Tik gaila, kad pavasaris ir vasara tai diktuoja.... o reikėtų pradėti rūpintis.... kad pavasarį būtų rezultatas..... kas turi polinkį į tai, tuomet tenka dažniau darytis.....
Reiketų išsiugdyti polinkį į sveikesnį gyvenimo būdą, tada rečiau reiktų anticeliulitiniais masažais "mėgautis"

Dievinu visokius gudrius masažus, tokius kaip masažas šiltais akmenimis, etc., bet jie kainuoja
Užtai atradau galvos masažavimui elementarų prietaisą, liaudyje "orgazmotronu" vadinamą - nepaisant mano skepticizmo, įtampą tikrai nuima.
Jų yra pirkti visose ezoterinių prekių parduotuvėse, jau mačiau Eurovaistinėje, bet pigiausiai, kiek teko matyti, yra čia.

Jų yra pirkti visose ezoterinių prekių parduotuvėse, jau mačiau Eurovaistinėje, bet pigiausiai, kiek teko matyti, yra čia.
Abejoju, ar jisai atstos viso kuno masaza.
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 08, 22:47)
Abejoju, ar jisai atstos viso kuno masaza.
Taigi ir nerašau, kad atstoja

migrena?
Bandykit galvos taskini ir pedu masaza
Fabijoniskese dirba vienuolis (cia mano subjektyvi nuomone) kuriam kazkiek virs trisdesimt. Daro isties stebuklingus masazus, tiek viso kuno tiek atskiru kuno daliu, t.p. ir anticeliulitini. Kainos, tuoj nusprogsit, minimalios. Tiek kiek isgali tiek ir moki. Kaip jis pats sako "Dirbu labdarai, bet aukas priimu". O dirba pagal senovine nemirtinguju jogu sidhantos metodika. Zodziu mazai kalba daugiau isklauso, dar daugiau daro. Jei domina ir norit kontaktu rasykit asmenine zinute.
QUOTE(Minerva @ 2008 11 08, 14:19)
Dievinu visokius gudrius masažus, tokius kaip masažas šiltais akmenimis, etc., bet jie kainuoja
Užtai atradau galvos masažavimui elementarų prietaisą, liaudyje "orgazmotronu" vadinamą - nepaisant mano skepticizmo, įtampą tikrai nuima.

Geras daikčiukas. Juo pastoviai savo vaikams galvas masažuoju, o paskui jie- man.

Prieš kelias dienas dariausi masažą su karštais akmenimis. Nu super buvo, kaifavau nerealiai. Dariausi pas masažistę jos namuose, tai kainavo žymiai mažiau nei salone. Tikrai išbandykite, kas dar nebandėte. Galėčiau duoti ir savo masažistės telefono numeriuką, jei kas labai norėtumėte. Galite rašyti į až. Mano masažistė gyvena Kaune.

Gal ką sudominsiu
aš darau įvairius masažus kaune:
Klasikinį
Aromaterapinį
Švedišką miksą
Veido
Medaus
Vakuuminį - anticeliulitinį
Su Džok
Nugaros
Sprando

Klasikinį