Įkraunama...
Įkraunama...

Masažas, klasikinis viso kūno, nugaros ir pan.

Gal yra masazistu Kaune, Silainiuose?
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2008 11 28, 22:11)
Gal yra masazistu Kaune, Silainiuose?

As dirbu Silainiuose. 4u.gif
Atsakyti
Atpalaiduojančiai veikia visi masažai, daromi su reiki energija.
Atsakyti

i 
Reklaminės žinutės ištrintos. Jeigu jos dar pasikartos, gausite nuobaudas.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 29, 00:43)
As dirbu Silainiuose. 4u.gif

Namuose, ar kazkuriame salone?
Atsakyti
Siuo metu labiau namuose dirbti apsimoka. Visi taupo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 lapkričio 2008 - 23:44
Noriu paklausti apie ajuverdinius masažus. Ar labai išriebalina plaukus po šio masažo? Ar galima po tokio masažo žmonėms rodytis, ar iš karto namo važiuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutsė @ 2008 11 30, 15:28)
Noriu paklausti apie ajuverdinius masažus. Ar labai išriebalina plaukus po šio masažo? Ar galima po tokio masažo žmonėms rodytis, ar iš karto namo važiuoti?  g.gif

man tai labai isriebalina,norisi greiciu plauti galva.
Atsakyti
QUOTE(Tutsė @ 2008 11 30, 14:28)
Noriu paklausti apie ajuverdinius masažus. Ar labai išriebalina plaukus po šio masažo? Ar galima po tokio masažo žmonėms rodytis, ar iš karto namo važiuoti?  g.gif

Priklauso nuo masažisto ax.gif Gali gi pasiskambinus pasiklausti. Jei nenori, kad galvą riebaluotų, tai taip ir pasakyk mirksiukas.gif Na bet aš tai siūlyčiau namo važiuoti ir pailsėti, o ne lakstyti kažkur. Tada ir masažo efektas didesnis bus.
Atsakyti
Jeigu ajurvedinis daromas nepilnas- tiktai kunui, o veidas nedaromas- tai plaukai lieka svarus, o jeigu viskas daroma, tai aliejuoti plaukai buna. Bet, ka as zinau, man kai kosmetike veido masaza daro, irgi isteplioja plaukus ir visai del to nesijaudinu. Tik po proceduru niekur neinu tik namo smile.gif Pries koki baliu ar siap svente ta pacia diena masazu darytis nerekomenduociau.
O siaip ajurvedinis masazas- super!!! ir visai nesvarbu man tie plaukai butu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 lapkričio 2008 - 16:50
Ačiū visoms už atsakymus ir naudingus patarimus dėl ajuverdinių masažų. smile.gif
Atsakyti
Dar yra toks ajurvedinis, kur alieju ant galvos pila. Bet vistiek faina.
Atsakyti