap 2006 - 10:44, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : ![]()
Gerb.mamytes, paklausiu trumpai ir aiskiai, kur ir kaip galima isigyti Fisher firmos zaislu?Vilniuje butent.O gal uzsisakinejat juos inetu???Arteja sventes, todel pats metas pagalvoti jau apie tai.Norisi ka nors nupirkti geresnio, ir zinoma kad naudingas butu.Visi tie lenkiski ar kiniski tai hm.....
galima ir parduotuvese pirkti, bet jei norit ivairesniu zaisliuku ir mazesne kaina, pasieskokit internete, kas veza ir parduoda naujus zaisliukus. skelbiu.lt verta pasizvalgyti

mano bachūriukas pagrinde su jais tik ir žaidžia... įdomūs, rūškūs, intelektualūs ir šiaip...

Aš ati kažkaip nemegėja pirkt internetu, pardavkėse susirandu ir perku. dar niekad nenusivyliau.

jurgeliuke, 11 Lap 2006 - 10:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
jurgeliuke, 11 Lap 2006 - 10:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : ![]()
O idomu kur tuos zaislus gamina?Gal kas zinot?
Ta prasme gamina . Firma amerikieciu o gamina fabrikuose kurie yrra kinijoje rumunijoje bulgarijoje . Uz kokybe atsako juk amerikieciai .

Vilniuje dar jų galima rasti pasaže ps Juozapą,Pašilaičiuose,kelis kartus ten pirkau,kainos normalios, tik kad ailiukų dežučių neturi parduodami tiesiai iš ekspozicijos.bet kokybė tikrai nenusivyliau viskas veikia

Aš irgi už šiuos žaisliukus:spalvingi, lavinantys,nelūžtantys. Daug jų turim.